|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Odpuszczanie meczow Po "odpuszczeniu " Levadii 2 tyg chodzilem jak struty ,wiec limit odpuszcznia meczow przez naszych pilkarzy zostal dla mnie wykorzystany.Zlikwidowal smieszny Puchar Esktraklasy ,nie "musimy" grac tez w Lidze Mistrzow czy Europejskiej,wiec celem naszym na dzis dzien jest obrona MP i zdobycie PP. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
13 czyli zdążą odpocząć przed mecze w Kielcach. Jednak zamiast wracać do Krakowa a potem spowrotem tłuc się do Kielc mogliby zrobić małe zgrupowanie i zatrzymać się gdzieś w świętokrzyskim. Na godzinę meczu też nie powinni narzekać, bo w Anglii ta pora jest standardem.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie ma teraz takiej patelni, wiec pora jest w miare OK.
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
http://www.kurierbytowski.com.pl/por...port&Itemid=90 warto posluchac wrzucona tam rozmowe z prezesem Drutexu. Mowi, ze Wisla dostala 400 biletow, a kolejnych 200 mogą dac
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dziś wybieram sie do Bytowa po bilety, mam tylko 90km także będę wspierał naszą WISEŁKĘ !!
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Bardzo mnie ciekawi ten przebieg meczu po tym co pokazali z Piastem ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
To znaczy mniej więcej tyle,że wynik jest sprawą otwartą
![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Brożek z Małeckim w napadzie, albo ewentualnie zagra Cwielong za któregoś z nich.
Ja bym dał szansę Leszczakowi, przynajmniej 45 minut. Dać mu do ataku Brożka, niech się chłopak uczy od najlepszych. 2-3 młodych mozna wkręcić. Tak drastycznie poziomu nie zaniżą. Pamiętajcie, gramy z amatorami. Zrobiłym drużynę podwórkową z najlepszych zawodnikow w miescie to byśmy powalczyli jak równy z równym. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mecz może mieć podobny przebieg do tego z Hetmanem. Przez około pół godziny będziemy bić głową w mur aż bramkę strzelimy. Myślę, że do przerwy będzie 2;0 dla nas, a później jeszcze 4 wbijemy. Bytovia zaś w ostatnich minutach bramke honorową strzeli[85-88 minuta]
Taki miałem sen![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
na mój gust to będzie tak:
Alvarez - Jop, Marcelo - Diaz Łobo - Jirsak, Cantoro - Kirm Pepe, Mały a po przerwie debiutant na boisko zamiast kogoś w pomocy, albo i w ataku. Smutna jest pora rozgrywania meczu, jeśli nie dostanę zwolnienia lekarskiego to nici z oglądania, jak debiutuje Guła :/ ![]() .
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
hmm ciekawe kto wystąpi w opasce kapitana, nie ma Głowy, Sobola, Brożków to wychodzi na to, że Patryk?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Prędzej Cantoro
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Raczej Cantoro.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cebanu-Burliga, Marcelo, Jop, Diaz-Łobo, Cantoro, Jirsak, Janik-Ćwielong, Mały wpuścić też Kamila Rado, Pablo Alvarez'a i Andraż'a Kirm'a. Natomiast nie wpuszczałbym napewno Garguły. Mówcie co chcecie ,ale Bytovia nie gra piłki technicznej... Awans wywalczyli agresją w grze... Boisko w Bytowie nie jest zapewne zbyt równe... Grozi to urazami zwłaszcza zawodnikówi ,który wraca bodlugiej przerwie... Po za tym Łukasz zasługuje na debiut w meczu z bardziej renomowanym rywalem...
Ostatnio edytowane przez Tasio1906 : 26.10.2009 o godz. 18:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
W Bytowie podobno atmosfera jakby Papiez przyjezdzal.
![]() Szkoly i urzędy pracuja tylko do 12:30 ,a pozniej miasto zamiera hehe Co do meczu to pewnie trzeba bedzie powalczyc i nasi pilkarze musza byc tego swiadomi. Tamci coz moga zrobic innego jak wybiegac ten mecz,a my musimy szybko im strzlelic bramke. Niestety wąska kadra juz dajsie o sobie znac,zobaczymy czy Skorza zdecyduje sie na Gułe. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hehe
Ano właśnie... w poprzedniej rundzie PP debiut zaliczył Maciek Papież.. a teraz go w kadrze nawet nie ma ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Postawiono przy boisku w Bytowie przenośne nowe trybuny.
Rozeszło się juz 4 tys wejściówek. Krzesełka na trybunach w barwach niebiesko-czerwonych Brakuje tylko Białej Gwaizdy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
A to tylko Mistrz Polski przyjeżdża ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piłkarze Druteksu Bytovii spełnią we wtorek marzenia i zagrają z Wisłą Kraków. Czy operator obrabiarki, pracownicy więzienia i nauczyciele w.f. wyeliminują faworytów z Pucharu Polski? Relacja Zczuba i na żywo o godz. 13 na Sport.pl.
Do Bytowa sprowadzono ruchome trybuny z koncertu Madonny w Warszawie (mecz 1/8 finału obejrzy 5 tys. kibiców), na ulicach zawisły portrety zawodników opatrzone okolicznościowymi wierszykami. Nikt nie ma wątpliwości - to najważniejszy dzień w sportowej historii miasta. Bytów leży 85 km na zachód od Gdańska i ma ok. 15 tys. mieszkańców. Choć w PP oficjalnie grają VI-ligowe rezerwy Drutex Bytovii, to przeciwko mistrzowi kraju - tak jak w poprzednich rundach - na boisko wyjdą piłkarze pierwszego zespołu, rywalizujący w III lidze (grupa pomorsko-zachodniopomorska). Również amatorzy. - Często nas pytają, czy nie marzyliśmy o wielkich piłkarskich karierach. Wtedy przyznaję, że jak każdy młody człowiek śniłem o graniu na światowym poziomie, ale teraz jestem zadowolony z tego, co mam - tłumaczy 26-letni Tomasz Cierson, kapitan Bytovii i pracownik firmy Drutex, sponsora klubu. Pracuje jako logistyk. - Praca pomaga mi w kierowaniu obroną Bytovii. Ostatnio gram jednak więcej na prawym skrzydle defensywy i tam nie jestem głównodowodzącym - śmieje się. Grę z pracą lub nauką łączą wszyscy zawodnicy, a wśród nich są m.in. pracownicy zakładu karnego o zaostrzonym rygorze w Czarnem. - Moja praca daje mi satysfakcję, uczy relacji i kontraktów z ludźmi. Nie jest jednak łatwa, dlatego piłka jest dla mnie odskocznią, dzięki której zapominam o problemach. Twardo jednak stąpam po ziemi i zdaję sobie sprawę z tego, jak wiele sportowo dzieli nas od Wisły - tłumaczy 38-letni Dariusz Kasperowicz. Dla niego i dla wielu kolegów ten mecz to ukoronowanie przygody z piłką. W drużynie są też nauczyciele WF. - Dzieciaki wiedzą, że zagram przeciwko Wiśle, i pytają, czy okiwam Brożka. Żyją tym meczem, ale sprawa szybko ucichnie i wszystko wróci do normalności - mówi Artur Kobiella, pomocnik Bytovii i nauczyciel w Zespole Szkół w Studzienicach. Kobiella nie będzie miał jednak okazji do spełnienia próśb uczniów, bo Wisła zapowiedziała przyjazd bez braci Brożków. W Bytowie zabraknie też Mariusza Pawełka, Arkadiusza Głowackiego i Radosława Sobolewskiego. Dla kibiców Bytovii nie ma to jednak znaczenia, bilety - dość drogie (30 i 50 zł) - już się kończą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ktoś ma za darmo do Plusa i może mi eski pisać z relacją
Podam numer na priv albo gadu:9065555 PS: Chyba że można gdzieś zamówić RELACJE SMS. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No i to właśnie chodzi w pucharach, żeby większy dawał frajdę biedniejszemu i mniejszemu. No tylko wyjątkowo nie liczę na niespodziankę. Ale jedną, honorową bramkę to za to poświęcenie niech sobie Bytowianie strzelą...tylko nie więcej!
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Szkoda, że nie będą mógł obejrzeć całego meczu, dopiero drugą połowę, ale liczę na ciekawe widowisko i grad bramek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W tym Bytowie naprawde ludzie warjują na przyjazd Wisełki
Traktują nas conajmniej jak byśmy byli drugą Barceloną ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze powiedziawszy aż się chce oglądnąć ten mecz. Jak dla mnie to wole takie mecze niż jak byśmy mieli np trafić na Odrę Wodzisław
![]() ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Nobla powinni przyznac temu kto wymyslil mecz o tej porze we wtorek. Czy w TVP pracuje chociaz jedna kompetetna osoba? bo przeciez wiadomo ze o tej porze we wtorek 80% kibicow jest w szkole albo w pracy wiec i ogladalnosci nie beda miec co za tym idzie wplywow z reklam. Ale co tam z abonametu kase maja wiec kto by sie przejmowal ogladalnoscia. zal.pl ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Akurat w Bytowie jest nadkomplet publiczności. Szkoły i zakłady pracy skończyły wcześniej, by pozwolić obejrzeć mecz.
A skoro nie ma oświetlenia, to trudno wymagać, by mecz zaczynał się np. o 15-16. Zresztą na sopcaście i w pracy ostatecznie obejrzeć można ![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
mam pytanie, ta TVP Sport to jakiś płatny kanał? A jeśli tak, na jakiej platformie mogę ją znaleźć?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|

|