|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Igor,
ja mam nadzieję, że ten wielki sukces (bo to, że Podhale jest w finale ligi to prawdziwy sukces, biorąc pod uwagę wcześniejsze kłopoty) spowoduje, że coś się w Nowym Targu ruszy. Bo górale siedzą na tyłku i nic nie robią, by bronić klubu - wizytówki całego regionu. Rozumiem, że sam Wojas ma ciągle utrzymywać klub? Przecież w NT i najbliższej okolicy mieszka 50 tys. osób, jest sporo firm i do tego Polonia. Wziąć, zorganizować drugą grupę 100 i klub się uratuje. Na razie mimo sukcesu sytuacja jest zła. Lodowisko zarządzane fatalnie, ostatnio była awaria instalacji - ale wszyscy mają to w nosie. Na meczu Podhala po raz pierwszy od niepamiętnych czasów burdy. Nawet na półfinałach z Tychami nie było kompletu. Co do finału - Podhale zagra na luzie, bo awans to wielka niespodzianka. Ale raczej sensacji się nie spodziewam. Widziałem w tym roku dwa mecze Szarotek z Pasami i widoczna jest różnica co najmniej 1 klasy. Cracovia ma dobrego bramkarza, świetną obronę i rewelacyjny atak z Laszkiewiczem. Pięknie rozgrywają grę w przewadze. W osłabieniu świetnie się ustawiają. Podhale musi liczyć na dobrą formę Zborowskiego, kontry i skuteczność Kolusza. Dziś błysnął, pokazał że jest w wielkiej formie. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|