|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Żmijka - ja jechałem raz, 15 sierpnia o 7.00 rano to był luz. Natomiast powrotny w niedzielę o 18.00 to masakra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Będąc przy PKP. Szykuje mi się wyjazd w okolice Piotrkowa Trybunalskiego, i teraz pytanie, czy pociągi nadal mają opóźnienia tak jak do niedawna?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Bluetooth'a przypadkiem nie masz włączonego cały czas?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
ale co do samego pytania. ja nie używam tego telefonu ale od kolegi ktory niedawno go kupił to na początku sporo sie bawił itd i bateria trzymała mu własnie ze 2 dni, potem jak już mu przeszło troche to 3 dni. a może wszędzie kłamią? teraz już nie jest koniecznością formatować baterii ale można tak dla zasady. co do reszty zdania się zgadzam. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
czy jak ktos byl przesluchiwany na komisariacie i zostala sporzadzona notatka sluzbowa czy to ma jakis wplyw na ewentualne sankcje czy tez w ewentualnym sledztwie ?
czy najwazniejsze sa zeznania u prokuratora ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
u mnie trzyma 7 dni wiec -bateryjce zrobic formata trzeba i to 3 razy ale w twoim wypadku to juz nie aktualne... tak jak ktos wyzej napisal samsung nie slynie z mocnych bateryjek aczkolwiek tak jak pisalem-u mnie 7 dni spokojnie 3ma po 3x formatowaniu bateryjki na poczatku -jesli nowy to lec na gwarancje tylko koniecznie powiedz ze ``robiles formata`` -pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
http://forumprawne.org/prawo-wykrocz...-sluzbowa.html Tutaj jest roznica wyjasniona,
Ostatnio edytowane przez MatMario : 12.10.2009 o godz. 14:42.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A ja mam takie oto pytanko:
Czy wiadomo już kiedy dokładnie zagramy z Legią? 6,7, czy 8 listopada? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:16.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Ale wylecieć tak czy tak trzeba bardzo się starać żeby dojść do takiej sytuacji.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 12.10.2009 o godz. 16:47.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zna ktoś stronę gdzie można za darmo ściągnąć gotowe sprawdziany z książek? (chodzi mi o Direkt 2a)
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:17.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak wyglądają koncerty w rotundzie? Można się bawić tak jak na koncert przystało czy nie za bardzo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jak sie nazywa piosenka, w której goscinnie wystepował Ribery
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Czy może ktoś z was spotkał się z wierszem Rafała Wojaczka pt. 'Finis Poloniae'? http://www.wojaczek.art.pl/bajka/finis_poloniae.html
Kompletnie nie podchodzi mi ten utwór, może ktoś z was miał z nim do czynienienia/wie o co mniej więcej w nim chodzi? |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
Rotunda groziła wtedy zawaleniem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie
można kupić gdzieś w sklepie, najlepiej w Wieliczce "sektorówkę" i za ile? |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jest ktoś obyty w kupowaniu biletów na stronie eventim.pl? Otóż chciałem kupić w media markcie ale powiedzieli ze juz nie mają na stronie jest ale to troche skomplikowane. I tu mam pytanie czy po dokonaniu przelewu muszę się zgłosić do jednego z ich punktu żeby odebrać osobiście?
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jaki jest koszt jednego nowego bombardiera (tramwaju) takie jak jezdza po krakowie
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
W polaczeniu z tym wszytkim o czym piszesz to moze byc cos "glebszego" A to juz bylby problem....specjalista napewno tu nie zaszkodzi. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
http://www.skyscrapercity.com/archiv.../t-331379.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
wie ktoś może gdzie kupie piłki gimnastyczne? są w decathlonie? słyszałem też o sklepie jakimś na awf - on istnieje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
POMOCY! Mam telefon na kartę w sieci PLUS i wystąpił taki problem iż jakiś tydzień temu zasiliłem konto kwotą 10 złotych i po instrukcjach jaki dostałem w zwrotnym sms wył. i włącz tel. itd. i po włączeniu telefony dalej mam na kącie 0.01 gr. ! I nie wiem co mam z tym robić ponieważ już mi się pojawia ten problem 4 raz i teraz powinienem mieć jakieś 40 zł na kącie! Byłem już w Punkcie Obsługi Klienta plus 2x i dzwoniłem raz do Biura Obsługi Klienta plus i nic ! Proszę o pomoc!
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
jeśli tak to bardzo możliwe, że zjechałeś na debet (którego niestety komórka nie jest w stanie pokazać) i jeszcze go nie pokryłeś. Chociaż z drugiej strony powinni Ci to wyjaśnić w punkcie klienta. PS. konto -> koncie w kącie to mama syna może postawić ![]()
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|

|
||||||