|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jest na forum jakiś mieszkaniec Połańca?
Pilne! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
a czy to nie jest normalne zdawanie eksternistyczne? tylko chyba najpierw zdajesz testy a potem jazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Czy Faust to dobre miejsce na wypad z dziewczyną na jutro (coś zjeść, pogadać) ?
Czy polecacie jakieś lepsze miejsce ? wielkie dzięki za opinie ![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czy do rdzy wejdę z osobą niepełnoletnią?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jako, że przyklejony temat "Forza Wisła - wysyłka" nie działa (przynajmniej mi) mam pytanie, czy opcja wysyłki jest możliwa i jak się do tego tematu zabrać? Z kim skontaktować?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
potrzebuje porozmawiac z kimś kto brał udzial w liceum w konkursie wiedzy o UJocie
![]() jesli ktos ma jakis braci,siostry kuzynów to bardzo bym prosil o pomoc mam pare pytan |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Co do wysyłania kasy przez pocztę- zawsze możesz podkleic monety do kartki z życzeniami np. Taśma klejącą i też mendy nie wyczuja
a co do prawka w sączu- idziesz do mordu prosisz o wysłanie dokumentów do sądeckiego mordu, bierzesz historię egzaminowania. Jeśli kogoś znasz ze szkoły w NS to wystarczy że wyślesz mailem skan dowodu osobistego i ta osoba może ci wziąść termin. Potem bierzesz 2-3 godziny dzień przed albo w dniu egzaminu żeby ogarnąć miasto i jazda ![]() ![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jak nazywa się czcionka z szalika Wisła-Lechia wydanego na 15 XI 2008?
![]() Good night left side.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jest szansa, ze na lotnisku "złapie" jakies polaczenie z internetem?
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pytanie do zorientowanych w temacie studniówkowym
1.Czy jest taki zwyczaj że idąc po partnerkę do domu przed studniówką daje się jakiegoś kwiatka albo bukiecik 2. Czy jeżeli to jest moja studniówka to partnerka ma mieć podwiązkę czy tylko dziewczyny, których to jest studniówka... Myślę że wiecie o co mi chodzi ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ja dawałem jakąś tam różę. 2. Wydaje mi się że wszystkie dziewczyny. Ale na 100% muszą Ci nasze forumowe Panie potwierdzić ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Podwiązka ma przynieść szczęście na maturze (taki glupi przesąd), wiec wydaje mi sie, że nie jest potrzebna dziewczynie, której nie jest to studniówka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jakie konto w jakim banku polecacie? Chodzi o to żeby było DARMOWE, i w ogóle na najkorzystniejszych warunkach. Jest jakiś ranking? Co polecacie?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
http://konta-osobiste.mybank.pl/
Ostatnio edytowane przez Ploughmanson : 10.01.2010 o godz. 13:48.
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zastanawiam się nad dbnet i mam pytanie o co chodzi z 10 zł za pierwszy przelew czy wypłatę albo coś takiego wyczytałem.Stale to ściągają?
Cytat:
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 10.01.2010 o godz. 14:22.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
jest ktos z KRYNICY ?mieszka albo ma namiary na kwatery ,chodzi mi o tydzien od 18 stycznia ,prosze ewentualnie na priv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
tylko ja tak mam że ostatnio bardzo często brakuje wolnych slotów na rapidshare a znów na hotlife strasznie ograniczyli predkosc pobierania?
oczywiscie mowie o przypadku gdy ktos nie ma konta ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wygląda na to że chodzi o wypłatę środków w oddziale banku. No bo przecież nie z bankomatów.
Nie wiem co z przelewami, czy dotyczą przelewów przez internet czy zlecanych w oddziale. Może wynika to z całego tekstu - na podstawie tego zdania co wkleiłeś trudno na 100% to stwierdzić. ![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=Hcooh...eature=related |
|
|

|