The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2010, 02:34
wojtala88 napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam sie z tobą ale powiedz mi jak długo można oglądać taką żenadę i brak ambicji u co poniektórych? są przecież jakieś granice przyzwoitości. Każdy popełnia błędy, bo człowiek jest tylko człowiekiem, ale jeśli ktos je popełnia to stara sie z tego wyciągać wnioski czego u Wojtka nie widzę. Mecz w mecz te same błedy, ta sama "kiwka" ten sam brak pomyślunku. Ja jak sie myle w pracy to dostaje naganę albo idzie mi po wypłacie a zarabiam zaledwie grosze, w przeciwieństwie do niektórych piłkarzy na boisku którzy zarabiają furę maniany za to tylko że mają znane nazwisko. Mówisz że jesteśmy jedną Wiślacką rodziną i nie powinniśmy wieszać psów na naszych piłkarzach. Ale niektórzy poprostu okradają NASZ klub! taką grą bez ambicji, woli walki, zaangażowania pobierają bez żadnych skrupułów potężne pieniądze "podśmiechując" się pod nosem z nas kibiców i właścieciela bo wiedzą że oni z Klubem będą zawsze na dobre i na złe. Dla mnie jest to okradanie mojej kochanej Wisełki i zdania nie zmienię.
Obejrzyj jeszcze raz ten mecz i wskaż mi proszę te braki ambicji, zaangażowania i okradania "mojej kochanej Wisełki" przez Łobodzińskiego?

Wasze zaślepienie na krytykowanie niektórych jest tak wielkie, że zaraz ktoś napisze że Pawełek zagrał do dupy dzisiaj i do rezerw z nim.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów