The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2009, 23:24
Wianki w tv ? Zapomnijcie. W każdym bądź razie pewne jest że Lenny Krawitz już od dawna nie życzy sobie transmitowania na żywo w tv jego koncertów i dla organizatorów było to wiadome. Łzy władz miasta że media nie chcą transmitować to ZWYKŁY KIT.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 18.06.2009, 15:52
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Wianki w tv ? Zapomnijcie. W każdym bądź razie pewne jest że Lenny Krawitz już od dawna nie życzy sobie transmitowania na żywo w tv jego koncertów i dla organizatorów było to wiadome. Łzy władz miasta że media nie chcą transmitować to ZWYKŁY KIT.

No własnie ,bo zdziwiony bylem ze wydarzenia z tak wielka tradycją itp nikt nie transmituje,

Ostatnio chyba Polsat ze 3 lata temu....
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.06.2009, 17:45
Bardzo ciesze się, że w końcu w Krakowie zaczęto myśleć na miarę XXI wieku. Wg mnie wianki to największa otwarta i bezpłatna impreza w Polsce i zasługuje na dobrą oprawę muzyczną. Kilka lat wcześniej trafiały nam się występy takich "gwiazdek" jak Bajm, Perfect czy nieśmiertelna Maryla. Wszyscy oni zrobili wiele dla polskiej muzyki, ale litości. Ile razy w roku można oglądać ich koncerty. Jak nie Sylwester to wianki itd.

Kraków zasługuje na gwiazdy pokroju Lenny Kravitz. Mam nadzieję, że ten trend będzie utrzymywany w kolejnych latach. Niech cała Polska widzi, że najlepsza zabawa tylko w Krakowie
Odpowiedz cytując
LoRd
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 18.06.2009, 18:51
teraz spytam tak ...
jaka jest szansa pojechać autem, zaparkować troche dalej i wrócić nie w korku gigancie ? wiem, że ludzi od cholery ale chyba musi sie jakoś w nocy w miare pojechać skoro jakby na to nie patrzeć te 200 tys to 1/5 tego co na codzien "korzysta" z Krakowa. gdybym tak zaprakowal w okolicach twu twu Cracovii i Błoń ? i poźniej alejami w strone kleparza lub 3 maja cichy kącik miasteczko ahg ? te fajerwerki kurde obejrzeć chciałem
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
Odpowiedz cytując
panew
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 18.06.2009, 19:48
a jak jest z wnoszeniem napojów bardziej rozrywkowych na teren wianków
juz kilka ładnych lat mnie tam nie było i mogło sie wiele pozmieniać

jest jakas bramka czy nie ma problemu?
Myjcie owoce zakazane
Odpowiedz cytując
sndr
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 18.06.2009, 19:50
panew napisał(a):Wyświetl post

Cytat:
3. Na teren imprezy zabrania się wnoszenia i posiadania w jej trakcie broni lub innych niebezpiecznych przedmiotów, materiałów wybuchowych, wyrobów pirotechnicznych, materiałów pożarowo niebezpiecznych, napojów alkoholowych, środków odurzających lub substancji psychotropowych.
http://www.wianki.krakow.pl/pl/3/66/...ulamin-imprezy

Odpowiedz cytując
LoRd
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 18.06.2009, 21:20
panew napisał(a):Wyświetl post

brama jest, problemu nie ma. tzn żebyście mnie dobrze zrozumieli zwłaszcza Ci którzy czytali mojego pierwszego posta. Stoją przy przejściach przez murek/wał powodziowy. musisz zrobic hop przez murek z browrem. im impreza bardziej zaawansowana tym łatwiej. wiem ze w zeszlym roku na poczatku imprezy chodzily hektorki miedzy ludzmi i sie do ludzi dopieprzali o alko.
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.06.2009, 21:35
LoRd napisał(a):Wyświetl post
teraz spytam tak ...
jaka jest szansa pojechać autem, zaparkować troche dalej i wrócić nie w korku gigancie ? wiem, że ludzi od cholery ale chyba musi sie jakoś w nocy w miare pojechać skoro jakby na to nie patrzeć te 200 tys to 1/5 tego co na codzien "korzysta" z Krakowa. gdybym tak zaprakowal w okolicach twu twu Cracovii i Błoń ? i poźniej alejami w strone kleparza lub 3 maja cichy kącik miasteczko ahg ? te fajerwerki kurde obejrzeć chciałem
W zeszłym roku nie było problemów z tą trasą. Oczywiście zależy o której wrócisz, ale nim dojdziesz spod wałów do samochodu to już się powinno rozładować
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.06.2009, 21:42
w tym roku ma być zdecydowanie więcej policji, niż poprzednio, głównie patrzącej na nielatów
.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 18.06.2009, 22:17
LoRd napisał(a):Wyświetl post
teraz spytam tak ...
Jest szansa ale gwarancji żadnej,szczególnie że przecież nie będziesz zapieprzał po ostanim wystrzale do auta - ja miałem tego niefarta że chcąc się przedostać właśnie w szeroko-pojęte okolice Oświecenia - utknąłem po drugiej strony Wisły, na Kapelance i nic się nie dało zrobić, dlatego staraj się stanąć jak najbliżej Alei, bo nimi jakoś powinieneś się potoczyć.Problem jest bo w cholere ludzi przyjeżdża z poza Krakowa
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 20.06.2009, 10:59
emsi napisał(a):Wyświetl post
PS: I tak jak co roku będzie lało
rok temu nie lało

w tym roku wykrakałeś
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
wdały
Banita

Od: 06.2009

Stary 20.06.2009, 17:24
no to pooglądamy parasole...
Odpowiedz cytując
Ni_Ma
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 20.06.2009, 17:32
kurcze strasznie szkoda, taka impreza ... chętnie oddałabym Wam naszą wrocławską pogodę!
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 21.06.2009, 11:40
I jak? Był ktoś?
Mnie pogoda nie zraziła, bawiłem się nawet fajnie, Lenny dał dobry koncert, ale nagłośnienie - olaboga!!! Nigdy więcej! Fajerwerki jak co roku, trzymają poziom
Odpowiedz cytując
wdały
Banita

Stary 21.06.2009, 11:45
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._Krakowie.html
na moje oko było mniej ludzi, a te 50 tys to i tak mniej o połowę
a wracając była grupa która darła się Jazda, Jazda, Jazda...
Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.06.2009, 11:46
Poszedlem bo bylem zdesperowany i tylko przez to pogoda az tak b mi nie przeszkadzala. **** z tym ze nie moglem wyjsc do gory przez bloto fajerwerki -zajebiscie zsynchronizowane z podkladem muzycznym. Wilkow nie slyszalem, natomiast Markowska i Kravitz trzymali poziom ;d
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Stary 21.06.2009, 11:54
Strasznie żałuję, że stchórzyłem i zostałem w domu z powodu tego deszczu...

bo i tak się rozchorowałem
.
Odpowiedz cytując
Q13SON
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 21.06.2009, 15:04
Zamiast Markowskiej dwa razy powinno grać Vavamuffin. Lepszy wstęp do Kravitza byłby.
Przynudziłem sie niestety na Patrycji zaraz po świetnej zabawie przy muzyce Vavamuffin.

Ekipa krzycząca jazda jazda jazda chyba z Płaszowa...
Płaszów w każdym razie słyszalny na rynku.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 21.06.2009, 15:06
Lenny K. napisał(a):
This is a piece of shit
To tak w ramach podsumowania tego co jest od paru lat czyli sceny po drugiej stronie Wisły. I się z tym zgadzam ...
Odpowiedz cytując
kubamusial
Member

Stary 21.06.2009, 15:54
Jak dla mnie koncert Lennego był rewelacyjny. Nie potraktował go na zasadzie "największe przeboje i do domu" tylko w każdej piosence robił niesamowite instrumentalne wejścia. Ja jestem pod ogromnym wrażeniem
KOPER
Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Stary 21.06.2009, 16:03
A Ja na temat jego koncertu mam zupełnie odmienne zdanie. Wielka gwiazda zażyczyła sobie 600,000 tys dolarów za 2h "koncertu", wode mineralną z wysp Fidżi i musztarde angielską to musi być żenada wg mnie.
Bardziej od niego cenie tego gościa: http://www.youtube.com/watch?v=UiInBOVHpO8&feature=fvst

Co on tak naprawde pokazał? pograł na gitarce pianinku i do domu. A miasto wydało potężne pieniądze na tą impreze bo przecież nie tylko on grał, przynajmniej fajerwerki były zajebiste jak zawsze.

Wisła
Odpowiedz cytując
kubamusial
Member

Stary 21.06.2009, 16:20
racja jest jak dziurka w dupie- każdy ma swoją.
KOPER
Odpowiedz cytując
PabloTS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.06.2009, 17:35
Bardziej od niego cenie tego gościa: http://www.youtube.com/watch?v=UiInBOVHpO8&feature=fvst

jestem pod wrażeniem...rewelka
wazne są tylko te dni na które czekamy"
Odpowiedz cytując
wdały
Banita

Stary 21.06.2009, 18:47
a wybiórcza pisze, że było 100 000

Cytat:
- Inaczej liczy organizator, inaczej policja, ale szacujemy, że na imprezie bawiło się około 100 tys. osób - mówi Michał Kondzior z małopolskiej policji. Wcześniej media podawały informację, że na Wiankach zgromadziło się zaledwie połowa z tego. To były dane jeszcze sprzed koncertu Lenny'ego Kravitza.
zdjęcia
Odpowiedz cytując
IndykTSW
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 21.06.2009, 20:50
Koncert pozytyny - Lenny jak dla mnie zagrał przyzwoicie. Dwa browarki i deszcz nie przeszkadzał no i to słynne podejście pod Wawel po mokrym i śliskim wale - sam 2 razy zjechałem
Perkele!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów