The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Daniel Alves
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2010, 12:02
Dawać tego Pumosevaca i Poljaka osobiście uważam(po tym co zobaczyłem w Remes Cup), że murzyn nas nie zbawi(średniak i tyle), podobnie jak Kowalski który strasznie odstawał od reszty ligowców.
Cóż wiem, że na dużym boisku to co innego ale hala z drugiej strony fajnie pokazała refleks i możliwości motoryczne tych zawodników(kondycja, przyspieszenie- myślę że Głowacki, Marcelo, Cleber zagraliby 4x lepiej).
Ogólnie jestem przekonany tylko do tego, że warto dać szansę Pumosecacovi(zadziorny, do tego szuka strzału w każdej sytuacji w polu karnym, do tego wysoki), natomiast Chorwat pewnie nie zachwycił, ale ma ciekawe CV do tego mógłby u nas pograć z 4 lata więc warto dać mu szansę choćby półrocznego kontraktu.
Ba Ba Bye Bye.
Wydaje mi się też, że warto dać szanse Burlidze bo chyba nie zawodzi. Niech ten zawodnik dostanie większy kredyt zaufania. Z powodzeniem występował w pomocy/w ataku w juniorach więc możebyć również dzięki swoim dobrym warunkom fizycznym a do tego szybkości pociesznym bocznym obrońcą, choćby bardzo dobrym rezerwowym.
Ostatnio edytowane przez Daniel Alves : 26.01.2010 o godz. 12:06.
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow...
i tak jest od stu lat.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.01.2010, 12:07
Daniel Alves akurat Issa Ba źle nie grał na Remes Cup co większość podkreślała..
a Ty nie widząc Chorwata już stwierdzasz po CV że nam się przyda heh dobre pewnie Ferguson by chciał tak umieć oceniać zawodników nie patrząc na nich

pzdr

Odpowiedz cytując
Daniel Alves
Senior Member

Stary 26.01.2010, 12:10
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
Daniel Alves akurat Issa Ba źle nie grał na Remes Cup co większość podkreślała..
a Ty nie widząc Chorwata już stwierdzasz po CV że nam się przyda heh dobre pewnie Ferguson by chciał tak umieć oceniać zawodników nie patrząc na nich

pzdr
może nie grał źle Kluvi, ale tylko przez pierwsze 30sekund po wejściu. Czy zawodowy piłkarz ma prawo mieć wytrzymałość taką jak ja nawet jeżeli nie grał przez 3 lata regularnie. Moim zdaniem to świadczy o jego mało przyzwoitych wrodzonych predyspozycjach. Poki miał siłę zgadzam się, że nieźle się prezentował. Ale po 30sek jego warość spadała 3x więc czy warto takiego gracza zatrudniać? Wystarczy porównać np. z obibokiem Grosickim. Drugiego Cantoro nam nie potrzeba(który też potrafił przez 20 minut biegać w jednym tempie).
Zgadzam się, że Polijaka nie widziałem na oczy, ale widziałem skrót na youtube z jego wyczynami i prezentował się solidnie. Mógłby coś wnieść do zespołu w ofensywie.
Junior Diaz jest lepszy na DM niż ten Ba, wraca Sobol więc nie bardzo widzę, sens zatrudniania murzyna.

PS. Co do Żurawskiego to mam nadzieję, że skoro chce zakończyć karierę w dobrym polskim klubie to interesuje go gra za 100tys Euro/rok. Z taką pensją witam go z wielką otwartością w Wiśle. W końcu się nieźle nachapał w tym roku zamiast wybrać ofertę powrotu i pomocy Wiśle w pucharach. Zapewne grał najczęściej nawet nie na tak dużym stadionie jak ten w Sosnowcu.
Ostatnio edytowane przez Daniel Alves : 26.01.2010 o godz. 12:17.
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow...
i tak jest od stu lat.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 26.01.2010, 12:26
Po drugie hala, a duże boisko to też inne obciążenie. Wszedł na parę minut na hali, sporo interwałów i przytkało chłopa. Nic dziwnego. No ale już zapewne "znaffcy" skreślili jego przydatność dla zespołu.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Stary 26.01.2010, 12:54
Jak to sie mowi lepszy rydz niż nic, jesli chodzi o Punosevica to jestem na tak, z tego względu że jest wysoki i strzela z każdej pozycji,dosyc młody, nie wiem czy mozemy kogos lepszego o podobnych warunkach fizycznych zakontraktować. Środek pola u nas też kuleje (nie mamy zbyt wielu kreatywnych zawodnikow) więc każdy ofensywny (w typ wypadku Poljak) pewnie też sie przyda, ale mozna kogos innego znalezc. Defensywnych (Ba) nie potrzebujemy raczej. Chociaz jak pokazują mecze z Legią czy Lechem to utrzymanie piłki tez u nas kuleje. Mi tam sie ci trzej piłkarze "podobają", więc nie widze problemu, niech tylko spodobaja sie Skorży.

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 26.01.2010, 13:08
Okaże się, że za jednego trzeba zapłacić, drugi chce za wysoki kontrakt, a trzeciego nasi specje uznają za nieprzydatnego do zespołu. I tyle będzie
..
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 26.01.2010, 13:15
Ja także jestem za zakontraktowaniem tych 2 zawodników u nas. Wysoki napastnik może się przydać, a sparingi pokazały , że się chłopak sprawdził. Poljak to doświadczony gracz z dość dobrym CV , myśle , że można by go sprawdzić. Zapewne przeda nam się bo możliwe , że Łukasz i na wiosne u nas nie zagra. Jak na mnie nawet zawodnik robi wrwżenie. Obym się tylko nie mylił. Co do Issa Ba to także gracz z dobrą przeszłością ale czy ja wiem czy u nas się przyda. No niby asyste zaliczył ale to chyba nie to czego potrzebujemy. Ale nie mówie stanowczo, dziś także wiele się wyjasni co do tej 3 . Mam nadzieje , że Punosevic zagra
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 26.01.2010, 13:23
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Zurawski to gwarant 20 goli w sezonie, nie mowie juz o asystach(jedynie Boguski mu dorownuje w przegladzie pola).
Zawsze uważałem Żurawia za gracza klasę lepszego niż Franek.Jeśli 2 lata starszy Franek gra u nas z powodzeniem to tym bardziej Żuraw da radę.Oczywiście było by to wzmocnienie na 1, 2 sezony ale zdecydowanie lepsze ot niż nic.

Jeden problem jest taki że jak Amica go będzie chciała , to będzie go miała.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 26.01.2010, 13:26
Co do środkowego ofensywnego pomocnika to widać że trener szuka następcy Jirsaka, kogoś kto na początku zapełniłby lukę po Gargule przez te pół roku a później wygryzł ze składu Jirsaka który oprócz dobrych stałych fragmentów nie przekonuje. I ktoś z dwójki Poljak -Ba podpisze pół roczny kontrakt chyba że jeszcze kogoś innego na tą pozycję mamy upatrzonego. Poljak stylem gry przypomina Jirsaka i wg mnie to podobna klasa tylko że Poljak może być mocniejszy psychicznie i nie da się stłamsić takiemu Małeckiemu czy Brożkowi co zatrzymało w rozwoju Jirsaka który jest za cichy i za bardzo zamknięty w sobie jak na naszą drużynę. Co do Ba jest to piłkarz grający statycznie -przynajmniej tak mi się wydaje , my bardziej w środku potrzebujemy kogoś kto będzie walczył, biegał i odwalał kawał dobrej roboty tak ja np. Iwański w Legii.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 26.01.2010 o godz. 13:32.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 26.01.2010, 13:33
fanfan Jirsak nie jest of. pomocnikiem to typowy środkowy pomocnik. I śmieszy mnie gadanie że 700tys daliśmy za niego. Jakoś nie kojarzę by na oficjalnej było że taka kwota właśnie była.
To tak samo jak z Marcelo niby a darmo a jednak sporą prowizję otrzymał jego menago i jak ze słynnymi 4mln euro za Janczyka...

Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Stary 26.01.2010, 13:43
A odnośnie Żurawia to bardzo bym się ucieszył jakby jeszcze do nas wrócił. A jak sam mówi w dzisiejszym '' Przeglądzie Sportowym '' to mógłby wrócić do nas albo do Lecha. Nawet w myśl przepadł mu pierwszy jego klub Warta. Jak sam mówi jego ojciec szczególnie by się ucieszył z takiego transferu. Atak Żurawski-Reiss to było by coś. Ale to raczej już przy końcu jego kariery. Wierze , że po Omonii prędzej wybrałby nas niż Amice. Ale jak na razie niestety taki transfer jest nie realny..
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.01.2010, 14:12
cassius31krakow napisał(a):Wyświetl post
Wytłumaczenie jest znacznie prostsze - bo nikt się tym nie zajmuje. Przeglądamy się i testujemy tylko tych grajków, których chcą nam wcisnąć ich managerowie.

No brawo yogul, długofalowe myślenie w Wiśle. Masz super poczucie humoru.
a mnie się dalej wydaje że jest w Wiśle myślenie długofalowe tylko nie do końca takie jakie powinno być.
Bo teraz myślą o przyszłości ale tylko w ten sposób żeby kupić młodego i taniego wypromować go i opchnąć za grubą kase. A powinni sprowadzać tych młodych i utalentowanych ale po to by budować młodą z dobrą drużynę i myśleć ile się zarobi jak awansujemy do LM a nie ile za nich dostaniemy
ale wiadomo ze to jest takie skrajnie optymistyczne myślenie .
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.01.2010, 14:14
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Tra...258,1,721.html

Możliwe, że zakontraktujemy.

http://futbolnet.pl/wiadomosci/wisla...towac-w-turcji

Ciekawe o Nowaku. Wisła negocjowała jak on grał w Tajlandii. :o

http://www.futbol.pl/artykul/74791.html
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.01.2010, 14:23
Cytat:
Nowak w kontrakcie ma zapisaną sumę odstępnego 800 tys.euro ale bełchatowianie z radością rozważyliby cenę o 200 tys. euro niższą, bo zawodnikowi już w grudniu kończy się umowa. - Jeśli Wisła byłaby w stanie zaoferować za Dawida 600 tys. euro, to taką propozycję byśmy poważnie rozważyli. Trudno byłoby ją zlekceważyć - przyznaje Henry Tomaszewski, wiceprezes PGE GKS-u Bełchatów.
On się chyba z ... na łby pozamieniał

Jesli Bełchatów doplaci 600 tys euro za transfer Nowaka to jestem za.
Zawsze kasa w Wiśle się przyda.
A jesli ktoś ze sztabu Wisły pomysli chocby przez chwile, że Nowaka warto wziąć za chocby 200tys euro, albo nawet za darmo, to chyba zmieniamy nazwę
Wisła SSA
Szpitalna Spółka Akcyjna
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Stary 26.01.2010, 14:28
Lepiej poczekać pół roku i za darmo go. wtedy ok, pieniędzy szkoda.
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 26.01.2010, 14:30
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Zurawski to gwarant 20 goli w sezonie, nie mowie juz o asystach(jedynie Boguski mu dorownuje w przegladzie pola). A Janota, to wogole jakas totalna plotka...gosc z talentem Blaszczykowskiego, mialby przychodzic do polskiej ligi? Przeciez to jest cofanie sie w rozwoju. Po sezonie pewnie wyladuje w Eredivisie.

No Żuraw naj...ał tych bramek na Cyprze (choć może nie miał wpisanej gwarancji 20 goli w kontrakcie)
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 26.01.2010, 14:46
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Wisła SSA
Szpitalna Spółka Akcyjna
A może Wilczek albo rada nadzorcza dowiedzieli się o programie dopłat z UE dla szpitalnictwa?!

Jeżeli nie, to pomysł transferu Nowaka jest delikatnie ujmując absurdalny.
W obecnej sytuacji finansowej nawet zakontraktowanie go za darmo byłoby co najmniej dziwne.
Gość, który pojechał na Tajki i doznał kontuzji paznokcia...
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Stary 26.01.2010, 14:48
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html

A tak zastanawiałem się dlaczego na pół roku, ale przypomniałem sobie; Skorża mówił, że chce środkowego pomocnika rozgrywającego na pół roku, a potem wraca Guła więc po co nam on, oby nie był pokroju Jirsaka. Albo inaczej: może być, ale żeby się spełnił.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Stary 26.01.2010, 14:48
Całe 3 bramki (+1 z karnego) w 17 spotkaniach

Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 26.01.2010, 15:25
Burdel znowu się w tym temacie robi więc jeszcze raz :

Przypomina więc:
1) Mamy trzy tematy odnośnie transferów:

a) Polityka transferowa Wisły
b) Rynek transferowy wg. Mediów
c) Gdybym był bogaty – czyli transferowe s-f

Zacznę od ostatniego: Jedynym ograniczeniem w tym temacie jest to że jak sama nazwa wskazuje nie jest to samo fiction ale też jest tu science – czyli ma mieć to coś wspólnego z rzeczywistością – więc nie piszcie że może by Messiego kupić bo dobrze ostatnio gra.

W Rynku wg Mediów ma być krótka informacja czego dotyczy tekst (bez komentarzy) i link do tekstu
Żuraw wraca do Wisły www.weszlo.com . Zamieszczamy tu info tylko odnośnie Wisły

i Polityka Transferowa Wisły – tu komentujemy tylko fakty podane przez sprawdzalne źródło.
Wszelkie post pt. z dobrze poinformowanego , wiarygodnego acz zupełnie anonimowego źródła będą usuwane( jeśli muuuuuuuuusisz się czymś takim podzielić to pisz o tym w Gdybym był bogaty). Wywalane będą też posty zawierające info z http://www.transfermarkt.de

2) Za nie przestrzeganie tego regulaminu najpierw leci post, recydywa - tydzień odpoczynku, powtórna recydywa - do końca okresu transferowego.

I jescze jedna prośba jak wstawiacie jakieś link z nową informacją to przejrzyjcie forum bo bardzo często ktoś ten sam link wkleił juz jakeiś dwie godziny temu
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 26.01.2010 o godz. 15:27.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.01.2010, 17:04
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli Nurkovic okaże się za sałby na Legię - świadczyć to będzie o niekompetencji Skorży - bo jemu sie podobał
Jeżeli Nurkovic będzie dobry i złapie się w Legii - świadczyć będzie o niekompetencji Skorży, bo posłuchał Kazimierskiego i jeszcze go bronił w sprawie cyrku bramkarskiego.
W kwestii bramkarskiej Skorża się skompromitował.
Ale tak to realnie wygląda - jeżeli był dobry, to trzeba go było zakontraktować kiedy były pieniądze (ale do tego trzeba mieć fachowca w sztabie, a nie kumpla od kieliszka). Jeżeli był słaby, to po kiego do niego wracali?
Chociaż to i tak bezprzedmiotowe, ponieważ zatrudniliśmy Juszczyka.
QUED

sandomingo napisał(a):
Gość, który pojechał na Tajki i doznał kontuzji paznokcia...
A ty wiesz, jakie chłopak ma fetysze? Może jedno z drugim było powiązane?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.01.2010 o godz. 17:10.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 26.01.2010, 20:01
Jaka ta Nasza drużyna jest tragiczna. W ciągu 2 ostatnich lat zdobyła 2 Mistrzostwa Polski, grała w finale Pucharu Polski. Aktualnie prowadzi w tabeli Ekstraklasy z przewegą 5 punktów nad drugą Legią Warszawa, a 8 nad Lechem Poznań i Ruchem Chorzów odpowiednio 3 i 4 zespołem Ekstraklasy, ponadto dalej uczestniczy w rozgrywkach o Puchar Polski. Ale to nic lepszy jest i tak Lech Poznań, ze swoimi transferami: Handżić, Golik, Chrapek to przecież gwiazdy ligi; w lidze błyszczą lub błyszczeli Tito, Descarga, Ekwueme. Co ta Wisła zrobiła, że pozwoliła odejść Cebanu? Lepiej niech przesiedzi pół roku na ławie, płaćmy mu pensje (po co nam 50 000 $ z jego transferu. Ćwielong taki super napastnik noszony przez kibiców na rękach gdyż regularnie wpisuje się na liste strzelców...
Ostatnio edytowane przez Tasio1906 : 26.01.2010 o godz. 20:03.
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 26.01.2010, 21:59
kosaTS napisał(a):Wyświetl post
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html

A tak zastanawiałem się dlaczego na pół roku, ale przypomniałem sobie; Skorża mówił, że chce środkowego pomocnika rozgrywającego na pół roku, a potem wraca Guła więc po co nam on, oby nie był pokroju Jirsaka. Albo inaczej: może być, ale żeby się spełnił.
dziwne to troche działanie, bo jeżeli Chorwat się sprawdzi to raczej nie przedłuży kontraktu z Wisłą, bo dostanie lepszą propozycję z zachodu, a nie daj Boże Garguła nadal będzie kontuzjowany i zostaniemy z wieczną nadzieją Jirsakiem...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 26.01.2010, 22:05
jesli sie cos "ruszy" to mysle ze w lutym, co pokazywaly ostatnei okienka zimowe. Kupowac młodych no pewnie, a kto ich wyszkoli , i gdzie !! nie ma zaplecza personalnego i treningowego
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 27.01.2010, 00:32
Transfer tegp Punoszevaca na ta chwile wydaje sie byc najbardziej relany.
Na lepszych nas nie stac a kogos i to w wypadku gdy odszedl Cwielong miec musimy.
Trzeba miec nadzieje ze to nie bedzie drugi Beto i choc statystkyki ma takie sobie ,mysle wobec tego ze juz nikogo testowac nie bedziemy trzbe bedzie go zakontraktowac.

szkoda ze nasi scouci po raz kolejni wykazali sie komp;etna niekompetencja bo wiadomo bylo ze szukamy napastnika a na testy przyjechal raptem jeden i wlaciwie jestemy niejako na niego skazani.

zresztą z nich tacy scouci jak ze mnie Ali Baba ,prowizorka pełna gęba i tak wyglada to zarzadnie tym klubem.Oczywiscie zaraz mozna zripostowac ze " na mamy pieniedzy" itd ale to nie oznancza ze nie mamy tez mózgownic po to zeby jakos radzic sobie w tych nie oszukujmy sie trudnych czasach dla naszego klubu.(mam tu na mysli sytuacje z bramkarzem ktora sprowazila sie do rangi groteski i wszyskiego co sie koarzy z kpiną i zenadą na raz.)
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 27.01.2010 o godz. 00:38.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Stary 27.01.2010, 01:10
Ja jestem za transferem Punoszevacaa a z Poljakiem jeszcze bym się wstrzymał

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
TeeS88
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 27.01.2010, 10:01
Powiedzcie mi jak to jest. Jaga ściąga króla strzelców ligi Białoruskiej, a My testujemy napadiora który w swojej całej zawodowej karierze nie strzelił tylu goli co on w jednym sezonie. Czy to przypadkiem nie powinno być na odwrót?
Odpowiedz cytując
tupet
Senior Member

Stary 27.01.2010, 10:05
Bo wiesz on niepasuje do koncepcji Maćka
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.01.2010, 10:17
Nie dziwi mnie, że Nowak może wybrać Wisłe. W końcu nasz klub, co pokazał wielokrotnie, jest najlepszym miejscem dla kontynuowania kariery przez piłkarzy o wątłym zdrowiu i konstrukcji - miejscem cichym, spokojnym, wręcz błogim, o ustalonej renomie w tym względzie.Nigdzie się tak nie wypoczywa na L4, jak przy Reymonta.
Ostatnio edytowane przez Markus : 27.01.2010 o godz. 10:47.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 27.01.2010, 10:20
Boże chroń Królową

Jeżeli Wisła przy swojej obecnej sytuacji finansowej i ogólnej bryndzy transferowej zdecyduje się wydać więcej niż 3,10 zł na transfer Nowaka to będą jaja.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów