|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Niektórzy na czas meczów o podwyższonym ciśnieniu powinni dać sobie na wstrzymanie z pisaniem bo się tylko ośmieszają ![]() A w temacie. Żadna z drużyn, które wyjdą dziś na murawę nie sprawia wrażenia zmotywowanej od dłuższego czasu. Mam wrażenie, że grają bo muszą. I na mój gust zdecyduje tzw. 'dyspozycja dnia', będzie zwykła kopanina kto wie, czy nie na remis. Choć biorąc pod uwagę nasze 'armaty' z przodu to albo 0:0 albo wtopimy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
a tam każdy
ja powiem wprost ze mnie to nawet piknik nie jest PS. pączki pójdą do Wiślaków ![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
takich mamy piłkarzyków, że martwimy się o motywację
Legia ma szansę przeskoczyć Ruch i iść wyżej i się rzuci na nas jak Pudzian na tego pozero-pajaca. zapomniałem, że my o nic nie walczymy, śmieszne jest to co się dzieje, obawiamy się o zaangażowanie drużyny, ale co oni nie wiedzą o co grają? To jest mecz o mistrzostwo, mam nadzieję że Małecki poprowadzi do boju swym charakterem tą bandę panienek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Najlepszy skład: Juszczyk-Alvarez,Głowacki,Marcelo,PiBrożek-Łobo,Sobol,Ba,Małecki-Brożek,Christow
Przedwczoraj miałem sen: była ostatnia kolejka, graliśmy z Lechem na Reymonta, mecz o mistrza, przegrywaliśmy 0:1 ale później ktoś wyrównał a w ostatniej minucie meczu potężną bombę w okienko z poza pola karnego strzelił Marek Zieńczuk ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
alez Wy filozofujecie
)) niektorzy powinni pisac scenariusze do seriali romantycznychpompowac baloniku tez nie ma potrzeby, bedzie co bedzie ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|