|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Zapytaj Rade nadzorczą...
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
To ja będę miał pewne powiedzenie.....ale dopiero jak podpisze
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
666 stron w tym temacie.
To coś musi znaczyć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
teraz to sobie można pisać i gadać cokolwiek
znaczy po Levadii skoro oszczędza się na Juszczyku i to nie tylko w sensie kontraktu ale i utrzymania na zgrupowaniu (w DP tekst: w klubie zdecydowano że nie ma sensu by zawodnik leciał do Turcji na kilka treningów ) to sytuacja finansowa klubu jest .... wiadoma niemniej jednak skreślenie Nurkovicia przez Kazimierskiego latem wołało o pomstę do nieba.... teraz ważniejsze chyba jest to by przetrwać trudny (finansowo) okres... ps. it chodzi ci o six six six the number of the beast ![]() ps. 2 Na Wybiórczej serial pt. Nowak do Wisły. I dwa teksty o tym samym. Lub prawie o tym samym Na końcu jednego z nich takie info: Wczoraj do późnego wieczora trwały negocjacje piłkarza z krakowskim klubem, ale - jak się dowiedzieliśmy - Nowak nie przyjął zaoferowanych mu warunków i zadeklarował, że dokończy sezon w zespole trenowanym przez Rafała Ulatowskiego.uffffffffffff. co za ulga....
Ostatnio edytowane przez emjot : 26.01.2010 o godz. 08:09.
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jedno jest w tym wszystkim dziwne, wiedząc o tym, że z Pawełkiem wiąże nas umowa jedynie do grudnia tego roku podpisujemy kontrakt z zawodnikiem na pół roku - pomijając kim ten zawodnik oczywiście jest...Serial Wisła sprowadza klasowego bramkarza przypomina "Mode na Sukces" kolejna odsłona tej tragikomedii czekać nas będzie zapewne latem...
Ostatnio edytowane przez kibicwisły1906 : 26.01.2010 o godz. 08:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jaja...ciąg dalszy kabaretonu. Jeśli Legia podpisze z Nurkiem to przy okazji udowodni nieudolność naszych działaczy i przez kolejne miesiące będą się śmiać. Jeśli to ma tak wyglądać, że nasi skautowie za klubowe pieniądze jeżdżą i wypatrują zawodników, Maciej na testach ich ogląda, wypowiada się a potem nie podpisuje, a jeszcze potem inny klub kontraktuje tego zawodnika to ja dziękuje. Może niech zaczną inne kluby dokładać do tego skautingu, np po 30 % ? Cholera mnie bierze, że znów się z nas będą śmiali zakompleksieni . Lepiej cholerka nie robić żadnych testów i spokojnie dograć do lata. Bednarzuuuu wróć !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
zupelnie jakbysmy nie strzelili w pucharach z tym coachem nie strzelili w pucharach 5 goli i to z calkiem silnym rywalem ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
To znaczy ze my się rozpisujemy tutaj od 666 stron co można zmienić na lepsze, a i tak zmienia się tylko na gorsze
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Po raz kolejny można tylko powtórzyć:
Niech dojdą do siebie Boguski (co się w ogóle z nim dzieje I to będą wzmocnienia. Nic poza tym. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
O czym Ty w ogóle piszesz człowieku?Po kompromitacji z Levadią,Beitar jest już dawno pod toną mułu.Ta wtopa jest tak bulwersująca,że ta skaza zostanie Skorży do końca kariery.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Kontuzjowani są Singlar i Gołos oni trenują z tym Terrizottim |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
W takim razie dlaczego nie zagrał w ogóle z Tawriją?
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nowy temat do wałkowania http://www.futbol.pl/artykul/74791.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Może ma też pieniądze których my aktualnie nie mamy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nowak blisko Poloni Warszawa.To chyba dobra wiadomośc.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77154,t...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74318,1248685,2...wiadomosc.html
jak to jest że Lechie stać na niego a nas nie Tak samo nie wiem czemu nie wypożyczymy Tyrały z BvB niby miała być współpraca miedzy klubami... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A nich Nowak idzie do Polonii. To jakis durny transfer forsowany na siłe przez Skorżę. Wypisz -wymaluj przypomina mi sie Dawidowski. Kasperczka na siłe go chciał ściągnąc, ajak mu sie udało to tamten zerwał wiązadła. Czy w Krakowie nie potrafia sie uczyc na błędach?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jak to jest, że na szklanke stać nas 600tyś, a na Alvareza już nie mimo, że kosztuje 400tyś? Jeśli Skorża go kupi niech sam mu płaci kontrakt, a kiedy stąd odejdzie niech zabierze go ze sobą.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Kluvi - smutne i dziwne jest, że zagranicznych piłkarzy kupują bądź wypożyczają już nie tylko kluby "z czuba" tabeli, ale praktycznie każdy kto wykazuje choć trochę "obrotności" na rynku. Zbroi się Odra, i Jaga, i Lechia, Śląsk już chyba zamknął kadrę na wiosnę. Tylko w Wisełce cisza. A niestety ze strony oficjalnej niewiele się można dowiedzieć, co najwyżej takie "kwiatki", że Ćwielong, Cantoro, Cebanu i Leszczak wciąż są naszymi piłkarzami
![]() Może i dobrze, że klub nie planuje więcej testów w Turcji. Niech się skoncentrują na grze tych piłkarzy, co są i wreszcie podejmą decyzję, kogo sprowadzić. My kibice możemy tylko dywagować oglądając filmiki, ale trener-manager i reszta ekipy są na miejscu, znają potrzeby kadrowe i raczej nie odeślą wszystkich w siną dal. Drużyna potrzebuje wzmocnień i mam nadzieję, że w przypadku zawodników z pola wszystko pójdzie o wiele sprawniej, niż odnośnie bramkarza. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie wiem czy nasz sztab ma klapki na oczach czy są z inne planety ale wszędzie na świecie jak ktoś nie ma kasy to wypożycza sobie piłkarzy czy to takie ciężkie do wykonania
Nie wiem co się z tym klubem dzieje ale obecnie to chyba mamy apogeum głupoty zarządzających... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żuraw by chetnie wrócił do Wisły albo do Lecha bo już go chyba nie chcą w Omonii.
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Jeżeli Nurkovic okaże się za sałby na Legię - świadczyć to będzie o niekompetencji Skorży - bo jemu sie podobał Jeżeli Nurkovic będzie dobry i złapie się w Legii - świadczyć będzie o niekompetencji Skorży, bo posłuchał Kazimierskiego i jeszcze go bronił w sprawie cyrku bramkarskiego. czyli co się nie stanie winnego stanu rzeczy masz Co zaś do tych, którzy są wyluzowani w temacie bramkarskim: To właśnie w tym okienku musimy zatrudnić bramkarza, który stanowiłby REALNĄ KONKURENCJĘ dla Mariusza Pawełka! Dlatego, żeby w czerwcu nie stanąć przed dylematem Kto w bramce na puchary i koniecznością zatrudnienia Mariusza Pawełka na kolejne sezony, co wiązać sie będzie pewnie z podwyżka kontraktu. Ja za taką opcję dziękuję bardzo...... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
My robiąc teraz transfery musimy myśleć o dalekiej przyszłości a nie tylko o tym co będzie za miesiąc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ciekawe czy Wisła jest tylko straszakiem na Nowaka czy chcemy negocjować.
Co by nie powiedzieć to moim zdaniem Nowak wcale nie jest lepszy od Małeckiego i Boguskiego a grają w podobnym stylu. Szkoda by było odpuścić tego Pumosevaca bo wydaje mi się bardzo ciekawym napastnikiem(ze skrótów wyglądał na dość szybkiego i dobrego technicznie a do tego wysoki). A jak przyszedłby Nowak to pewnie by tak zrobili. Mam mieszane uczucia, ale z drugiej strony Nowak dla Polonii byłby ciekawym wzmocnieniem. Polonia zapewne do walki o mistrza się tak łatwo nie włączy a podniosło by to poziom ligi. Lepiej oglądać Nowaka w Polonii niż w Legii czy Lechu. ![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
No brawo yogul, długofalowe myślenie w Wiśle. Masz super poczucie humoru. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Myślę,że nie doceniasz do końca ich możliwości.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Guest
|
|
Co do Nurkovica - jeśli faktycznie jego alfons zrobił numer z pokazaniem kontraktu Legii to niech obaj idą w p.zdu. Co nie zmienia faktu, że od dawien dawna ośmieszamy się z bramkarzami... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|