|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Kazdy trener bedzie fe, bo trenerskie talenty pokroju Mourinho-Benitez wiedza lepiej, zawsze maja racje i widza lepiej, kto jest w jakiej dyspozycji, kto gdzie i jak powinien grac. To tak na szybko podsumowanie naszych zawodnikow wg ekspertow forumowych.
Ostatnio edytowane przez mic : 27.10.2010 o godz. 13:43.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Według mnie na dzień dzisiejszy najlepsza 11 wygląda tak:
Pawełek - o dziwo w ostatnich meczach broni na prawdę spowodowane jest to tym, że w końcu ma dobrego zmiennika i musi obawiać się o miejsce w składzie , podobnie było jak w klubie był Dolha Cikos - zdecydowanie bardziej mnie przekonuje niż Branco Bunoza - z jednym zastrzeżeniem zakazać mu wykonywania rzutów wolnych , jeszcze ani razu nie trafił w bramkę!!! W obronie coraz pewniejszy myślę, że będą z niego ludzie Cleber - mimo swoich wad jest chyba pewniejszy od Chaveza choć z tym drugim wciąż wiążę jakies nadzieje Paljić - objawienie na obronie dużo lepszy od Piotrka B. Sobol - wiadomo nie trzeba nic pisac choć Wilk pokazuje spore umiejętności i w niedługim czasie obecność Sobola w pierwszym składzie nie musi być taka oczywista Garguła - rozgrywa się z meczu na mecz , będzie tylko lepiej przynajmniej taka mam nadzieje Bukhari - nie do końca mnie przekonuje ale nie widze alternatywy Małecki - coraz lepszy jeden z niewielu zawodników w całej naszej lidze o takim dryblingu jakby jeszcze popracował nad strzałem z dystansu to może długo u nas nie pograć, widać , że współpraca z Maaskantem mu służy Kirm - w końcu zaczyna grać tak jak wszyscy oczekuja oby tak dalej!!! Brożek - w tej chwili nie ma lepszego napastnika , Rios mimo początkowych zachwytów na razie nie spełnia oczekiwań |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Według mnie na dzień dzisiejszy najlepsza 11 wygląda tak:
Pawełek - o dziwo w ostatnich meczach broni na prawdę spowodowane jest to tym, że w końcu ma dobrego zmiennika i musi obawiać się o miejsce w składzie , podobnie było jak w klubie był Dolha Cikos - zdecydowanie bardziej mnie przekonuje niż Branco Bunoza - z jednym zastrzeżeniem zakazać mu wykonywania rzutów wolnych , jeszcze ani razu nie trafił w bramkę!!! W obronie coraz pewniejszy myślę, że będą z niego ludzie Cleber - mimo swoich wad jest chyba pewniejszy od Chaveza choć z tym drugim wciąż wiążę jakies nadzieje Paljić - objawienie na obronie dużo lepszy od Piotrka B. Sobol - wiadomo nie trzeba nic pisac choć Wilk pokazuje spore umiejętności i w niedługim czasie obecność Sobola w pierwszym składzie nie musi być taka oczywista Garguła - rozgrywa się z meczu na mecz , będzie tylko lepiej przynajmniej taka mam nadzieje Bukhari - nie do końca mnie przekonuje ale nie widze alternatywy Małecki - coraz lepszy jeden z niewielu zawodników w całej naszej lidze o takim dryblingu jakby jeszcze popracował nad strzałem z dystansu to może długo u nas nie pograć, widać , że współpraca z Maaskantem mu służy Kirm - w końcu zaczyna grać tak jak wszyscy oczekuja oby tak dalej!!! Brożek - w tej chwili nie ma lepszego napastnika , Rios mimo początkowych zachwytów na razie nie spełnia oczekiwań |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Cleber - jak dla mnie obaj z Chavezem są niepewni. Trzej - z Bunozą. Wybór środkowych obrońców, to wybór mniejszego zła. Głowa wróć... (ale wróć bez kontuzji) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
1:43 Na treningach ponoć też wykonuję niezłe atomy. Ma petardę w nodze i powinien próbować. Ale z umiarem.. wiadomo że nie zawsze siądzie jak powinna. A jeśli będzie walić takie nieprzyjemne piłki jaką walnął w meczu z Widzewem w Łodzi to jestem tym bardziej za. Taka petarda z kozłem jest cudem natury i bramkarz albo przepuści, albo odbije ją od siebie i złapie, albo trafi pod nogi któregoś z naszych, ewentualnie rywala. Ryzyk fizyk. I trudno tu pisać o błędzie bramkarza w razie czego. Taką piłkę trudno złapać na jeden raz. W ogóle powinniśmy wykonywać dużo strzałów z dystansu (jeśli nie ma pomysłu na sforsowanie muru obronnego rywala) coś jak strzał Małeckiego wczoraj.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 27.10.2010 o godz. 14:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Narzekacie na uderzenia Bunozy, ale jak trafi to będziecie zdziwieni. Przysięgam.
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
OK zapomniałem o tym jednym strzale ale to niewiele zmienia ponieważ reszta jego uderzeń jest strasznie niecelna, nie strzępiłbym języka gdyby były to minimalnie chybione uderzenia , ale on wali 10 metrów od bramki , lepiej niech strzela Garguła! A co do strzałow z dystansu to oddajemy ich za mało , jeśli tylko zawodnik ma pozycje powinien uderzać w tej kwestii podoba mi się Wilk .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Czy naprawdę zawsze i wszędzie musicie widzieć spiski? Dziennikarz ma starać się być obiektywny, a nie być obiektywny sam z siebie, bo to chyba normalne, że ktoś, kto zajmuje się piłką nożną zawodowo musi ten sport kochać i siłą rzeczy jego sympatie zawsze leżą po tej lub innej stronie. Nie słyszałem, żeby fani Legii narzekali na to, że Mirek Szymkowiak komentuje ich mecze. A szczytem absurdu jest już wierzyć, że stacja transmitująca spotkania polskiej ligi chce osłabić jedną z drużyn w tej lidze występujących przed hitem następnej kolejki. To tak, jakby producent filmowy postanowił, że gwiazda jego najnowszej komedii romantycznej w każdej scenie będzie mieć rozmazany makijaż, a do tego w tej, w której ma wyglądać najpoważniej nasra na nią wielkie ptaszysko. Jaki oni mają w tym interes, żeby oferować swojemu klientowi gorszy produkt? Jak założysz piekarnię, to celowo będziesz wydłubywał z grahamek trochę bułki ze środka, bo osobiście bardziej smakują Ci bagietki? Ja bym chciał widzieć Wisłę grającą piękną i miłą dla oka piłkę, strzelającą mnóstwo bramek, lepiej przygotowaną fizycznie od przeciwników - a do tego grającą fair i z klasą. Bez rzucania bluzgów do sędziego, wyzywania czarnoskórych rywali od czarnuchów i małp, darcia ryja w każdej możliwej sytuacji. Ale to chyba tak, jak z przekrojem społeczeństwa. Jednym marzy się kariera w dyplomacji i tytuł profesora prawa w specjalizacji prawo międzynarodowe publiczne, inni chcieliby ukręcić jakiś interesik na osiedlu, a na słuchawkach w ipodzie mają: "jebać konwenanse, te wszystkie ę i ą". |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak Boukhari angażuje się w każdy trening tak jak na tym zdjęciu
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...1769458202.jpg To ja się nie dziwię że kondycja u niego kuleje Powód: z przymrużeniem oka ;)
Ostatnio edytowane przez Syn Kangura z 1984 : 27.10.2010 o godz. 17:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na poniższym zdjęciu widać dziwięciu piłkarzy Wisły. Nie ma Pawełka, kogo jeszcze brakuje?
http://img294.imageshack.us/img294/7038/34891863.jpg nie, nie szukam dziury w całym. po prostu mnie to ciekawi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
czyżby Czarka Wilka ..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Bo leży i zasłania go lekarz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
szacunek.....
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Lepsza jest ta fota, i ciekawa pozycja Palijc'ia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Zresztą: http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/puch...gardel/3127831 0:45 na filmiku, widać całą dziesiątkę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ktoś mówił, że nie jesteśmy drużyną, właśnie takie sytuacjie na boisku gdzie każdy broni swego pokazują, że chłopaki dobrze sie razem trzymają
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Pailic to widze ma wejscie smoka na zdjeciu wyzej
i zgadzam sie z Coachem ze takie sytuacje tez moga "budowac" zespol a raczej zaciskac więzy. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Dzisiaj w Galerii Krakowskiej spotkałem Panów Čikoš, Boukhari i Bun"i"oza..... wyglądali jak z filmu "Galerianki"
Jedna "laleczka" (Boukhari) oraz dwa kopciuszki chłopaki pewnie przyjmują nauki o wielkiej światowej piłce |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Ale nikt tu nie ma nic do ekspertow typy Szymkowiak czy inny Wieszczycki. Po prostu opieramy sie na faktach. A prawda jest taka ze o nadepnieciu Chaveza bylo glosno i przeswietlono sytuacje na kazdy spoosb a z Vordljakiem cisza mimo iz podobnie sie zachowal. Nie demonizuje postawy dziennikarzy, nie wytykam im prywatnych sympati, chce tylko zeby wszystkich traktowac rowno i sprawiedliwie. Wolno mi chyb miec takie marzenia prawda Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak najbardziej. Należy na to zwracać uwagę. Ale wydaje mi się, że to zwykłe przeoczenie. No i mogło też zadziałać prawo showbiznesu. Tak, jak nikogo nie interesuje już piąta komisja śledcza (a pierwsza i druga interesowały każdego), tak tydzień po tygodniu nie można w telewizji pokazywać identycznych sytuacji na boisku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Zobacz kiedy Pawełkowi kończy się kontrakt, a odpowiedź na jego nagłą dobrą formę nasunie się sama. Oczywiście cieszy mnie jego dyspozycja i niech ją otrzyma jak najdłużej.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
i tak sie okaze ze gdy bd chcieli przedluzyc kontrakt z Mariuszem on bd mial juz podpisany z jakims klubem z Turcji
pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Te "zwykłe przeoczenia" najczęściej dokonuja się kosztem Wisły. Nie wiem, masz wujka w Canal+ że tak ich bronisz? Już kiedyś nawet Skorża w jednym z programów w Canal+ kłócił sie o takie wybiórcze widzenie z tymi dwoma bubkami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
niech przedłużą do końca sezonu, moze Mario sie zgodzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeśli Pawełka tak motywuje kończący się kontrakt, to trzeba podpisywać z nim kontrakty roczne
![]() Wtedy będzie miał pewność w bramce, bo trener na niego stawia, jak również motywację, by prezentować się jak najlepiej. ![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|