|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Posłuchaj kolego!malkontentów tu od ch***!
Prosze cie natchnij mnie wiarą ,że nie jesteś jednym z nich. Czysta ocena sytuacji,ot co...No ale jasne żyj sobie w swoim Matrixie,nie będac czułym na sugestie innych<żyjąc w przeświadczeniu że wszystkie rozumy się pozjadało...nara ps.szkoda qrwa słów...sami niedopieszczeni,rządni sukcesu 15-latkowie...masakra. Jak miałem cynę że Siejewicz będzie sędziował z lokomotywą,na 4 dni przed meczem i się sprawdziło ,to wtedy milcza łeś?...kalafiorze ps2.owszem ...piłem...tobie też polecam,bo ja lubię na noc gorzką,mocną herbatę... ...brak słów ps3.jak masz cos do mnie albo chcesz typy to podbijaj na p.w ,ot po prostu nie narażaj się na śmieszność...
Ostatnio edytowane przez palladynTS : 08.05.2010 o godz. 02:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Niektórzy na czas meczów o podwyższonym ciśnieniu powinni dać sobie na wstrzymanie z pisaniem bo się tylko ośmieszają ![]() A w temacie. Żadna z drużyn, które wyjdą dziś na murawę nie sprawia wrażenia zmotywowanej od dłuższego czasu. Mam wrażenie, że grają bo muszą. I na mój gust zdecyduje tzw. 'dyspozycja dnia', będzie zwykła kopanina kto wie, czy nie na remis. Choć biorąc pod uwagę nasze 'armaty' z przodu to albo 0:0 albo wtopimy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
a tam każdy
ja powiem wprost ze mnie to nawet piknik nie jest PS. pączki pójdą do Wiślaków ![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
takich mamy piłkarzyków, że martwimy się o motywację
Legia ma szansę przeskoczyć Ruch i iść wyżej i się rzuci na nas jak Pudzian na tego pozero-pajaca. zapomniałem, że my o nic nie walczymy, śmieszne jest to co się dzieje, obawiamy się o zaangażowanie drużyny, ale co oni nie wiedzą o co grają? To jest mecz o mistrzostwo, mam nadzieję że Małecki poprowadzi do boju swym charakterem tą bandę panienek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Najlepszy skład: Juszczyk-Alvarez,Głowacki,Marcelo,PiBrożek-Łobo,Sobol,Ba,Małecki-Brożek,Christow
Przedwczoraj miałem sen: była ostatnia kolejka, graliśmy z Lechem na Reymonta, mecz o mistrza, przegrywaliśmy 0:1 ale później ktoś wyrównał a w ostatniej minucie meczu potężną bombę w okienko z poza pola karnego strzelił Marek Zieńczuk ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
alez Wy filozofujecie
)) niektorzy powinni pisac scenariusze do seriali romantycznychpompowac baloniku tez nie ma potrzeby, bedzie co bedzie ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|