|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
gdyby on sam nie jezdzil po innych, mialby inna sytuacje, ale sam sobie na to zapracowal i zasluzyll. tyle w temacie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Ciekawi mnie co Ty byś zrobił w jego sytuacji, gdybyś dostał powołanie. Zaznaczam, że nie popieram zachowania 'Małego', co więcej potępiam je, ale ta cała nagonka poszła trochę za daleko, nie sądzisz? ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Próba tłumaczenia jego niesfornego zachowania, to też głupota. Doszukujecie się przyczyny wszędzie wokoło ale nie w nim samym. Może forma, może to, może tamto. Gówno mnie to obchodzi - każdy jest kowalem swego losu, on na razie kuje coś na prawdę dziwnego i dobrze się to dla niego nie skończy. Darujcie sobie też tłumaczenia, że jest młody, niedoświadczony, musi się wyszaleć czy coś. Ja jestem jego rówieśnikiem, a życie zmusiło mnie do tego, żeby już teraz stać się odpowiedzialnym człowiekiem, który musi sam na siebie zapracować i na swoją naukę. Poza tym, znam bardziej dojrzałych 16 latków niż on. Dla niego, ktoś taki jak Smuda czy Kasperczak powinien być autorytetem - tymczasem on ma ich za nic co doskonale pokazuje swoim zachowaniem. Jak więc go szanować? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
BTW. kolejny bardzo mądry tekst "dziennikarza" Cytat:
Niech teraz powie, że Dubicki to był piłkarz z małymi umiejętnościami.
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 24.07.2010 o godz. 11:58.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Krzysiek no bez przesady z tą reprezentacją,idac tym samym tropem to Kirm powinnien być przemęczony bo go wzieli z urlopu na mistrzostwa kiedy reszta sobie odpoczywala,albo sie przygotowywala do sezonu on musial grac w RPA.Piłkarz jest od grania bo za tu mu płacą a gra tam gdzie go chcą,a jak mu się nie chce to najlepiej zmienić profesje.Mijajlovic chyba wypokorniał to i Patryk zmądrzeje mam taką cichą nadzieje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja również mam taką nadzieję. Zastanawiam się czy on nie widzi tego, jak wielu kibiców jest na niego wkurzonych? Czy nikt z nim nie potrafi pogadać? Jak zapatruje się na jego zachowanie drużyna?
Do całej sytuacji z 'Małym' pasują słowa kawałku Fabuły "Siła, Szacunek i Szmal": "(...)Siła, by jej użyć musisz się odważyć Szacunek, by go mieć musisz nim darzyć Szmal, by go zdobyć musisz się kołować Siła, szacunek i szmal-musisz na to zapracować(...) (...)Kto nie poczuł szacunku do ludzi także nigdy go nie wzbudzi(...)" ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na jakiej pozycji on gra dokładnie? Jest prawym obrońcą? W ostatnich sparingach Młodej Wisły, wnioskując z ustawienia, grał w ataku i jako pomocnik.
![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wczoraj zagrał na prawej obronie, ale był dość aktywny w ofensywie. Może Kasperczak wreszcie zrozumie, że taki zawodnik więcej skorzysta na treningach z pierwszą drużyną niż Kazimierz Moskal czy Andrzej Bahr.
![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
||||
I co Panie Zieniu1906? Pana argumentacja jest smieszna. Małecki wszedł przy wyniku 4 - 0 i nadal do Cikosa miał pretensje, *******ił kolejne akcje i zadzierał głowe wysoko. Nic sie chłopak nie zmienia. Ale licze że Bogdan Basałaj, Henryk Kasperczak i Franciszek Smuda go ustawia a jak nie to do Turcji czy Włoch ławke grzać. |
|||||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
środkowy obrońca , bardzo skuteczy przy stałych fragmentach gry , grywał też na prawej obronie , w najmłodszych latach jako napastnik ( jak 90% zawodników )
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
A swoją drogą wie ktoś co się dzieje z Czekajem? Nie widziałem go ostatnio w składzie Młodej Wisły w sparingach. ![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiedyś liczyliśmy graczy zdolnych do gry ( czyli mlodziez odpadała ) i wychodziło ze mamy 14 do gry i tak było. Wchodził Jirsak, Boguski i Łobodzinski. A teraz wyglada na to ze ktos z konkretnych piłkarzy zostanie na trybunach może Paljic może Wilk. No naprawde dawno niepamietam takich czasów w Wisle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Cytat:
- Brożków się nie da, bo się mogą odgryźć - Żurawia nie wypada,bo to żywa legenda klubu, podobnie Sobol -Kirm był na MŚ- pewnie mu wzrosła samoocena i może mieć to gdzieś -Garguły się nie opłaca, bo to rozgrywający, może się obrazić i pomijać przy rozdzielaniu piłek - trenera Kasperczaka też nie za bardzo- ostatnio wyszła z tego gruba afera No to pozostaje ten Cikos: - młody, jeszcze się nie zgrał z zespołem, a poza tym gra często najbliżej Wielu pisze, że ten Mały taki szalony, a proszę tu dokonał najbardziej racjonalnego wyboru. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
coś mi się wydaje, że jako pierwszy do odstrzału pójdzie Łobo
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Zważywszy na to że na prawej stronie może grać tak Kirm jak i Boguski to mi też się wydaje że Łobo będzie grzał ławę. Zaoszczędzimy, bo nie trzeba będzie płacić mu za wejściówki, a Małecki - mam nadzieję że ktoś złoży za niego ofertę jak najszybciej i się go pozbędziemy. To jego wymachiwanie rękami i opier*alanie wszystkich w koło tylko nie siebie nie dość że jest wkurzające, to jeszcze niszczy atmosferę. Im dłużej będzie w zespole, tym gorzej dla nowych zawodników i ich szybkiego wkomponowania w drużynę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
I może mamy mu łaskawie dziękować, że opierdziela CIkosa ? I dziękować, że jego a nie Sobola ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Lekko rozbijając napiętą atmosferę:
Na ostatnim meczy obserwowałem dość intensywnie Cikosa. On więcej macha rękami od Małeckiego. Różnica polega na tym, że Erik macha przed dostaniem piłki. Po prostu chłopak garnie się cały czas od gry i najlepiej jakby każda akcja przechodziła przez niego Przypadkowo tera trafiłem na wywiad z Cikosem i taka oto wypowiedź: " Z każdym meczem powinno być jednak lepiej. Jak się lepiej zacznę rozumieć np. z Patrykiem Małeckim, to będzie dobrze. W sparingu grałem z Wojtkiem Łobodzińskim, więc z nim w Szawlach pewnie byłoby mi łatwiej, lecz z Patrykiem też nauczymy się wspólnie grać." ![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Widać Cikos to normalny gość a nie taka płaczka jak niektórzy forumowicze co to głównie tropią machanie rękami Małeckiego
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cikos jakos nie specjalnie przejał sie Małeckim. Nadal gral swoje, właczał sie do akcji. Jezeli Mały tak nadal bedzie robił i czepiał sie nowych zawodnikow to atmosfera moze sie jeszcze bardziej popsuc. Oby NIE
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nie sadze, aby ktos sie nim przejmowal. Z czasem wszyscy beda go olewac i tyle.
Malecki kolo profesjonalisty nawet nie stal. A odmowy gry w barwach Wisly nigdy mu nie zapomne. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiesz nie chodzi tylko o to żeby Cikos sie zle nie poczuł. Małecki nie jest żadną gwiazdą i obojetnie jak kończy sie akcja po jego stronie, on ma nic nie gadać i dalej zapierdalac a nie filozofowac. To by było na tyle.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Moze był zły, ze Cikos jako jeden z nowych grał od poczatku a on musiał wejsc dopiero po przerwie. Nie chcial sie wydzierac do innych do skierował swoje problemy na Erika. Naszczescie chlopak jest Ok i miał to gdzies.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
A Cikos tyle się tym przejął co nic. Bo nie jest forumową płaczką jak co poniektórzy (Wie że musi dobrze grac a nie szukac wymówek) ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jak czytam te posty o tym że Małecki się wydziera na innych to mi się wydaje że ich autorzy są piegowatymi rudzielcami w okularach, jak strzeli bramkę w derbach i się będzie prężył przed parchami to się będziecie jarać jak by wam ktoś w końcu pozwolił nie siedzieć na szkolnej przerwie w kiblu.
![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Popieram pana wyżej (Marcinklona).
Zrozumcie ludzie, ze to, ze Malecki krzyczy na innych znaczy, ze mu po prostu zalezy, w przeciwienstwie do kilku pilkarzy grajacych w WIsle. <ironia mode on> Oby tylko biedny Cikos nie zaczął gorzej grać przez Małeckiego. Niech ten zly Patryk juz na niego nie krzyczy! <ironia mode off>. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ludzie nie placzcie juz.. nad doroslym facetem rozpaczacie, ze ktos na niego krzyczy... Maly juz taki jest, ale jak gral dobrze to to krzyczenie nie bylo chamskie tylko mobilizujace, teraz nagle zmieniacie zdanie.. Malecki gra beznadziejnie, ale to nasz chlopak, krytykujmy jego gre, tak jak Lobodziskiego, ale nie charakter, bo jak dla mnie to gosc ma charyzmę .
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
A czy wiecie co wogole krzyczy Mały?
Może on biega i sobie jakaś piosenke nuci, a wy dorabiacie dalszą część ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|