|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Przyjda mecze ze bedzie jedna sutuacja i trzeba bedzie ja wykorzystac, to zacznie sie Wasze plakanie, a ze to Cwielong do dupy bo nie strzelil, a to Lobo bo zle podal itd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Już było napisane że chyba niektórym to się nieźle w d..ach poprzewracało. To że odpadliśmy z ogórkami bo piłkarze byli zajechani nie świadczy o tym, że teraz do końca sezonu będzie można po nich niesłusznie "jeździć" bo to jest śmieszne. Trochę obiektywizmu. Są inne sposoby by zwrócić na siebie uwagę na forum. ![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Zwrocic na siebie uwage ? Jakbym chcial to przyczepilbym sie jednego czy drugiego i najezdzal przez pare miesiecy. Co do Kirma to sie zgadzam... Niestety, niektorym ciezko jest w trakcie jednego wieczoru pokonac pare tysiecy kilometrow, a potem jeszcze dojechac na mecz. Niestety, dzieckiem nie jestem, bo wtedy byloby latwiej. Jezeli chcesz poznac moja historie meczow na Wisle, na ilu bylem a na ilu nie, to zapraszam na priv, wiec zastanow sie do kogo ma byc ten transparent a dla kogo nie, bo mnie nie znasz
Ostatnio edytowane przez mic : 16.08.2009 o godz. 00:06.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|