The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2010, 01:04
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Nie na plecach, a w łapkach:

KIBOL: The Next Generation!
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 09.05.2010, 01:15
Już ma zakaz, na pewno!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.05.2010, 02:45
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Już ma zakaz, na pewno!
Dożywotni!
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 09.05.2010, 05:29
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Dożywotni!
Na szczęście mu odpuścili. Ale tylko dzięki temu, że pół trybuny w tamtym kierunku się ruszyło a ochroniarz był jeden.
Akcja rozegrała się akurat kilka metrów ode mnie.
ITI musi się czuć bardzo zagrożone, że walczy nawet z dziecięcymi obrazkami :/

Dziwnie ogląda się mecz bez dopingu.

I współczuję kibicom Legii, którym pod koniec spotkania zostało już tylko śmiać się ze swoich grajków.
Najbardziej podobało mi się gromkie OLE po udanych podaniach Legionistów oraz : " Nawet słynna Barcelona naszej Legii nie pokona " i zaraz potem " Inter Mediolan nie sięga Legii do kolan "

Ależ miałam satysfakcję oglądając tak wspaniale grającą Wisłę na Łazienkowskiej !
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 09.05.2010, 07:40
krakfilm napisał(a):Wyświetl post
Wisła nie gra żadnej wielkiej piłki, wygrała tylko dlatego, że Legia nie istniała.
A słyszałeś 'znafco' o takim starym powiedzeniu 'gra się na tyle, na ile przeciwnik pozwala?'
Legia nie istniała z tego powodu, że zagraliśmy świetny mecz. Proste.

Śmieszy mnie to *******enie niektórych po wygranym meczu przy Łazienkowskiej 3 bramkami i kompletnym rozniesieniu przeciwnika. Prawdziwy kibic Wisły ma po tym meczu w sercu i głowie tylko radość.

A teraz jedziemy z pejsami!
Odpowiedz cytując
fond
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.05.2010, 07:55
s1mone napisał(a):Wyświetl post
A słyszałeś 'znafco' o takim starym powiedzeniu 'gra się na tyle, na ile przeciwnik pozwala?'
Legia nie istniała z tego powodu, że zagraliśmy świetny mecz. Proste.

Śmieszy mnie to *******enie niektórych po wygranym meczu przy Łazienkowskiej 3 bramkami i kompletnym rozniesieniu przeciwnika. Prawdziwy kibic Wisły ma po tym meczu w sercu i głowie tylko radość.

A teraz jedziemy z pejsami!
Żebyśmy się nie zdziwili we wtorek. Co do grania 'na ile przeciwnik pozwala' to widzieliśmy ile ugrała Wisła gdy przeciwnik (Korona) pozwolił na znacznie mniej niż Legia. Cieszyć się z wczorajszej wygranej trzeba, ale zachować zdrowy rozsądek by warto bo jak nasi piłkarze też stwierdzą, że już nic im nie przeszkodzi w MP to jedynym plusem tego sezonu będzie wygrana na Legii...
Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.05.2010, 08:14
Wydaje mi się,że Wisłą wczoraj zagrał mniej więcej na takim poziomie jak z Lechem, ale przeciwnik był zdecydowanie słabszy pod każdym względem.
Wielka pochwała należy się Kaspreczakowi. Zaryzykował zmianę ustawienia – Diaz na lewej pomocy – i to był strzał w dziesiątkę. Przesunięcie Małeckiego na prawą było również bardzo trafne: Kiełbowicz zupełnie sobie z nim nie radził. Z drugiej strony Białas strzelił sobie w stopę grając jednym napastnikiem.
Ale trzeba też zauważyć, że momentami z naszej strony było sporo chaosu, niecelnych podań i kopaniny. Nie mówiąc już o niewykorzystanych sytuacjach. W normalnym meczu nie będziemy mieli 15 setek. Były okresy w meczu, w pierwszej połowie przy 0:1, gdy Legia nas spychała do obrony na 30 m i dosyć długo nie mogliśmy z tego wyjść, oczywiście nie miel żadnej sytuacji i Juszczyk może narzekać że się wynudził jak mops.
Podsumowując na pewno to jeszcze nie jest Wielka Wisłą i jeśli nie zagrają na 100% w najbliższych meczach to mistrzostwa nie będzie.
Odpowiedz cytując
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 09.05.2010, 08:32
Ja myślę że zagraliśmy na takim samym poziomie jak z Lechem,tylko do tego dorzuciliśmy grę z pierwszej piłki i to zaowocowało.W ostatnich 20 minutach,gdy Legia nic już nie grała pokazaliśmy,że gdy gra się na luzie mentalnym to wszystko(prawie wszystko) wychodzi.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 09.05.2010, 08:56
fond napisał(a):Wyświetl post
Żebyśmy się nie zdziwili we wtorek...

Ciężko to sobie wyobrazić nam, skoro nawet sam Lenczyk w to nie wierzy. Tak więc jesteś nielicznym wyjątkiem.
Cracovia ma problemy z wymianą dwóch podań,ani tego do Korony czy do Arki,z którymi przegraliśmy porównać nie można. Jest to najsłabszy rywal z jakim idzie nam się zmierzyć. Problemem tylko jest to,że będą najwulgarniejszy mecz kolejki.

Legia jest słaba i jej mankamenty zostały uwidocznione w sobotę. Te gadki,że kibice nie dopingują?a co to ma za znaczenie dla zawodowego piłkarza?znam takich co mówią,że źle im się gra przy kibicach,bo jest głośno. Polscy kopacze zawsze znajdą wytłumaczenie swojej indolencji. Legia zagrała na tyle ile Wisła pozwoliła,a na nic im nie pozwoliła.Ot.
Nie interesuje mnie czy w Legii mają dzień,czy kibice ich dopingują oraz czy Grzelak wie jak kopnąć piłkę. Mnie interesowały trzy punkty i je dostałem. Cieszy,a Legia jest zawsze Legią i jej pokonanie jest przyjemne.

Swoją droga to co Szala odwalił na początku drugiej połowy to jakiś skandal. Słaby fizycznie Boguski przepycha go jak chce!

Bramki Brożka cieszą,ale bardziej bezbłędne dośrodkowania Małeckiego. Brawo,zmiana strony mu pomogła.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 09.05.2010 o godz. 09:00.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 09.05.2010, 08:56
należy dodać, że sprawę ułatwił nam Choto którego nie było, Szala odstawił kawał dobrej roboty, dawno nie widziałem tak słabego obrońcy.

Zwycięstwo cieszy, ale tak jak paru ludzi pisze nie do końca. Pierwszy raz od 15 lat oglądałem taki mecz zLegia, z minimalna dawka emocji.

Najważniejsze, aby Amika skończyła sezon na 3 miejscu, a my jak dowieziemy mistrza, będziemy łudzić się że Boguś sypnie kasę na kogos lepszego niż Christov, Ba, czy Pawełek
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 09.05.2010, 09:25
Niby Ba zagrał źle?
Jak dla mnie ten piłkarz musi tylko poprawić swoje warunki fzyczne a będzie zdecydowanie najlepszym zawodnikiem ligi.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 09.05.2010, 09:34
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Niby Ba zagrał źle?
Jak dla mnie ten piłkarz musi tylko poprawić swoje warunki fzyczne a będzie zdecydowanie najlepszym zawodnikiem ligi.
To znaczy co ma jeszcze urosnąć?

Ale zgadzam się z tym że jak poprawi siłę, kondycję i szybkość to będzie z niego większy pożytek i może być jednym z najlepszych środkowych w lidze. Pytanie tylko czy jest w stanie? Po kilku kontuzjach które miał może to być trudne. W końcu to nie przypadek że wyciągnęliśmy go z niższej ligi z Hiszpanii. Gdyby mógł grać na 100% swoich możliwości pewnie grałby we Francji.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 09.05.2010, 09:43
Liczę że Ba się odbuduje w okresie przygotowawczym. To samo tyczy się Garguły i Kirma. Bo te poprzednie obozy to była jakąś parodia i piłkarze wracali gorsi jak wyjeżdżali. Trzeba liczyć że Heniek nie będzie się bawił w Beniteza tylko zastosuje sprawdzone działające w PL metody
..
Odpowiedz cytując
Wiesiek
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.05.2010, 09:47
Mam tylko nadzieję, że Orest nie będzie murował bramki. Dobrze, że Cracovia nie ma obrony...
Iskra Opole ....

Ja Iskre tralalala....

Iskra Opppolee .....
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 09.05.2010, 09:48
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
To znaczy co ma jeszcze urosnąć?

Ale zgadzam się z tym że jak poprawi siłę, kondycję i szybkość to będzie z niego większy pożytek i może być jednym z najlepszych środkowych w lidze. Pytanie tylko czy jest w stanie? Po kilku kontuzjach które miał może to być trudne. W końcu to nie przypadek że wyciągnęliśmy go z niższej ligi z Hiszpanii. Gdyby mógł grać na 100% swoich możliwości pewnie grałby we Francji.
Może np przybrać na masię mięśniowej, by go tak nie przepychali.
By został w Wiśle, musza najpierw z nim przedłużyć kontrakt .

Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Stary 09.05.2010, 10:12
Może np przybrać na masię mięśniowej, by go tak nie przepychali.
By został w Wiśle, musza najpierw z nim przedłużyć kontrakt .
taaa. przybierze na masie mięśniowej, piłkarz rozwinięty fizycznie.. on nie ma 17 lat. Na koksie pojedzie? Pudzian mu raczej nie pomoże.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 09.05.2010, 10:27
lucekj napisał(a):Wyświetl post
taaa. przybierze na masie mięśniowej, piłkarz rozwinięty fizycznie.. on nie ma 17 lat. Na koksie pojedzie? Pudzian mu raczej nie pomoże.
Czytasz się chłopie? Odpowiednia dieta + odpowiednie ćwiczenia i nie ma żadnego problemu...
Zresztą, zobacz sobie jak Diaz wyglądał u nas zaraz po przyjściu

Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Stary 09.05.2010, 10:33
Czytasz się chłopie? Odpowiednia dieta + odpowiednie ćwiczenia i nie ma żadnego problemu...
Zresztą, zobacz sobie jak Diaz wyglądał u nas zaraz po przyjściu
troche wiem cos na ten temat, ale ok, czekam az przybierze na tej masie mięśniowej, tylko zeby to sie nie skonczylo Borucem albo Ronaldo.

jak gośc w wieku 29 lat jest przepychany po lekkim dotknięciu i słabo trzyma się na nogach to nic tego nie zmieni, można byłoby się łudzić 5-6 lat temu, ale nie teraz kiedy jest w pełni dojrzałym graczem ok. trzydziestki.
Ostatnio edytowane przez lucekj : 09.05.2010 o godz. 10:43.
Odpowiedz cytując
Eberk
Member

Od: 04.2010

Stary 09.05.2010, 10:54
Chłopak umie się zastawiać, robi to wcale nieźle. I piłkę mu trudno odebrać. Zresztą było widać w meczu z Legią.
Jak tu ktoś napisał powoli się chyba dostosowuje do poziomu naszej ligi. Zresztą to samo stało się z Kirmem, który na początku był jednym z najpewniejszych punktów drużyny. Mam nadzieję, że rzeczywistość będzie inna.
Nie widzę u niego takiego zaangażowania co u innych. Trochę zachowawczo gra, nie stara się na 100%.
Na szczęście ten mankament nadrabia techniką i świetnym przeglądem pola. Marnuje się jako defensywny.

Boguski nie trafił do pustej bramki ale pracy na boisku i serca do gry odmówić mu nie można. Co nie zmienia faktu, że Wisła powinna poszukać lepszego zawodnika.

Diaza wreszcie było widać, nie był tak do końca bezproduktywny. Dochodził do sytuacji strzeleckich, było widać, że jest na boisku i robi jakieś zamieszanie. No, niestety nie ma instynktu zabójcy jak nasz Paweł ( xD ).

Małecki w porównaniu z ostatnimi spotkaniami zagrał bardzo dobre spotkanie. 2 asysty zanotował i wyróżniał się na boisku zdecydowanie na plus ( w porównaniu do marnych legionistów ;/ ).

Z krakowią będzie pewnie gorsza przeprawa jak się rzucą na nas od początku meczu. Aczkolwiek jak Wiślacy zagrają tak jak wczoraj to z 3 punktami nie powinno być problemu.
Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 09.05.2010, 11:43
Eberk napisał(a):Wyświetl post

Małecki w porównaniu z ostatnimi spotkaniami zagrał bardzo dobre spotkanie. 2 asysty zanotował i wyróżniał się na boisku zdecydowanie na plus ( w porównaniu do marnych legionistów ;/ ).
Aż nie mogę pozostać obojętny. Małecki w tym meczu to największy partacz w koszulce Białej Gwiazdy. Mnóstwo złych decyzji, za każdym razem zamiast podać świetnie ustawionym kolegom, on jakby miał problemy z percepcją, biegł z piłką nie wiadomo gdzie (może już na mecz z Cracovią?). Dla mnie ten piłkarz nie podskoczy powyżej pewnego poziomu ale chcę w końcu zobaczyć choć jeden mecz, po którym będę mógł odszczekać swoje słowa.

Tylko niech mi ktoś nie pisze, że chyba oglądałem inny mecz albo tekst lubiany na tym forum "Wisła wygrywa, a malkontenci zawsze się znajdą". Fajnie, że dwie asysty ale przy tak grających piłkarzach Legii to nie jest wielkie osiągnięcie biorąc pod uwagę, że w wielu o wiele łatwiejszych sytuacjach ZAWSZE podejmował złe decyzje. To, że ktoś często jest przy piłce albo że długo ją holuje to jeszcze nie świadczy o jego wielkości. Pewnym wyznacznikiem jego partactwa jest to, że nawet jego kumpel Brozio w końcu mu "uwagę zwrócił"...

Pomimo zajebistego wyniku nie jestem jednak jakoś zachwycony poziomem widowiska. Jak dla mnie, mecz taki jak cała runda w naszym wykonaniu.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 09.05.2010, 11:53
maRgrabkarz napisał(a):Wyświetl post
Aż nie mogę pozostać obojętny. Małecki w tym meczu to największy partacz w koszulce Białej Gwiazdy. Mnóstwo złych decyzji, za każdym razem zamiast podać świetnie ustawionym kolegom, on jakby miał problemy z percepcją, biegł z piłką nie wiadomo gdzie (może już na mecz z Cracovią?). Dla mnie ten piłkarz nie podskoczy powyżej pewnego poziomu ale chcę w końcu zobaczyć choć jeden mecz, po którym będę mógł odszczekać swoje słowa.

Tylko niech mi ktoś nie pisze, że chyba oglądałem inny mecz albo tekst lubiany na tym forum "Wisła wygrywa, a malkontenci zawsze się znajdą". Fajnie, że dwie asysty ale przy tak grających piłkarzach Legii to nie jest wielkie osiągnięcie biorąc pod uwagę, że w wielu o wiele łatwiejszych sytuacjach ZAWSZE podejmował złe decyzje. To, że ktoś często jest przy piłce albo że długo ją holuje to jeszcze nie świadczy o jego wielkości. Pewnym wyznacznikiem jego partactwa jest to, że nawet jego kumpel Brozio w końcu mu "uwagę zwrócił"...

Pomimo zajebistego wyniku nie jestem jednak jakoś zachwycony poziomem widowiska. Jak dla mnie, mecz taki jak cała runda w naszym wykonaniu.
Pisałem kilkakrotnie i napiszę jeszcze raz o Małeckim:

Małecki to duży potencjał, jeden z niewielu który wchodzi w dryblingi i je wygrywa, nie boi się gry 1 na 1. Natomiast najczęściej podejmuje złe decyzje. Jak to się mówi w "koszykówce" zła selekcja rzutowa. Kiedy trzeba podać strzela albo zamiast strzelać podaje. Wczoraj strzelał nie podawał ale i tak miał 2 asysty.

Ale w przeciwieństwie do Kirma ma od czasu do czasu nawet te 2 asysty. Czego Słoweniec nie ma.

Fakt, Małecki często podejmuje złe decyzje ale dzięki swojej grze stwarza te sytuacje. Kirm nic nie stwarza i taka jest różnica na dzień dzisiejszy między nimi.

Małeceki jest jak Brożek kilka lat temu - dochodził do wielu sytuacji i wiele marnował. Patryk tak samo -dzięki dryblingowi i grze z klepki ma dobre sytuacje żeby podać dobrze ustawionym kolegom... wtedy strzela. Ale potencjał ma duży i wg mnie dużo większy od Kirma, Boguskiego czy Łobo. On jest w w stanie przeskoczyć ten poziom jak tylko poprawi jeden element - myślenie na boisku. Tylko tyle musi zmienić
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 09.05.2010, 11:59
Nie wiem co widzicie w Ba, dla mnie słaby zawodnik i tyle. Szybkości zero, strat cała masa, wydaje mu się że umie się zastawiac. Nic nie warty marny piłkarz. Diaz przy nim to wirtuoz, chociaż osobiście go nie cierpie.

Podobały mi gromkie śpiewy kibiców po straconych bramkach. Jakie jest to ulubione słowo warszawiaków?
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 09.05.2010, 12:06
gigant napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem co widzicie w Ba, dla mnie słaby zawodnik i ty?
To widac jak się znasz na piłce.........
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 09.05.2010, 12:14
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
To widac jak się znasz na piłce.........
Nie twierdzę że się znam, pewnie nawet jest na odwrót, ale mimo wielkich chęci i wielkiej wyrozumialości, nie dopatrzyłem się jeszcze w nim nic nadzwyczajnego. Podpowiedz mi coś.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 09.05.2010, 12:14
Pare słów o Alvarezie. Możecie mnie zlinczować ale dla mnie to on nie jest jakims super prawym obrońca. Określilbym go mianem takiej osy robiącej wiatr i nic pozatym.

1) dużo strat w obronie
2) schematyczność w ofensywie - od dłuższego czasu zauważyłem że Pablo preferuje tylko jedno podanie - wzdłuż lini do prawego pomocnika i tylko z nim najczesciej gra. Ale o co chodzi. Pół biedy jak jeszcze takie rozwiązanie wobec sytuacji na boisku jest najlepsze, ale nie wtdy gdy np. Mały ma już dwóch gosci na plecach a Pablo i tak do niego podaje. najczesciej gówno z takiej akcji jest, conajwyżej aut. Owszem, włącza się w ofensywe, ale potem jest balon który leci pół godziny i najczesciej ląduje w rekach bramkarza albo na wolnym polu którego nie zamyka Diaz lub Pietia. Nie kupowałbym go, a już napewno nie za taką cene jaka podobno jest za niego.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 09.05.2010, 12:27

Rzeźniczak grał dla nas
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 09.05.2010, 12:27
Moim zdaniem naszym kopaczom przed europejskimi pucharami potrzeba troszkę kontaktu z europejskim futbolem.Ten okres przygotowawczy trzeba zacząć zdecydowanie szybciej niz zazwyczaj.Konkretnie chodzi mi tu o sparingpartnerów na odpowiednim poziomie, o taktykę i przygotowanie motoryczne jestem raczej spokojny.

A propos Kasperczaka.
Jestem pozytywnie zaskoczony tym, co udało mu się zrobić z drużyną przez te kilka tygodni.Przekształcił drużynę, która wykopuje piłki do przodu z taką, która troszkę przypomina tą, która była synonimem gry "krakowską piłką" - dużo podań na dużej szybkości + zabojcza prostopadła piła.
Fakt, tej drużynie brakuje dużo do optymalnej dyspozycji ale co dla mnie dziwne, jest światełko w tunelu.
Nie ukrywam, że nie spodziewałem się tego.W zasadzie chciałem, by mit wielkiego Kasperczaka minął, ale (przynajmniej jak narazie) udowadnia, że jest dobrym trenerem i taktykiem.

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 09.05.2010, 12:36
Ba ten chłopak posiada takie umiejętności których żaden polski kopacz nigdy nie osiągnie. Fakt że często się wywraca i jest odgwizdywany faul na nim, jest to niebezpieczne ale w nowoczesnej piłce podejmuję się takie ryzyko.
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 09.05.2010, 12:51
Czy ktoś mógły podać statystyki tego meczu (za CANAL+)?

EDIT: Micek senkju!
Ostatnio edytowane przez Kaan : 09.05.2010 o godz. 12:58.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 09.05.2010, 12:53
wg mnie w 1 połowie Ba praktycznie nie istniał na boisku, ale ogolnie kiedy dostawał piłke to robił z nią świetne rzeczy

Broziu brawo... choc mogl i z 5 bramek strzelic.

Podobał mi sie mecz! Pozdrawiam.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów