The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2010, 13:18
Na hymny mogą nie zdążać, jakoś przeżyje. Bardziej martwi mnie kto będzie to komentował. To odbiera całą przyjemność.

Co do spotkań najbliższych. Jak dla mnie najciekawiej zapowiada się kopanina pomiędzy Anglią i USA. Podejrzewam,że mecz będzie zacięty ze wskazaniem na Synów Albionów. Pod wodzą Capello prowizorki nie będzie. Choć USA łatwo skóry nie sprzedadzą. W każdym razie liczę na nich,że awansują do pierwszej czwórki,tak samo jak Anglia. Jak dla mnie będzie ciekawie. Natomiast zastanawiam się na ile taktycznie zagra Nigeria. Jeśli będą grać konsekwentnie z pomysłem,to już na samym początku możemy być świadkami lania. Argentyna bez trenera będzie jak dziecko we mgle. Dlatego jeśli Nigeria zagra z głową,z polotem,taktycznie do tego, to przejedzie się po Argentynie spokojnie. Tam żadnej reakcji z ławki,zmiany systemu gry nie będzie. No ale byśmy byli świadkami upadku Maradony na oczach milionów, potrzeba aby Nigeria nie zagrała tak jak typowy zespół z Afryki.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.06.2010, 13:48
Mecze bedzie komentowal Jacek Jońca, Tomasz Jasina, Maciej Iwanski, Dariusz Szpakowski i Michal Zawadzki plus do tego dwoch ekspertow Wlodzimierz Lubanski i Michal Kolodziejczyk.

Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 08.06.2010, 14:07
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
Mecze bedzie komentowal Jacek Jońca, Tomasz Jasina, Maciej Iwanski, Dariusz Szpakowski i Michal Zawadzki plus do tego dwoch ekspertow Wlodzimierz Lubanski i Michal Kolodziejczyk.
Cholera jasna, a Zimocha nie ma w tym składzie?

A'propos według wp.pl Luís Carlos Almeida da Cunha nie jedzie na mundial...szkoda.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.06.2010, 14:35
Pierwsza kolejka to wielka niewiadoma - w zasadzie nie mam pojęcia czego i po kim mogę się spodziewać. Gdybym miał iść do Totomixa albo STSu to zupełnie nie wiem, na kogo miałbym postawić, bo opieranie się na sparingach to błądzenie... Jednocześnie Argentyna może rozwalić w/w Nigerię 4:0 i przegrać z nią 1:2. Tak samo Anglia z USA. Aczkolwiek w takie "uwielbienie" Amerykańców bym raczej nie wpadał - to są solidne kopacze, ale bez przesady... Pierwsza czwórka? Maks ćwierćfinał i to przy dobrym układzie, tzn. albo Amerykanie wygrywają grupę, albo Niemcy okazują się gorsi od Serbii czy Ghany. No bo jeśli trafią na szkopów w 1/8 to marnie to widzę.

Ciśnienie we mnie narasta przed tym Mundialem , nie będę oszukiwał Życzę sobie kapitalnej postawy Holandii, Brazylii i Argentyny, bo to są drużyny, które zawsze grały ofensywny futbol i futbol ładny dla oka. Nigdy nie zapomnę meczu z 2006, gdzie Argentyna rozbijała Serbów 6:0. Śmiem stwierdzić, że tamta Argentyna to był zespół na Mistrzostwo Świata, ale niestety trafili na gospodarzy, którym (przy całym szacunku) zawsze pomagają ściany, a jeszcze jak są to Niemcy, to już w ogóle podwójny niefart.
Teraz gospodarz to raczej maksymalnie wyjście z grupy (coś jak Japonia w 2002).

No i oby Włosi i Niemcy jak najszybciej odpadli - daj Bóg z grupy nie wyszli. Choć w taki cud (z udziałem Italii) nie liczę..
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 08.06.2010, 15:16
U Niemiaszków nie zagra przecież Ballack, on jest u nich niezastąpiony - tracą z 30% wartości drużyny, ale to jednak Niemcy, jak nie ma końca meczu to grasz jakby było 0-0.

Holandia zawsze porywa w sparingach i super gra w grupie (patrz ostatnie EURO)

Argentyna - czarny koń turnieju lecz chyba za dużo indywidualności

Włosi - ich nigdy się nie lekceważy, lecz wg mnie sukcesu nie powtórzą, bo jakby nie było to każdy się maksymalnie spina na mecze z obrońcą tytułu, poza tym za dobrze im na ostatnim EURO nie poszło

Hiszpania - im kibicuje i chciałbym by oni zdobyli MŚ.

Brazylia - zajdą wysoko, choć ich nienawidzę.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 08.06.2010, 15:50
Ciężko nazwać jednego z faworytów, czarnym koniem turnieju.

Chińskie podróbki w RPA
Odpowiedz cytując
Cetnik
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 08.06.2010, 16:31
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ms-...wiadomosc.html

Te wszystkie kontuzje już jakąś telenowele bez końca przypominają pomału..
SAMO JEDAN KLUB...

Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 08.06.2010, 16:45
Cetnik napisał(a):Wyświetl post
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ms-...wiadomosc.html

Te wszystkie kontuzje już jakąś telenowele bez końca przypominają pomału..
żal chłopaka ale akurat o nim bym gwiazdor nie powiedział
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 08.06.2010, 18:03
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję, że TVP nie zepsuje nam MŚ. Oby zdążyli na hymny. Polsat pokazałby Mundial kilkanaście razy lepiej, ale niestety przegrał przetarg...
Polsat wolal wydac kase na LM wiec TVP wykupiła MS 2010, 2014 i ME 2012. Nie wiem co lepsze do pokazywania - cały mundial czy tylko mecz srodowy LM i magazyn ze skrotami.
MaG* napisał(a):Wyświetl post
Hiszpania ma według mnie aktualnie najlepszą drużynę na świecie.
Oni tez tak mysleli a w Pucharze Konfederacji przegrali z USA. Wszystko sie moze zdarzyc na MS - historia nie takie przypadki zna.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 08.06.2010 o godz. 18:05.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 08.06.2010, 18:18
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Na hymny mogą nie zdążać, jakoś przeżyje. Bardziej martwi mnie kto będzie to komentował. To odbiera całą przyjemność.

Co do spotkań najbliższych. Jak dla mnie najciekawiej zapowiada się kopanina pomiędzy Anglią i USA. Podejrzewam,że mecz będzie zacięty ze wskazaniem na Synów Albionów. Pod wodzą Capello prowizorki nie będzie. Choć USA łatwo skóry nie sprzedadzą. W każdym razie liczę na nich,że awansują do pierwszej czwórki,tak samo jak Anglia. Jak dla mnie będzie ciekawie. Natomiast zastanawiam się na ile taktycznie zagra Nigeria. Jeśli będą grać konsekwentnie z pomysłem,to już na samym początku możemy być świadkami lania. Argentyna bez trenera będzie jak dziecko we mgle. Dlatego jeśli Nigeria zagra z głową,z polotem,taktycznie do tego, to przejedzie się po Argentynie spokojnie. Tam żadnej reakcji z ławki,zmiany systemu gry nie będzie. No ale byśmy byli świadkami upadku Maradony na oczach milionów, potrzeba aby Nigeria nie zagrała tak jak typowy zespół z Afryki.
Raczysz żartować ? Nigeria ma małe szanse w starciu z Argentyną. Z resztą nie wierzysz kibicom, uwierz bukmacherom

1.47. 4.32 7.64 Nie są to kursy zapowiadające niespodziankę.
Co do reakcji taktycznej to już takowa była. Słabo spisujące się defensywne 442 zastąpili 4312. Przyznam, że o wiele lepiej wyglądają w tym ustawieniu i przynajmniej z grupy powinni wyjść. Przecież piłkarzy mają zacnych. Ja właśnie widzę Anglię razem z Francją jako tych którzy zawiodą. Ale to tylko moje życzenie, synowie Albionu mnie nie przekonują ani trochę.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 08.06.2010, 20:29
Jeśli chodzi o Nigerię to oni raczej, podobnie jak Argentyna, na wsparcie z ławki nie mogą liczyć.
Maradona to świr ale Sven Goran też raczej dobrej passy nie ma. Prawie mu się udało Meksyk uziemić w eliminacjach.

Obejrzałem kilka meczy w Pucharze Narodów Afryki żeby wyrobić sobie zdanie na temat tych drużyn.
I po tym co zobaczyłem to nie zdziwię się, jeżeli (oprócz Nigerii akurat, która ma niezłą grupę) afrykańskie drużyny wylecą już po fazie grupowej. No, powiedzmy że jeszcze z RPA może być różnie, gospodarze w końcu.
Kamerun czy WKS to ekipy mocno przereklamowane. Pojedynczy piłkarze owszem ale jako drużyny prezentują się cieniutko
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 08.06.2010, 20:40
Co do Meksyku to może byc to czarny koń turnieju. Oglądałem ich mecze z Anglią i Włochami.
Podoba mi się ich styl gry. Technika i finezja typowa dla krajów Ameryki Łacińskiej, taktycznie bardzo zdyscyplinowani. Jedyny problem z tego co zauważyłem to słabe stałe fragmenty gry. Warto obejżec ich mecze na MŚ, jeśli wytrzymają psychicznie mogą sprawic niespodziankę faworytom.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 08.06.2010, 21:05
Wg mnie to najwięcej namieszają na MŚ Amerykanie. Sa naprawdę ciekawą drużyna-grają zupelnie bez kompleksów. Któraś drużyna afrykańska także namiesza sporo. Zawiodą Włosi i Portugalczycy. Porazka na całej linii to będzie występ Francuzów.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.06.2010, 22:27
qchar90 napisał(a):Wyświetl post

juz slysze te orazmy Iwanskiego

rozumiem ze chlop przezywa mecze itd,zwlascza dla kazdego komentatora wyjazd na taka impreze jak MS to duza sprawa,ale niech on troche sie tonuje bo robi z siebie posmiewisko...reszta kometatorow moze byc(jak na TVP)

co do prognoz ,to jak zwykle beda niespodzianki ,jak kiedys Senegal(2002),czy Grecy (2004)

moze to bedzie ktos z Afrykitu bym chcial Wybrzeze zeby zaszlo jak najdalej,bo sklad maja super,ale na Pucharze Afryki niestety pokazali ze mimo iz maja indywidulanosci ,nie maja zespolu

tez jak inni myle ze Francja wtopi niemilosienirnie ,i jak zawsze ciekawi mnie jak zagraja Anglicy

napewo czeka nas mily miesiac ,piliki na dobrym poziomie,po 3 mecze dziennie ,I love this game
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 08.06.2010 o godz. 23:30.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 08.06.2010, 23:10
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Pierwsza kolejka to wielka niewiadoma - w zasadzie nie mam pojęcia czego i po kim mogę się spodziewać. Gdybym miał iść do Totomixa albo STSu to zupełnie nie wiem, na kogo miałbym postawić, bo opieranie się na sparingach to błądzenie... Jednocześnie Argentyna może rozwalić w/w Nigerię 4:0 i przegrać z nią 1:2. Tak samo Anglia z USA. Aczkolwiek w takie "uwielbienie" Amerykańców bym raczej nie wpadał - to są solidne kopacze, ale bez przesady... Pierwsza czwórka? Maks ćwierćfinał i to przy dobrym układzie, tzn. albo Amerykanie wygrywają grupę, albo Niemcy okazują się gorsi od Serbii czy Ghany. No bo jeśli trafią na szkopów w 1/8 to marnie to widzę.

Ciśnienie we mnie narasta przed tym Mundialem , nie będę oszukiwał Życzę sobie kapitalnej postawy Holandii, Brazylii i Argentyny, bo to są drużyny, które zawsze grały ofensywny futbol i futbol ładny dla oka. Nigdy nie zapomnę meczu z 2006, gdzie Argentyna rozbijała Serbów 6:0. Śmiem stwierdzić, że tamta Argentyna to był zespół na Mistrzostwo Świata, ale niestety trafili na gospodarzy, którym (przy całym szacunku) zawsze pomagają ściany, a jeszcze jak są to Niemcy, to już w ogóle podwójny niefart.
Teraz gospodarz to raczej maksymalnie wyjście z grupy (coś jak Japonia w 2002).

No i oby Włosi i Niemcy jak najszybciej odpadli - daj Bóg z grupy nie wyszli. Choć w taki cud (z udziałem Italii) nie liczę..

Wiem czepianie się, ale chyba chodziło Ci chyba o Koreę
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
Odpowiedz cytując
Plastman
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 09.06.2010, 10:41
Zdecydowanym faworytem jest NOWA ZELANDIA. Szyki może pokrzyżować im jedynie RPA. Z Europy to może Francuzi coś zwojują. Tyle, że to wszystko za rok i trochę inną piłką (taką bardziej jajowatą)...

Ale teraz na serio:

Bardzo jestem ciekaw postawy Hiszpanów na Mundialu.
Są w wyśmienitej formie. Historia jednak uczy, że żeby odnieść sukces należy tę formę zbudować dopiero podczas turnieju. Widzę tu pewną analogię do Argentyny, która 4 lata temu po zwycięstwie nad Serbią w grupie została uznana za faworyta nr 1. Niedługo później Albicelestes leceili już jednak do Buenos.
Wygra pewnie znów ktoś z wielkich, którzy mają już puchar świata w swej kolekcji. Jako, że Urugwaj od dawna się nie liczy, w Anglików jakoś nie wierzę, choć nie życzę im źle (ciągle coś im przeszkadza w osiągnięcu sukcesu), Francuzi są już mistrzami świata w (nomen omen ) piłkę ręczną. Pozostaje ktoś z czwórki: Brazylia, Argentyna, Niemcy, Włochy, Czyli znów to samo, nuuuuda... Z owej czwórki najbardziej lubię Argentynę
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 09.06.2010, 11:17
eryk_cartman napisał(a):Wyświetl post
Wiem czepianie się, ale chyba chodziło Ci chyba o Koreę
Chodziło o Japonię. Korea dotarła do półfinału, więc ich nie brałem pod uwagę. Japończycy wówczas awansowali do 1/8 gdzie odpadli.
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 09.06.2010, 13:15
Tak na marginesie...

Czy gdzieś w Krakowie planuje sie na powietrzu i przy piwku oglądanie MŚ? Mały Rynek czy gdzieś....
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 10.06.2010, 13:04
Arjen Robben gotowy do gry - na szczescie. To bardzo dobra wiadomosc dla reprezentacji Oranje.
Odpowiedz cytując
Maverjuve
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 10.06.2010, 19:42
A ja licze na Holandie i Argentyne
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.06.2010, 19:56
Jeszcze sie mundlial nie zacza a miejscowi maja juz niezle zniwa na przyjezdnych. Kosza wszystko i wszystkich az strach pomyslec co bedzie jak sie rozkreca.
Mozna by chlopakom dac namiar na hotel w ktorym zatrzymala sie delegacja PZPNu.

Nie ma naszych patalachow na mundialu wiec impreza stresu zadnego, jak zawasze w takin przypadku kiedy nasi nie graja kibicuje Argetynie i Hiszpani.
,
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 10.06.2010, 20:03
póki jeszcze luźny czas oczekiwania na mundial, to mała ciekawostka
w kadrze Hondurasu znalazł się piłkarz bardzo związany z Polską - http://pl.wikipedia.org/wiki/Oscar_Boniek_Garc%C3%ADa
co jeszcze ciekawe są to pierwsze od 1982 mistrzostwa świata w których bierze udział Honduras
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 10.06.2010 o godz. 20:06.

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 10.06.2010, 20:31
Może lepiej, że Polski nie ma na tych mistrzostwach. Jak mam słyszeć to co na ostatnim meczu z Hiszpanią, czyli co 3 minuty "trzeba być wyrozumiałem, trzeba naszych piłkarzy zrozumieć" to ja już wolę sobie obejrzeć Koreę Południową.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 10.06.2010, 21:13
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Może lepiej, że Polski nie ma na tych mistrzostwach. Jak mam słyszeć to co na ostatnim meczu z Hiszpanią, czyli co 3 minuty "trzeba być wyrozumiałem, trzeba naszych piłkarzy zrozumieć" to ja już wolę sobie obejrzeć Koreę Południową.
Pewnie jakbyśmy grali na mundialu to we wtorek zamiast Hiszpanii ogrywalibyśmy San Marino z 7-0 żeby się nie przemęczać przed ważnymi 3 meczami a potem było by wielkie halo, że w przygotowaniach super a na mistrzostwach jak zwykle

W sumie też się cieszę, że nie zagramy bo jeżeli Szpakowski w naszym ostatnim grupowym meczu walnąłby taki monolog jak w meczu ze Słowenią to dziękuje bardzo.

Co do Korei to osobiście wolę zobaczyć Północną i ich snajpera, którym w jednym z wywiadów obiecał, że każdemu rywalowi w grupie strzeli bramkę, mam nadzieję, że jak nie spełni obietnicy to nie spotka go taka sama kara jak jego kolegów z 66 roku.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.06.2010, 21:19
Cytat:
Jeszcze sie mundlial nie zacza a miejscowi maja juz niezle zniwa na przyjezdnych. Kosza wszystko i wszystkich az strach pomyslec co bedzie jak sie rozkreca.
Mozna by chlopakom dac namiar na hotel w ktorym zatrzymala sie delegacja PZPNu.
Mogliby ukrasc nam Lato
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 10.06.2010, 21:27
Kolejni ranni przed Mundialem

Ciekawe jak to będzie wyglądało podczas mistrzostw, bo organizatorzy cały czas twierdzą, że są dobrze przygotowani.

Kolejną ciekawą sprawą jest kwestia bezpieczeństwa reprezentacja Grecji już została okradziona to za pewne nie pierwszy i nie ostatni taki przypadek.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 10.06.2010 o godz. 21:30.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 10.06.2010, 22:04
Jeszcze się impreza nie zaczęła, a już szykuje się największa katastrofa organizacyjna w historii futbolu. Kradzieże są oczywiście na porządku dziennym, podobnie jak incydenty pod stadionami. Na razie jeszcze nie ma ofiar śmiertelnych, ale to chyba kwestia czasu.

Najśmieszniejsze będzie to, jak media, oficjele i organizatorzy będą się starali pokazać, że wszystko jest cacy. Zawsze jest też niepodważalny argument - jak ktoś krytykuje Afrykańczyków, to z pewnością rasista.

No i nie można zapomnieć o jeszcze jednym, uroczym aspekcie. Trąbki-małyszówki, które tamtejsi kibice używają od 30 minut przed meczem, poprzez obie połowy i przerwę, na 2 godzinach po spotkaniu skończywszy.

Więc ja bym się nie martwił o komentarze Iwańskiego. Jego i tak nie będzie słychać. Powiem szczerze, że po ostatnim PNA miałem tych trąbek dość, nie dało się meczów z dźwiękiem oglądać. Ciekawe, co zrobią realizatorzy telewizyjni.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 10.06.2010, 22:27
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Więc ja bym się nie martwił o komentarze Iwańskiego. Jego i tak nie będzie słychać. Powiem szczerze, że po ostatnim PNA miałem tych trąbek dość, nie dało się meczów z dźwiękiem oglądać. Ciekawe, co zrobią realizatorzy telewizyjni.

Tez ogladajac PNA i slyszac ten ryk tych zakichanych trabek ,mialem ochote kazdemu z osobna wziasc to gówno i do pieca wrzucic.Nic sie nie slyszalo ,zadnych braw okrzykow po golu itd ...tylko te trabki.

to odbiera chec oglania meczow ,ale na szczescie na meczach nie afrykanskich druzyn mam nadzieje ze ich nie uslysze ,no chyba ze Anglicy zaczna trabic
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 10.06.2010, 23:34
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
to odbiera chec oglania meczow ,ale na szczescie na meczach nie afrykanskich druzyn mam nadzieje ze ich nie uslysze ,no chyba ze Anglicy zaczna trabic
żebyśmy się nie zdziwili. pikniki zobaczą fajniutkie trąbeczki przed stadionem, których będzie bez liku, to zakupią, a co.
pozatym widziałem gdzieś na stronie mistrzostw reklamę "kup sobie swoją wuwuzelę!"..
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.06.2010, 00:01
ale chyba na kazdy mecz jakas tam pula jest biletow dla ludzi z RPA? Nie wiem czy beda na te mecze chodzic (bo bylo glosno ze bilety nie schodza) ale jak ich tam sie zbierze kilka tys to pewnie nie beda siedziec bezczynnie tylko sie zajebiscie bawic czyli trabic :d To moga byc najgorsze MS pod kazdym wzgledem procz sportowym. Kradzieze, zadymy, wbieganie na stadion niczym bydlo...- nie jestem rasista ale takie rzeczy to chyba tylko w Afryce ;/ , mysle ze i jakiegos zamachu na pilkarzy nie mozna wykluczyc. Afryka dzika. A i jeszcze jak do tego dojdzie slaba gra (chociaz watpie, napewno jakas reprezentacja nas oczaruje) to juz w ogole by byla masakra. Dzis zaczynamy!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów