|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
czy działa wam strona www.torrenty.org
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
mialem w mixplusie i koles powiedzial ze ta umowa obowiazuje do czasu az zdeklaruje ze koncze,(wykupilem wszytskie karty juz wtedy)
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mógłby ktoś mi polecić dobrą szkołe Krav magi? słyszałem, że u Nas na R22 coś jest, ale sam nie wiem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
narzędzia>opcje i szukaj strony startowej i zmień na co tam chcesz (pajacyk.pl) jeśli nie tak jak napisałem to podobnie, znajdz strone startową.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
wpisz w googlach "ranking LO Kraków" jeden z linków http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358...ceow_2009.html ![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy ktos na forum pracuje jako technik w UPC, lub zna taka osobe (zaufana) ? Prosze o PW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
pytanko czy można kupić jeszcze fife 10 Wiślacką edycje?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
To sa zwykle baterie czy akumulatorki ? Jezeli akumulatorki to jakie i jak dlugo ich uzywasz ? Jezeli ponad pol roku to raczej wina aku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
na PS3
http://sklep.wisla.krakow.pl/pl/fifa...FIFA10_na_PS3/ i XBOXA http://sklep.wisla.krakow.pl/pl/fifa...0_na_XBOX_360/ ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ja w saturnie widzialem fife10 na ps3 za cos ~110zł wiec po co tyle dopłacac za 'kartonik'
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
...............................
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Gdzie w KRK dostane te modele butów ;
w Rynku Gł,praktycznie wszystkie sklepy schodziłem w galeriach też zbytnio nie ma ich. pzdr. http://www.eastend.pl/flashviewer/in...lep&model=1885 http://www.eastend.pl/flashviewer/in...lep&model=2006 |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ważna sprawa:
siostra załozyła konto na jakiejś stronie. Podała jakies tam byle jakie dane, i wszystko i tylko maila swojego. Przez 10 dni można z tej strony ściągać 1gb. Pozniej trzeba wykupić jakiś pakiet, czy coś. Otóz dostała kika dni temu maila, że w związku z tym, że okres promocji się skończy musi zapłacić za dany pakiet. Było podane mniej wiecej tak: "Dnia xx.xx.xx z IP xx.xxx.xxx.xxx zostało załozone konto na naszej stronie. ... Jest pani zobowiązana do uiszczenia opłaty w wysokości xx.xx zł" Czy mogą zrobić coś takiego? Zignorować to? Jak sprawdzić czy to faktycznie jest moje IP? Jbc to priv |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
w skrocie mozesz miec na to wyjebne ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Potrzebuję garść informacji o routerach, gdyż jestem, zielony w tym temacie.
Mam internet po kablu z Ghnetu, zamierzam się do kupienia routera bezprzewodowego, aby podpiąć internet w drugim pokoju ( ok. 5 m) do laptopa. Czym kierować się przy wyborze, co polecacie, jak to się podpina? ![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
BTW, sprawdz czy w GHNecie mozesz podpiac, bo niektorym sieciom trzeba placic za to ekstra, sami musza skonfigurowac itd... w razie czego pisz PW |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
W ghnecie ja za routera płace dodatkowo 1 zł
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 24.04.2010 o godz. 10:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
witam.
czy to możliwe, że przejechałem rowerem 24 km zaczynajac z ul. 29 listopada, jadąc nad Wisłę potem wzdłuż, nast. na Salwator prez Błonia i Park Jordana i spowrotem na 29? Czy może mój licznik coś źle pokazuje? ![]() pozdro . ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moim zdaniem to raczej nie możliwe, sprawdziłem to w google earth i zakładając że poprawie pomierzyłem, wyszło mi że przejechałeś koło 15 km. może więcej, ale na pewno nie 24
![]() pozdro ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
hmm.. na moim liczniku jest chyba 6 opcji.
1.odo = 23.9 2.dst = 21.84 > możliwe, że to dystans 3.mxs = 35.1 (wydaje mi sie że max.szybkość) 4.avs = 15.2 (chyba średnia szybk.) 5.tm = czas 6.r = nie mam pojecia najbardziej pasuje dst, no ale to praktycznie to samo co 24... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
odo to jest dystans całkowity. dst to ten od ostatniego zerowania. może nie wyzerowałeś przed wyjazdem i już wcześniej miałeś te kilka km więcej?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|