|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
I pewnie jeszcze gazetę/kapcie w zębach przynosić? ![]() Co My Wam takiego zrobiłyśmy że tak nas nienawidzicie? Oj bedziesz kiedyś chciał żeby czekała na Ciebie kawka i obiadek w domu jak z meczu wyjazdowego późno wrócisz... a tu sie okaże że nie ma, a dlaczego? Bo żonka drugim pociągiem wracała ![]() ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
cała ja
jak czytam Wasze posty to pragnę zostać starą panna wychodzi na to że "baba" nie ma nic do powiedzenia w domu! Że to Wy jesteście królami tego podwórka ![]() Ciekawe co Wasze żony myślą o swoich teściach, czyli Waszych Rodzicach? ![]() ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
i niektórzy mają to szczeście nie miec żony ani teściowej do tego. ![]() ![]()
SAMO JEDAN KLUB...
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale to chyba Wam nie przeszkadza akurat
![]() Białagwiazda są sytuacje w życiu mężczyzny gdy pozwala kobiecie dominować ![]() ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
możesz mi nie uwierzyć,nic na to nie poradzę,ale ilekroć wracam z meczu mam przygotowaną kolację,ładnie przykrytą,zeby sie kanapeczki nie zeschły a moja rola polega na zalaniu wodą kubeczka w którym jest już herbata,cukier i cytrynka.oczywiście muszę też to zjeśc żeby żony nie urazić.czasem w trakcie meczu dostaję sms-a "z czym chcesz kanapki?".tak jest naprawdę,a tylko dlatego mi sie to udało,bo zaraz po ślubie nie pozwoliłem sobie na "babskie rządy". i nie mów o nienawiści.my was kochamy,tylko pozwólcie nam byc sobą,a nie próbójcie lepić z nas takich jakich sobie wymarzyłyście.to sie nie uda. co do gazety...o tym nie pomyslałem,ale podrzuciłaś mi całkiem niegłupi pomysł.dzięki ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|