The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Aimable
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2009, 23:51
kot napisał(a):Wyświetl post
Aimable.

Przecież napisałem, że gdyby Junior nie był tak bardzo eksploatowany przez kolegów i inni grali z takim zębem jak on, to może byłby bardziej rozważny w swojej grze. A to znaczy, że widzę jego grę na pograniczu faulu. Ale ona wynika często z walki o piłki trudne lub wręcz niemożliwe, które inni odouszczają. Na pewno Skorża powinien go uczulić na te faule i wślizgi. Junior gra podobnie do Nikoli, tylko że Skorża zrobił z niego pomocnika a nie lewego obrońcę i dlatego jego gra wygląda podobnie do Sobola, choć i Nikola też grał na pograniczu faulu, jak każdy walczak zresztą. Junior to taki "murzyn" od czarnej roboty i nawet fani kolejorza go dzisiaj "wyróżnili" gromkim , małpim pokrzykiwaniem.
No nie wiem, bardziej się boję, że zanim Skorża zdąży go uczulić to Junior zacznie reguralnie wylatywać z boiska z czerwonymi kartkami a jeszcze bardziej, że zobaczymy jakąś jatkę a la Wasilewski. Mam raczej nadzieję, na jak najszybsze oglądanie na środku duetu Sobol - Garguła.
Tak - Nikola przypomina swoją grą Diaza, mam jednak wrażenie, że jego niebezpieczne zagrania są bardziej świadome i bardziej pod kontrolą niż te Juniorowskie. Może to kwestia gorszej koordynacji i braku sił - w trudnych meczach Junior często gra po swoich kadrowych eskapadach na drugą półkulę. Z tego mogą też wnikać niebezpieczne dla sytuacji na boisku straty.
Ostatnio edytowane przez Aimable : 18.10.2009 o godz. 23:55.
OLE SUPER WISEŁKA, OLE SUPER WISEŁKA...
MARTINA - I BELIEVE YOU!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów