|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Będzie na pewno ktoś na stałe, bo gdyby miał być tymczasowy "strażak", to już by dawno był komunikat, o tym, że drużynę poprowadzą trenerzy pracujący z młodzieżą do tej pory, a tak czekają, aż ktoś dojedzie na Reymonta i go pokażą.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
Tylko Kasperczaka widzę w roli następcy Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Proszę was nie wymieniajcie Urbana jako trenera Wisły on w Legii zrobił te same błędy co Skorża w Wiśle albo i większe ...Było by idiotyzmem do potęgi brać tego trenera juniorów i trampkarzy do takiego klubu jak Wisła
![]()
Borinho
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Cała zadyma ze Skorżą zaczęła sie od Tallina, następnie ciśnienie podniosła Legia i Cracovia, a finisz to tragiczne rozpoczęcie rundy rewanżowej sezonu przez Wisłę. Żegnam Pana Panie Maćku, szkoda tych błędów które popełnił Pan w ciągu ostatnich 12 miesięcy, ale nie popełnia błedów ten kto nic nie robi. NIe życzę powodzenia, bo być może zacznie Pan pracę w którymś z naszych rywali A w czerwcu pewnie Legia albo Lech (jak Zieliński nie zdobędzie mistrzostwa). Powód: dopisek u dołu
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 15.03.2010 o godz. 12:47.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W sumie mam bardzo mieszane uczucia...
Przede wszystkim z tym co czeka nas po tej zmianie szkoleniowca. Niby ze Skorża wszystko pięknie ładnie 2 mistrzostwa, ale tylko to 1 takie pewne, a potem już zaczęły się liczne kompromitacje, naprawdę sporadyczne wygrane z Legią i Lechem, zero sukcesów w pucharach, Levadia, derby, żenujący start tej wiosny. Ale co teraz przyjdzie pewnie ten Niemiec, zero rozeznania w piłce polskiej, zanim to ogarnie to Lech może nam odjechać z mistrzostwem. Wolałbym już tego Probierza czy Ulatowskiego. A ten Schaefer to tez taka melodia przeszłości, polscy dziennikarze podniecają się nim niczym Leo na początku, a to idealny przykład dziadka jadącego na sukcesach z przed 10 lat a teraz tułającego się po świecie. Wolałbym kogoś w stylu Petrescu, który chce coś osiagnąc ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Bardziej Wisły ośmieszyć niż to, co pokazała ta rozwydrzona drużyna pod wodzą złotoustego Macieja, się nie da. Nawet jak było to ósme miejsce w lidze, to przynajmniej z żydami bilans był dodatni i to było wtedy najważniejsze. Słabo grający piłkarze potrafili się zmotywować na najważniejsze mecze, a teraz mamy w klubie szatnię pełną primadonn, która potrafi tylko gadać. .......ić w kółko to samo, którą to trudną sztukę podpatrzyli chyba u naszego trenera. Dobrze się stało, że Skorża został wreszcie odpalony. Pytanie tylko, czy na tak spalonej ziemi sam Ferguson dałby radę cokolwiek wyhodować?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Stawiam na Schafera (niestety)
Ulatowskiego z GKS teraz nie puszczą - walczą o puchary; Probierza z Jagielloni również - walczą o utrzymanie; Czyli jeśli nie Schafer to pewnie czeka nas ktoś w rodzaju: Kulawik - Moskal, bo w odkrywanie Stawowego czy Michniewicza - gwiazd jednego sezonu nie wierzę...... Chyba, że mamy niespodziankę in plus - ale biorąc pod uwagę dotychczasowe zmiany - nie wierzę ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Już jakiś tydzień temu pisałem, że zwolnienie jest nieuniknione. Może i dobrze, że w ten weekend poleciało 3 trenerów, bo zarówno Wisła jak i Legia potrzebuje odmiany. Powiecie pewnie, że 2 MP pod rząd to ogromny sukces Skorży, ale ja odpowiem, że nie były one wywalczone dzięki powalającej grze jego drużyny, a bardziej dzięki słabości rywali. Oby nadszedł lepszy czas zarówna dla Legii, jak i dla Wisły ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a teraz 2 sprawa co z jego sztabem szkoleniowym? zostają?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Młody Janas musi zostać .. Kluvi jego sztab idzie razem z Skorżą . Nowy trener ściągnie nowych ludzi proste
![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Obudzimy sie k...a z "Białym Lwem" na ławce trenerskiej, który nie ogarnie polskiej ligi do końca rozgrywek, co poskutkuje miejscem 4-8. A nawet jak ogarnie, to wprowadzi taktykę z 90 roku... gość nawet bez wykształcenia trenerskiego, ****a dróżnik.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Ja bym z Schaferem zrobil tak: kontrakt na pol roku, w razie zdobycia mistrza przedluzenie na kolejne dwa lata.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Zobaczymy kto bedzie nastepca pana Skorzy...dlatego narazie wstrzymuje sie z ocena tego posuniecia. Jesli jakis trener bez zadnej renomy...typu Ulatowski czy Probierz, to bedzie to kiepski zart. Czekam na trenera z "nazwiskiem"(zachowujac proporcje), z jakims dorobkiem i cieszacym sie szacunkiem.
Chcialem podziekowac panu Mackowi za 2 MP z rzedu i zostawienie druzyny na 1 miejscu w tabeli po 20 kolejkach ....naprawde zapisal sie znakomitymi gloskami w historii klubu.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 15.03.2010 o godz. 12:58.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie wiem czy jakis reputowany polski trener podejmie ryzyko pracy z Wisłą w takim momencie, bo zdobycie mistrza łatwe nie bedzie ,wiec mozliwe wyjebanie go na koncu sezonu bardzo mozliwe. Moze sprobowac z tym Schaferem ,niz brac Polaka ,ktorego w szatni zjedza nasze gwiazdki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak zatrudnią tego siwego szkopa to idzie sie pochlastać .Zanim sie połapie co i jak skończymy poza pudlem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Przyjście nowego trenera może coś da, ale ja i tak byłem zwolennikiem Skorży, trener zza granicy ma nowe spojrzenie na zawodników, każdy zaczyna od nowa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niech będzie nawet dziadkiem klozetowym - mnie martwi tylko jedno - facet od ładnych paru lat jest na trenerskiej emeryturze, klubowe sukcesy zakończyły się wraz z odejście z karslruhe, a sukces z Kamerunem - kasperczak też kiedyś miał sukcesy w Afryce, a w lidze niedawno spadł z Górnikiem
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jesli komuś się wydaje że szybka podmianka na stołku trenerskim poprawi wszystkie mankamenty i braki naszych graczy to grubo sie myli , nerwowe ruchy i moda na wywalanie trenerów może bardziej nam zaszkodzić a przeciez nikt nie chce powtórki z przed dwóch sezonów gdzie złapaliśmy się na środek ligowej tabeli .
Co niepokoi jeszcze bardziej nie wytrzymano presji i nie dano szans Maćkowi na pokazanie że to chwilowa niemoc naszych graczy , w obecnym stanie posiadania lepszych po prostu nie ma a siwy gołąbek na ławce trenerskiej nie podniesie zespołu wyżej niż pierwsze miejsce w tabeli .
Ostatnio edytowane przez kohprzem'68 : 15.03.2010 o godz. 13:27.
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat jak by wrócił Kasperczak to było by dobrze . Może nauczył by jakiś schematów akcji po ziemi Krima , Małeckiego Brożków Boguskiego .
Obawiam się że to będzie Schafer jednak bo gazety piszą , były negocjacje a kwestią czasu tylko było kiedy będzie odpowiedni moment . Myślano że może po sezonie ale po fatalnym meczu z Jagą postanowiono działać odrazu . Nie wiem czego po tym ewentualnie trenerze się spodziewać ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co do Janasa to mam mieszane uczucia bo z jednej str ciąży na nim Levadia, a z 2 pod koniec zeszłego roku sam sobie sfinalizował staż w Bordoeux, koleś się chce kształcić. Myślę że teraz jest dobra okazja by rozliczyć z naszymi fizjologami i sztabem medycznym..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Więc darujmy sobie takie .......enie... Co ma być to będzie.. Kimkolwiek będzie nowy trener powinien mieć jakiś kredyt zaufania od kibiców... |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
To nie jego wina, niestety nie mógł już nic wycisnąć z gwiazdorków...
Dziękujemy DLA WSZYSTKICH WIECZNIE NARZEKAJĄCYCH: DZIĘKI MAĆKOWI ZDOBYLIŚMY 2 MISTRZOSTWA POLSKI I POKONALIŚMY FC BARCELONĘ U NAS W KRAKOWIE !! NIGDY O TYM NIE ZAPOMINAJCIE I ŻEBY OSTATNIE 3 MECZE NIE PRZYSŁONIŁY WAM OSTATNICH TRZECH PRZEPIĘKNYCH LAT DZIĘKUJEMY I ŻYCZYMY POWODZENIA !!! |
|
|
|
Graf Zero
Offline |
|
|
Jak jest akcja taka jak z Kasperczakiem to nowy trener już dawno jest zaklepany.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tylko zeby nas nie rozjebali trenerem typu :Edward Lorens ,ktory bedzie trenerem tymczasowym
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
znow trener polecial, pilkarze sie obronili
jesli ktos z zewnatrz przyjdzie to skonczy sie opieprzanie na treningach, nie bedzie juz kredytu zaufania. mam nadzieje ze w lecie paru naszych zawodnikow zostanie wystawionych na liste transferowa. Skorza jak Kasperczak 2,5 roku wytrzymal. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zobacz jakie mial osiągnięcia przez ostatnie lata to sie dowiesz czy mam kulę czy nie? Taki sam trener jak Bakero w Polonii.Jak brać to mlodego z zagranicy a nie starego trepa bez osiągnięc
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie dlatego że ciąży na nim ta Levadia niech się dokształca ale już gdzie indziej . Ja tam od początku miałem złe przeczucia do tego meczu. W końcu to był lider i ligi mieli , grali już ligę od miesiąca... poza tym potencjał naszych grajków w Europie już jest jaki jest. Kolega Janas przekazał nam wszystkim jednak że jebniemy ich jak chcemy bez przygotowania większego no i było jak było.
![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja sie tez zastnawiam, co sie dzieje w Legii w tym momencie. Pewnie sie zastanawiaja, jak usunac dopiero co zatrudnionego Bialasa
. Utytulowany, dobry trener wlasnie stracil prace...nie zdziwilbym sie, jesli Skorza przejalby Legie w tym sezonie. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|