The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2010, 17:39
thechris napisał(a):Wyświetl post
No Lech to ma fajny stadion. My będziemy mieć za to najbardziej wypasiony kurnik za 130 mln ojro...
Nie narzekaj. Wolę mieć kurnik wypełniony w 100% niż pusty Camp Nou.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 03.04.2010, 17:40
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
hej Wisła gooool!!!
A maja za swoje. Liczyli na złe boisko i pawełki no to wpuscili pawełka dzieki złemu stanowi boiska hehe
Teraz jeszcze remis Lecha z Legia i bedzie git.
A do narzekajacych: nie ma co narzekac, jak jestescie tacy zajebisci a Wisla gra na poziomie 3 ligi to ruszcie dupy i sobie sami grajcie. Kasa super, jak mowicie grac w sumie nie trzeba umiec. Ale rozumiem to taka cecha narodowa oby narzekac, naplakac sie to wtedy jest fajnie
Ja was ludzie naprawde nie rozumiem. Wygrywamy fartem i ****, wazne ze wygrywamy. Ale wy zawsze bedziecie narzekac. Nie wazne ze dzis gralismy slabo i wygralismy po bledzie Polonii wy MUSICIE narzekac. Nie wazne ze dzisiaj bysmy zagrali jak Barcelona wy i tak bedziecie .......ic ze za slabo zagrał jeden czy 2 zawodnikow i bedziecie ich od chujow wyzywac. Nie rozumiem was, nie potraficie sie cieszyc z tego co jest tylko potraficie narzekac na to czego nie ma. **** tam nie bede sie rozpisywał bo i tak tego nie zrozumiecie i to nie poskutkuje
Zmien juz płyte bo mnie irytujesz od dawna. Nie odpisuj.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Pajo1906
Member

Od: 08.2007

http://www.youtube.com/watch?v=FhfQfAKQOOg
Bramka LIVE
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Cytat:
PS. No Lech to ma fajny stadion. My będziemy mieć za to najbardziej wypasiony kurnik za 130 mln ojro...
Weź się walnij w łeb.
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 03.04.2010, 17:41
Jak Wisełka nie może, nie może, nie może, to jej Piatek pomoże, pomoże HEJ! Grali jak grali, murawa swoje zrobiła jak widac to było w 91 minucie, szczęście sprzyja lepszym itd itdNie ma co szukac tłumaczeń, są Święta, zdobylism,y bardzo cenne 3 punkty i to jest najważniejsze, pomińmy już w jakich okolicznosciach i jaką grą, możemy teraz spokojnie zasiąść w fotelach i popatrzeć na mecz Lech-Legia (stawiam 1:1) WESOŁYCH, ZDROWYCH, SPOKOJNYCH I WIŚLACKICH ŚWIAT !
Odpowiedz cytując
gromaders
Senior Member

Od: 01.2004

gra koszmarna, ja nie wiem za co oni biorą pieniądze, i proszę mi tu nie zwalać na stan boiska bo było takie same dla obu drużyn i jakoś Polonia potrafiła grać lepiej
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Cytat:
Zmien juz płyte bo mnie irytujesz od dawna. Nie odpisuj.
ja irytuje Ciebie a Ty mnie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 03.04.2010, 17:43
hej Wisła gooool!!!
A maja za swoje. Liczyli na złe boisko i pawełki no to wpuscili pawełka dzieki złemu stanowi boiska hehe
Teraz jeszcze remis Lecha z Legia i bedzie git.
A do narzekajacych: nie ma co narzekac, jak jestescie tacy zajebisci a Wisla gra na poziomie 3 ligi to ruszcie dupy i sobie sami grajcie. Kasa super, jak mowicie grac w sumie nie trzeba umiec. Ale rozumiem to taka cecha narodowa oby narzekac, naplakac sie to wtedy jest fajnie
Ja was ludzie naprawde nie rozumiem. Wygrywamy fartem i ****, wazne ze wygrywamy. Ale wy zawsze bedziecie narzekac. Nie wazne ze dzis gralismy slabo i wygralismy po bledzie Polonii wy MUSICIE narzekac. Nie wazne ze dzisiaj bysmy zagrali jak Barcelona wy i tak bedziecie .......ic ze za slabo zagrał jeden czy 2 zawodnikow i bedziecie ich od chujow wyzywac. Nie rozumiem was, nie potraficie sie cieszyc z tego co jest tylko potraficie narzekac na to czego nie ma. **** tam nie bede sie rozpisywał bo i tak tego nie zrozumiecie i to nie poskutkuje

Przez takich jak ty Skorza trzymal sie stolka 2,5 roku bo najwazniejsze sa zwyciestwa 1:0 po tragicznych grach, kompromitacje z wszelkiej masci scierwem ale wazne ze mistrz byl ?
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 03.04.2010, 17:44
Lechista69 napisał(a):Wyświetl post
Profesjonalista jak Ba ma prawo wymagac by boisko bylo proste bez dziur w ktore wpadaja mu nogi!!!!!

Malecki najlepszy bo jest przyzwyczajony do kartoflisk a dla Ba to nowe doswiadczenie!

Polonia kare powinna placic za ten syf !
Profesjonalista Ba jest na tyle inteligentnym i doswiadczonym zawodnikiem, ze chyba powinien sprobowac chociaz dostosowac sie do warunkow panujacych na murawie. Zagral kiepsko raz i dwa to powinien cos zmienic w swojej grze, a nie walic kazda pilke do przeciwnika. Jest graczem od ktorego duzo sie wymaga i w tym spotkaniu mnie bardzo zawiodl. Zobaczymy jak sobie za tydzien poradzi bez Sobola z boku.

Zgadzam sie natomiast co do kary na ten syf. Jakies wymogi chyba sa, poza tym ekstraklasowy klub pilkarski chyba powinien miec minimum przyzwoitosci i zadbac o to, zeby nikt nie zostal kalaeka w czasie wykonywania pracy. Zycze im spadku razem z ich wiernymi przyjaciolmi z Kaluzy.
Odpowiedz cytując
KRIS22
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 03.04.2010, 17:45
Szczerze to mnie wali jaki dzisiaj był styl przed meczem powiedziałem znajomym z którymi oglądałem mecz ze dla mnie liczą sie tylko 3 punkty i je zdobylismy Wesołych Świąt dla Wszystkich Wiślaków
Odpowiedz cytując
PODpalacz
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 03.04.2010, 17:45
W skali od 1 do 10
Juszczyk 6
Alvarez - 5
Głowacki 7
Marcelo 7
Diaz 6
Łobodziński -0
Sobolewski - 5
Issa BA 5
Piotr B. - 5
Małecki - 6
Paweł B.4
Boguski - 5
Przyrowski -9

Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 03.04.2010, 17:46
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Weź się walnij w łeb.
Weź.... przejeżdżam obok stadionu codziennie i im większy tym coraz brzydszy. Sorry ale chyba mamy różne pojęcie o estetyce. Koniec OT.

Najlepszy był dzisiaj Diaz.

Najsłabszy Ba.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Stary 03.04.2010, 17:46
Nie przesadzajcie, Ba zagrał co prawda parę razy źle, ale bez przesady.
Kasperczak wiedział, ile roboty robi nam w przodzie, dlatego go nie ściągał.
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Stary 03.04.2010, 17:47
Do Euro chyba sie nic nie zmieni w Polsce, ale licze ze po Euro roz.......a pzpn nawet pod grozba zawieszania nas bo to jest ****a zalosne ze Wojciech sypnie sianko i sedzia nie widzi problemu by grac na tym gownie... wpierdalac walkowery do skutku! Albo bedzie siano na murawe albo 2 liga czeka...
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.04.2010, 17:48
Cytat:
Przez takich jak ty Skorza trzymal sie stolka 2,5 roku bo najwazniejsze sa zwyciestwa 1:0 po tragicznych grach, kompromitacje z wszelkiej masci scierwem ale wazne ze mistrz byl ?
własnie ze nie. Nie o to chodzi zeby slodzic i wmawiac ze jest super. Dzis zagralismy bardzo slabo ale co z tego? Co mam sie zalamac i wyzywac pilkarzy od smieci? Po kiego chuja na forum robicie jakies stypy zamiast sie cieszyc ze dalej jestesmy najlepsi w Polsce i ze jednak to 1 miejsce nadal jest. Dobra ja koncze. Wy dalej placzcie bo Wisla dzis wygrała ale zagrała zle, Łobo zagrał zle, Brozio nie umie grac, Ba jednak nie jest Bogiem a gola podarowała nam Polonia, a ja sie bede cieszyl jak s****ysyn bo wygralismy mecz i zmierzamy po 3 tytuł z rzedu i 13 w historii. Moze tak juz musi byc, dla Was szklanka zawsze bedzie do polowy pusta dla mnie do połowy pełna. Nara placzcie dalej a juz w ogole najwiekszy placz to bedzie w maju bo zdobedziemy MP a co nam z tego jak znowu nie wejdziemy do LM. ;(((((((((((((((((((((((((
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
jabadabaryba
Senior Member

Od: 06.2008

PODpalacz napisał(a):Wyświetl post
W skali od 1 do 10
...
Łobodziński -0
...
czy to juz tak na upartego trzeba sie jego czekac? grał nie gorzej niż inni więc weź sobie odpusc
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Śmieszą mnie kolesie krytykujący wszystkich wkoło że nie byli na jakimś meczu, samemu się tłumacząc że mieszkają 350 km od Krakowa. Dziś mając mecz za rogiem, mając możliwość kupienia biletu na sektor Polonii,przesiedzieli mecz przed TV.

Trzeba krytykować jak grają źle i trzeba chwalić jak grają dobrze. Kochać trzeba zawsze. Czasy "Nic się nie stało" skonczyły się po Legii i frajersko przegranych derbach.

Dziś zagrali piach i nie bójmy się tego pisać.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 03.04.2010, 17:50
Brawa dla Juszczyka i Diaza. Resztę przemilczę.
Ale szydera z tą murawą oglądając ponad 90` tej padaki, wypisywanie na forum na temat murawy i grajków i tu taka akcja i poprawa humoru na święta
graliśmy padake ale są 3 punkty
Powód: TS
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 03.04.2010 o godz. 17:54.
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.04.2010, 17:51
Cytat:
Śmieszą mnie kolesie krytykujący wszystkich wkoło że nie byli na jakimś meczu, samemu się tłumacząc że mieszkają 350 km od Krakowa. Dziś mając mecz za rogiem, mając możliwość kupienia biletu na sektor Polonii,przesiedzieli mecz przed TV.
i co miałem jechac na mecz i na sektorze Polonii udawac ze jestem zalamany bo w 90 min stracili bramke? hehe Poza tym sa swieta, nie kazdy ma samochod i nie ma mozliwosci dojechac do Warszawy. Szkoda tylko ze niektorzy kibice z Krakowa nie pojechali na mecz za swoja druzyna
drozd:
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Stary 03.04.2010, 17:52
własnie ze nie. Nie o to chodzi zeby slodzic i wmawiac ze jest super. Dzis zagralismy bardzo slabo ale co z tego? Co mam sie zalamac i wyzywac pilkarzy od smieci? Po kiego chuja na forum robicie jakies stypy zamiast sie cieszyc ze dalej jestesmy najlepsi w Polsce i ze jednak to 1 miejsce nadal jest. Dobra ja koncze. Wy dalej placzcie bo Wisla dzis wygrała ale zagrała zle, Łobo zagrał zle, Brozio nie umie grac, Ba jednak nie jest Bogiem a gola podarowała nam Polonia, a ja sie bede cieszyl jak s****ysyn bo wygralismy mecz i zmierzamy po 3 tytuł z rzedu i 13 w historii. Moze tak juz musi byc, dla Was szklanka zawsze bedzie do polowy pusta dla mnie do połowy pełna. Nara placzcie dalej a juz w ogole najwiekszy placz to bedzie w maju bo zdobedziemy MP a co nam z tego jak znowu nie wejdziemy do LM. ;(((((((((((((((((((((((((

Pierwsze miejsce w tej gownianej lidze cieszy ale czy nie marzy ci sie aby Wisla byla lepsza od reszty stawki przynajmniej od 2 klasy? Patrz na Levadie (porownanie) oni sie nie .......a i leja kazdego. Wisla ma potencjal ktory zostal zmarnowany, licze ze pod Kasperczakiem po przepracowaniu okresu i dodaniu kilku graczy bedziemy sie cieszyc gra a nie tylko wynikiem.

Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Jakies wymogi chyba sa, poza tym ekstraklasowy klub pilkarski chyba powinien miec minimum przyzwoitosci i zadbac o to, zeby nikt nie zostal kalaeka w czasie wykonywania pracy.
A polonia nie miala ambicji na puchary?
Zaraz zaraz, oni mieli przeciez ambicje na puchary!
Odpowiedz cytując
Mamba
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 03.04.2010, 17:53
Piękny prezent nam się trafił! A radość Małego, Boguskiego i reszty pokazuje, że im zaj**** zależy na dobrej grze - ale jednak czegoś brakuje żeby ją osiągnąć.
Teraz mam pytanko: Czy Ba to defensywny pomocnik? Gość z pewnością ma najlepszą technikę w naszym klubie i za każdym razem się wqrwiałem jak widziałem, że cofa się po piłkę lub gra na równi z naszymi obrońcami zamiast grać bardziej z przodu - z jego przeglądem techniką i podaniami to on powinien grać rozgrywającego/asystenta a nie robić za 5 obrońce. Fakt przytrafiają mu się głupie straty ale sądzę, że to przez jego podejście. On dobrze wie, że jest o niebo lepszym zawodnikiem od reszty przeciwników i czasem z powodu braku koncentracji pośle głupią piłke. Juszczyk miał farta, że strzelali w niego na plus jego interwencja sam na sam i w sumie nić się nie różniło czy to by Juszczyk grał czy Pawełek w tym meczu, no może lekki plus dla Juszczyka
W meczu brakowało mi Hristova górne piłki w tym meczu by były dla niego w sam raz.

Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 03.04.2010, 17:58
A to moje oceny:
Juszczyk- 5, nic nie puścił, więc wystep w miarę pozytywny, ale bramkarz na Wisłę to nie jest.
Alvarez- 3, słabo, bardzo słabo, raz puścił za łatwo Gancarczyka, w ofensywie zero pożytku, za często podnosi piłkę, nie ma w ogóle smykałki do gryu kombinacyjnej. Nie jestem za jego transferem definitywnym.
Marcelo- 6 nie ma co skomentować, nieźle, błedów nie było
Głowacki- 6 wlaczy, stara się, motywuje innych
Diaz- 7 pozytywna postać tego meczu i Wisły, wlaczy, stara się jak mało kto. Do tego starał się atakować, może czasem mu nie wychodzi ale gdyby każdego zawodnika Wisły było tak pełno, jak jego to byłoby o wiele, wiele lepiej. Do tego, na co zwrócił uwagę Terlecki często Diaz znajduje się w naszym polu karnym i wybija groźne górne piłki. I gdyby porzeanalizować mecze Wisły jest to dość często. Dla mnie najlepszy zawodnik Wisły w tym meczu.
Łobodziński- 5+, cholernie ciężko coś pwoiedzieć. W tym meczu był to jedyny zawodnik który CHCIAŁ coś kiwnąć, zrobić coś inwidualnie. Czasem wychodzi, częściej nie. Jest lepiej niż było choćby p[ół roku temu, ale chyba również czas się z nim pożegnać. Do tego niewykorzystana świetna sytuacja.
Issa Ba- 4, o wiele słabszy niż wcześniej, może przez murawę. W każdym razie cięzko coś pozytywnego napisać
Sobolewski- 6, motywuje innych kolegów, walczy, nie do przecenienia w destrukcji. Do tego znalazł się raz w dobrej sytuacji, bo poszedł za akcją Boguskiego (gdzie był Małecki, Łobodziński?), wspmnieć należy kapitalne podanie do Łodzodzińśkiego w jednej akcji.
Piotrek Brożek- 2, po dobrym ostatnim występie dzisiaj katastrofa, Niewykorzystana sytacja, zero aktywności, choćby jednej akcji, słabe dośrodkowania.
Paweł Brożek- 1, dla mnie zero, zero, zero. On w ogóle grał?
Małecki- 5, kolejna dziwna postać. Jedna po prostu kapitalna akcja, ale przez resztę czasu mało obecny. Strasznie mało inteligenty piłkarz. Kiedy trzeba zwolnić, drybluje na upartego. Kiedy jest sytuacja do dryblingu, zwalnia grę. Zawodnik jednak chyba na ławkę.
Boguski- 3, słabo, nie pokazywał się do gry, dziecinne błędy w przyjęciu. Nie doszedł do żadnej sytuacji(nie licząc końcówki).
Kirm, Jirsak- grali za krótko by ocenić.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.04.2010, 18:01
Szczęśliwe zwycięstwo strasznie cieszy, ale niestety poziom i organizację gry Wisły była makabryczna. Zero podążania za akcjami (co pięknie obrazuje sytuacja z 81 minuty i akcja Boguskiego z Sobolewskim - tylko Sobol podążył za nią, gdzie byli wówczas Małecki,Łobo,Ba etc?), mnóstwo strat, bezmyślnych podań, złych reakcji, brak prostopadłych podań, malutko wygranych pojedynków indywidualnych, fatalna taktycznie gra bez piłki...Za dużo tego.

Brożek nadal nie robi kompletnie nic ku temu, aby mógł znów zdobywać gole - prawie cały czas stoi z podpartymi bokami, dalej nie pokazuje się do gry, nie wychodzi do podań, jest pasywny. Nawet Messi gdyby tak się ruszał i zachowywał, nic nie zdziałałby. Napastnik chcąc coś strzelić, musi być aktywny, musi robić przynajmniej 3 rzeczy:

a) szukać gry, pokazywać do podań, absorbować wolne pole
b) atakować obrońców ciałem, a nie ciągle chować im się za plecami
c) myśleć, biegać, kontrolować przebieg akcji, np: agresywnie wychodząc na krótki słupek podczas ataku oskrzydlającego, zmieniać pozycję.

Nie może też po każdej stracie i nieudanym zagraniu obracać się w miejscu, machać rękami, zamiast natychmiast podjąć walkę o odzyskanie piłki. Paweł Brożek nie robi dziś kompletnie nic z tych rzeczy, dlatego w całkowicie naturalny sposób nie ma prawa zdobywać goli.

A wracając do meczu - bardzo martwi słaba postawa Ba, ciągle dramatyczne przyjmowanie piłki przez Boguskiego, długie momenty przestoju Maleckiego... Więcej mankamentów nie będę wyliczał, bo mamy święta i mimo koszmarnego poziomu gry trzeba cieszyć się z 3 punktów.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.04.2010, 18:03
Cytat:
Pierwsze miejsce w tej gownianej lidze cieszy ale czy nie marzy ci sie aby Wisla byla lepsza od reszty stawki przynajmniej od 2 klasy? Patrz na Levadie (porownanie) oni sie nie .......a i leja kazdego. Wisla ma potencjal ktory zostal zmarnowany, licze ze pod Kasperczakiem po przepracowaniu okresu i dodaniu kilku graczy bedziemy sie cieszyc gra a nie tylko wynikiem.
Bracie oczywiscie ze mi sie marzy. Marzy mi sie Lm, jakies ciekawe transfery, dobry bramkarz. Szetela bo jest wolny itd itd Ale co ja mam do gadania w tej kwesti? Co dadza moje placze i to ze bede swoje frustracje wyladowywal na forum i wyplakiwał hektolitry łez na slaba gre Wisly? Jak Cupiał i inni nie dojda do pewnych wnioskow to nic sie nie zmieni, chyba ze znow fartem wszystko sie zazebi i uda sie zbudowac jednosezonowy zespol ktory zagra dobrze w LM lub LE. Jednym slowem te placze nic nie zmienia a ja nie jestem taki wybredny zeby plakac na to ze mamy szanse 3 raz z rzedu zdobyc MP i ze mimo wszystko Ci pilkarze ktorzy graja tak slabo sa/beda najlepsi w Polsce od 3 lat...
drozd:
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Stary 03.04.2010, 18:08
No to tyle jesli chodzi o mecz, poziom meczu dno, gra pilkarzy tragedia, prawdopodobnie mamy mistrza ktory bedzie bardziej chujowy od zeszlorocznego (nie bede tlumaczyl o co mi w tym chodzi ;d) ale za eee zaaa ambicje ee nienie zaa wole walki eee nieee za postawe na boisku Tez nie ale za cos napewno nalezy pochwalic dzisiaj graczy a mianowicie za 3 pkty z ostatnim zespolem w tabeli na kartoflisku.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 03.04.2010, 18:10
thechris napisał(a):Wyświetl post

Najlepszy był dzisiaj Diaz.

Najsłabszy Ba.
Trudno się nie zgodzić, dziś zagrał najlepiej ze wszystkich zawodników Wisły i to było widać na boisku, dużo walczył wszędzie go było pełno.

Może i będę nudy ale to kolejny mecz gdzie nie ma strzałów z daleka a sytuacja z 90 minuty potwierdza fakt że dziś opłacało się strzelać za pola karnego.

Rozciągamy grę na skrzydła, przyzwoity mecz Łobodzińskiego był w moim odczuciu bardziej widoczny niż Piotrek Brożek.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 03.04.2010, 18:14
dla Brożków skończyly sie dobre czasy, nie ma już Skorży
u Heńka nie podskocza, sa już zmieniani, Piotrek Brozek nic dzisiaj nie pokazal.

Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 03.04.2010, 18:15
Cóż padaka, piach, dno i 7 metrów mułu. Podobno szczęście sprzyja lepszym więc niech dalej nam sprzyja. 3 punkty jadą do Krakowa, a po drodze do domu kopacze niech w kościele na ofiarę dadzą. O tym meczu tyle tylko można powiedzieć.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.04.2010, 18:23
Bracie oczywiscie ze mi sie marzy. Marzy mi sie Lm, jakies ciekawe transfery, dobry bramkarz. Szetela bo jest wolny itd itd Ale co ja mam do gadania w tej kwesti? Co dadza moje placze i to ze bede swoje frustracje wyladowywal na forum i wyplakiwał hektolitry łez na slaba gre Wisly? Jak Cupiał i inni nie dojda do pewnych wnioskow to nic sie nie zmieni, chyba ze znow fartem wszystko sie zazebi i uda sie zbudowac jednosezonowy zespol ktory zagra dobrze w LM lub LE. Jednym slowem te placze nic nie zmienia a ja nie jestem taki wybredny zeby plakac na to ze mamy szanse 3 raz z rzedu zdobyc MP i ze mimo wszystko Ci pilkarze ktorzy graja tak slabo sa/beda najlepsi w Polsce od 3 lat...
Masz rację. Co się bedziemy ciśnieniowac aż nam żyłka pęknie, skoro wpływu na to żadnego człowiek nie ma.
..
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 03.04.2010, 18:27
Ja bym na Ba nie narzekał. Chłop jest przyzwyczajony do gry w cywilizowanych warunkach, a tu nagle idzie mu zagrać na grzęzawisku.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów