|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Skończyłeś szkołe policealną, więc co Ty generalnie możesz już wiedzieć o życiu
![]() Z resztą- to nie ma sensu. Jedni jadą by dopingować, inni by oglądać. Ja jakoś jeździłem na Hutni i nie miałem żadnego problemu z ustawieniem się w kolejce i zakupieniem biletu. Szanujmy się aNouc - już ok
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 13.09.2010 o godz. 18:18.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie ma biletów na G3 na resztę G bilety są. Nie panikowac. Oby klub rzeczywiście sprzedał te 18.000 bo dalej trudno uwierzyć, że to sie uda. Narazie jest rumor na G i pobnoć sprzedano 5000 biletów, czyli do kupienia jest jeszcze 13.000 a to bardzo dużo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Robisz jakies problemy!! Co ty mozesz wiedziec co ja wiem o życiu jak masz rodzine to przeczytaj dziecku ksiazke na dobranoc a nie wypisuj mi tu dyrdymałow!! Nie spotkałem sie jeszcze na tym forum z takim czlowiekiem! Gosc ma pretensje ze ktos sobie organizuje czas i jezdzi na mecze a on nie moze!!!!!!!!!!! napisz do przyjaciółki moze dadza Ci jakąs dobra rade!!!a nie atakuj ludzi na forum!!!
Ostatnio edytowane przez Królik-10 : 13.09.2010 o godz. 18:28.
![]()
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie napisałem że nie mogę jeździć na mecze, tylko że nie każdy może z wiadomych powodów Przyajcielu. Mnie nie interesuje czy ktoś jeździ na wyjazdy czy nie, każdy ma takie samo prawo iść na stadion obejrzeć mecz i zakupić bilet. Powtarzam- ja też jeździłem na Hutnik czy do Sosnowca i nie zgadzam się z tym że takie osoby mają mieć pierwszeństwo. Będziecie mieć i tak te 5 tysięcy fanatyków na G, o to się nie martwię, nie mniej jednak kto miał kuić bilet, mógł to zrobić i bardzo mu zależało, zrobił to w sobotę czy dziś, lub też zrobi to jutro. Sposób dystrybucji jest jaki jest, każdy widzi i również mnie on nie do końca odpowiada. Zamiast cieszyć się że wracmy o tak długim czasie to swojego "domu", to lamentujemy tu na forum o dupie marynie. Dla klubu to jest nowa sytuacja. Jestem pewien że osoby decyzyjne wyciągną wnioski i taka sytuacja się nie powtórzy. Spokojnie, doczekamy też czasów kupowania biletów przez internet. Trochę cierpliwości. I jeszcze jedno- prywatnie- skończyłeś szkołę policealną i rzucasz tutej tekstami o pisaniu do Przyjaciółki? Niezły cyrk. Skończ już proszę, skończę i ja bo to nie ma sensu. Unosisz się jak obrońcy krzyża, a nie o to tu przecież chodzi. Pozdrawiam, z wyrazami szacunku ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Zamiast kierować swe złości na siebie wzajemnie(kto byl w Sosnowcu czy na SS a kto nie, kto jest bardziej kumaty a kto mniej) piszcie do klubu na skrzynkę mailową. Jak im napiszecie każdy z osobna swoją historię to może się zastanowią jak usprawnić sprzedaż biletów. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
płakaliśmy, ok, jeszcze niedawno stało się na kruchych schodach obserwując grajków Wisły sponsorowanych przez Unimil walczących o utrzymanie, teraz mamy raj, którego każdy w Polsce nam zazdrości, nie ma możliwości dzisiaj kupować biletów w trybunie/ na stadionie(Wisła ciągle walczy z miastem/ Majchrowskim o tańsze utrzymanie obiektu, więc musimy zrozumieć sprzedaż tylko w Wiślackim Świecie, każdemu z nas zależy na mocnej pozycji Wisły a bez negocjacji nic nie wskóramy, na razie Wisła wypożycza stadion jednorazowo - czyli na dany mecz, nie opłacając 90% wnętrza trybun) ruszać po bilety http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/wr22acamy/, niewłaściwa strona Błoń nie może być lepsza, zakup biletu jutro (wtorek) od 11:00 do 20:00, mnóstwo czasu, kas będzie 8, każdy chętny kupi, ku chwale Wisły ruszać do kas! Henryk Reyman będzie z nas dumny! Nasz klub jest na minusie, ale możemy to zmienić,
Szykować 30, 40 i 50 zł, G wypełnione będzie, zachowujmy się jak Wiślacy, nie jak pipy, obrażone na wszystko, bo jedynie Wisła ma najtańsze bilety z całej czołówki, śmiech żeby Cracovia miała bilety tańsze od naszych o 5 zł, Bogu dzięki że Wisła wystawiła takie ceny ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Wiec ja mam takie zdanie ze własnie dla tych co jezdzili powinny byc jakies pierwszeństwa Ty masz ze nie powinny i koniec rozmowy tylko po co zaczynałeś kłotnie i wyrzucałeś swoje mysli co do mojej osoby co Cie to obchodzi czy ja jezdze czy Jozek i Franek jezdza wyjezdzasz z jakimis pracami zawodeowymi i rodzinami kto mial jezdzic jezdzil kto nie dał rady trudno!! jak dałeś rady jezdzic to po co zaczynałes rozmowe w imieniu innych bezsensu szkoda ze w tej chwili nie mam juz czasu bo bym Ci to wszystko inaczej wytłumaczył nara!! ![]()
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kasy jutro od 11-20,tylko,ze brama bedzie otwarta tylko do 18!! Także Ci którzy wybierają się po południu radzę być przed 18,bo do 20 będą obsłużeni tylko Ci,którzy weszli za brame.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zamiast najeżdżać na siebie nawzajem kto jest większym fanatykiem dostrzegajcie plusy dzisiejszego dnia. My stoimy po 4-5 godzin w kolejkach na mecz swojej ukochanej drużyny. Zapełnimy ten stadion bez problemu przy normalnych cenach. Koleżanka z drugiej strony może sobie pomarzyć o takiej sytuacji.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
dzisiaj sprzedawali bilety do 19.15.
o 18 zamknięto bramy i ci co stali w kolejce, zostali obsłużeni. przynajmniej dobrze, że zamknięto kas o 18.00. gdzieś tam słyszałem, że ponad 5k biletów, i że sporo (połowa) to na D. jutro pewnie skończą się bilety z D |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Poza tym wcale nie jest tak najgorzej, atmosfera w kolejce znakomita, świetna okazja do zintegrowania się z Wiślacką bracią, jak się stoi obok siebie 3-4h, to można wymienić poglądy na wiele spraw związanych z Wisłą i nie tylko Trzeba dostrzegać też plusy, w dobie Internetu taki mały flashback z przeszłości, której z powodów wiekowych oczywiście nie pamiętam, naprawdę nie jest taki zły ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie zauważyłem dopiero w domu ,że kolega ma na bilecie przekręconą literke w nazwisku nie bedzie miał problemów z wejściem czy bende musial interweniować w WŚ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Mnie też zaskoczyło jak stałem po bilety na mecze Parma, Legia, Derby, feta i to tak co rok mnie zaskakuje. Ogólnie to ciągle jestem zaskoczony. Czasy telefoniki dla mnie to karnet jakieś 70%, a tak to są ciągłe zaskoczenia. Nie wiem czy wiesz ale ostatnio ich zaskoczyło, że jak się sprzeda zawodników z obrony, ktoś złapie kontuzję to nie będzie miał kto grać. Zaskoczył ich stadion też niedawno, że go budują i że trzeba by go wynająć, że jest coś takiego jak czynsz do zapłacenia i że prawdopodobnie będzie on wysoki. Niesamowite rzeczy się tu dzieją, ciągłe zaskoczenia. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
ile biletów już zostało sprzedanych
![]() Dziś w Krakowie radość wielka,
Bo Wisełka nasza gra. Jak tak dalej dobrze pójdzie, To na wiosnę mistrza ma. Aleluja, Aleluja, Aleluja, nasz TS |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolega zameldował się o 16:00 na R22, wrócił do domu przed chwilą. Bilety na G jeszcze są!
Ostatnio edytowane przez Zlatan93 : 13.09.2010 o godz. 19:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A tak swoją drogą skoro G pełni rolę trybuny z najzagorzalszymi, może czas powiedzieć wprost, że nie ma czegoś takiego jak G1, G2, G3, rząd taki i miejsce takie, bo dostanie w ryj niepotrzebnie.......
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W gwoli ścisłości pozostały tylko i wyłącznie bilety na G1, co nie gra oczywiście roli wspominianej przez kolegę wyżej i zostało ich niewiele.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...potrwa_dluzej/
Od jutra sprzedaz biletow będzie wydłuzona do godziny 20 i będzie więcej stanowisk... NARESZCIE Nie czekajcie na ostatnią chwile bierzcie jutro urlopy i meldujcie sie na R22 bilety schodzą blyskawicznie a będa schodzily jeszcze szybciej Otwarcie stadionu nie zdarza sie czesto wiec lepiej sie "poswiecic" niz potem zalowac |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
do tych wszytkich co "naskakują" na nas "fanatyków" się pytam gdzie byliście np na meczu z Polonia Bytom? co deszczyk padał i nie ma dachu to już się nie pójdzie na mecz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jutro kupisz spokojnie, nie przejmuj się tym co tu piszą, biletów jest jeszcze mnóstwo, oficjalna i SKWK ma jedynie prawo do zamieszczania oficjalnych informacji, takowych nawet nie ma odnośnie trybuny G, aczkolwiek przygotujcie większą sumę bo jet końcówka na trybunę G, które zejdą jutro po godzinie, na pozostałe sektory mnóstwo biletów ale nie czekać do ostatniej chwili, lepiej mieć zagwarantowane i spokojnie spać, pamiętajmy, to pierwszy mecz przy Reymonta po tak długiej przerwie, musimy swoje zrobć, cala Polska skieruje na nas oczy
Ostatnio edytowane przez aNouc : 13.09.2010 o godz. 19:25.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
Całkowicie sie z tobą zagadzam... z wejsciem na trybune G powinno być tak jak z meczami np na Legie... pierwszenstwo maja STALI WYJAZDOWICZE(bywalcy)! czytalem wiele opini osob ktore mowily ze one kibicuja ale do Sosnowca czy nawet na SS im sie ruszac nie chce... Dlatego teraz powinny miec pierwszenstwo osoby ktore regularnie chodzily na mecze, wspieraly swoj klub na takich meczach z jak juz wspomniana Polonia Bytom na ktorej kibicow bylo tyle co na meczach A klasy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Koroniarzyki nie jeżdżą przecież na nożowników, wolą pośpiewać WTSK co mecz
![]() Bilet jest, znajomy stał ponad 4 godziny. Komedia. ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śmieszą mnie ludzie, którzy do swoich wyczynów kibicowskich zaliczają ..uwaga -> 'podróżowanie na SS'. No ja .......e faktycznie poświęciliście sie jadąc na mecz swojej drużyny w inną część miasta. W takim razie jestem prze kotem, mam tysiąc wyjazdów bo PODRÓŻUJE z Nowej Huty na Reymonta.
Pozdro i wszyscy na mecz! ![]()
Wiem, że sie nie zmienie - sumienie mam czyste
Nowa Huta - w tej dzielnicy zawsze wierzyć bedę w Wisłe!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Devonisch : 13.09.2010 o godz. 19:36.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
nie zaliczam do swoich wyczynów kibicowskich wyjazdu na SS chłopię tylko pytam się jak to jest ze na mecz z Polonia Bytom jest nas 2.5 tys a na następny mecz z korona taki szal na bilety. chyba coś tu nie gra nie powiesz mi ze to jest normalne? ale z wami nie ma dyskusji bo niczego nie doceniacie: tych co jeździli do sosnowca- przecież to byle nie wyczyn, na ss przeciez co ta za problem, ultrasi co robia oprawy to dla was pajace bo zaslaniaja widok na mecz (tak taka sytuacja miala miejsce na pamietnym meczu z Lechia na sekotrze E, ci co śpiewają to źle bo zagłuszają rozmowy..ehh idźcie zmieńcie hobby na jakis inny sport...czasem mam wrażenia "lepszy" klimat jak na taki hutnik przyjdzie 2tys ludzi niż jakiś szal..aż strach co by było jakbyśmy spadli do II ligi...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie pije do Ciebie wiec nie bede sie ustosunkowywał do reszty Twojego posta, z ktorym sie zreszta zgadzam bo mi sie nie chce.
![]()
Wiem, że sie nie zmienie - sumienie mam czyste
Nowa Huta - w tej dzielnicy zawsze wierzyć bedę w Wisłe!
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Stadion Wisły zapełniają:
Fanatycy byli Fanatycy (tacy po 40) Pikniki tacy co chodza na Legie i Lecha itp. tacy co chodzą gdy jest sukces/nowy trener/nowy stadion/nowy zawodnik tacy co chodzą na puchary tacy co ich koledzy/koleżanki wyciągną raz na rok na mecz tacy co nie mają co zrobić to pójdą na mecz np. Wisły i jeśli stadion ma żyć to oni wszyscy muszą się na R22 znaleść więc przestańcie sie przechwalać kto ile i gdzie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Szał szałem ale ....a, żeby nie było obsługi kart płatniczych to jest naprawdę taka prowincja że szkoda nawet o tym pisać.
Poza tym nie mam uwag, wiadome, wiocha chce się pokazać na meczu. Wg mnie i tak kompletu nie będzie. ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
a klapa organizacyjna to co innego. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|