The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2010, 19:02
willow napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie jedna rzecz pozostanie zagadką. Jak można w kilkadziesiąt sekund przestać praktycznie grać w piłkę?
Nie chciałem się.wypowiadać na gorąco po meczu, bo wtedy często się traci obiektywne spojrzenie. Ale oglądam sobie teraz już.na chłodno powtórkę w Canal + i.... oni w 21 minucie spotkania zapomnieli, co grali do tego czasu!
Dokładnie od momentu faulu na żółtko na Paljicu, Wisła diametralnie zmieniła styl gry. .
Jak dla mnie to nie Wisła zmieniła styl a Śląsk.Wrocławianie zaczęli tak cofnięci jakby mieli zamurować bramkę, był luz w środku i faktycznie wydawało się że kwestią czasu jest strzelenie gola.Lenczyk zareagował, Śląsk wyszedł do przodu i magia prysła.
Zauważ że podobnie było z Jagą - jak pozwalali nam na rozgrywanie w środku to szło, w drugiej połowie zagęścili szyki i już było gorzej i w zasadzie tak samo było z Bełchatowem, z tą różnicą że Bełchatów w 1 połowie 'zblokował' grę w środku i nic nie dało się zrobić a w drugiej odpuścił i mieliśmy jakieś obustronne akcje.

Niestety Wisłą przy agresywnej grze w środku, jest naga i jest naga od dawna już.Jak dla mnie nie da się tego zmienić kilkunastoma treningami, pogadankami itp.
Na dziś można jakoś liczyć na Paljicia,Riosa, być może Wilka i Boukhariego oraz Małego ze starego składu.4 na 5 jest nowych, marokańczyk ma zaległości.
Wiosna to jest realny termin gdy powinny przyjść realne wyniki.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 02.10.2010 o godz. 19:23.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów