|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wisła w Gdańsku... | |||
| wygra więcej niż jedną bramką |
|
221 | 57,11% |
| wygra różnicą jednej bramki |
|
117 | 30,23% |
| zremisuje |
|
13 | 3,36% |
| przegra |
|
15 | 3,88% |
nie wiem, nie znam się na tym
|
|
21 | 5,43% |
| Głosujących: 387. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
a mnie coś się zdaje, że Lech Craxie odpuści. Już wiedzą, że choćby 5-0 wygrali czy wyżej, to ten remis ze Śląskiem , spokojnie, nie niepokojony przez nikogo (bo po co?) spokojnie do 90 minuty dojedzie.
Chyba, że chcą na 100% nie dać się wyprzedzić na 2 miejscu, to wtedy może i coś przycisną. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Końcówka meczu to było coś niesamowitego !! Myślałem, że się posikam ze szczęścia !! Łobo brawo !!
Szkoda jedynie Lechii, ale miejmy nadzieje, że sobie jakoś poradzi ![]() Lech i Legia jedynie po 1 punkcie. Chyba lepiej być nie mogło !!! ![]()
WISŁA NOWA HUTA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jeśli Zieniu nie dostanie po tym meczu propozycji kontraktu to zwątpię we wszystko. Tak z wolnego to tylko on potrafi uderzyć ...
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wszyscy o 23:40 na lotnisko!! Podziekujmy chlopakom za niesamowita walke i piekny mecz.
PS. Panowie nastepnym razem poprosze skromne 1:0 bo nie wytrzymam takich emocji. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ja proponuje modom od dzisiaj dawac dozywotnie bany za pisanie zje o naszych zawodnikach. Takiego meczu to ja juz dawno nie ogladalem ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Nie może być mowy o jakichkolwiek spekulacjach. Lechia musi wygrać z Piastem. Ciekaw jestem postawy Górnika i Polonii...a najzabawniejszy w tym wszystkim może być fakt, że jedna zgoda może spuścić drugą. Chyba, że Leszki z Wronek podłożą się na maksa starozakonnym...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
http://www.90minut.pl/liga/0/liga3782.html- tabela masz rację, albo Lechia, albo Cracovia. Będą walczyli o WSZYSTKO w Poznaniu. Za to Lechia ma łatwo z Piatem bo ten już sobie zapewnił utrzymanie, więc odpuszcza ten mecz. Gdańsk sie utrzyma. Bo nie wierze zeby Arka wygrła z Odrą... GRATULACJE WIŚLACY !!!!!!!! DZIĘKI ZA TEN PRZEPIĘKNY MECZ Nie powiem, że bez emocji bo srałem w pory nieźle. WISŁA - ŚLĄSK - wymarzony mecz o Majstra |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Teraz Panowie i Panie do Balic ! Przywitajmy drużynę jak się należy !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Co za mecz !!! Od fatalnego początku, do euforii w końcówce. Brawa dla drużyny za charakter, ale trzeba też zganić za błędy (zwłaszcza ten z 48 minuty, gdy Pawełek przepuścił piłke pod nogą). Obydwie bramki dla lechii były dyskusyjne - pierwsza po zagraniu ręką, druga po kontrowersyjnym karnym). Brawa dla Łobo - w końc zagrał tak, jak sie od niego oczekuje.
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czemu nie mieszkam w Krakowie, tylko na mazowszu
![]() Sląsk rozwalimy. Trzeba pokazać, że jesteśmy wielcy i ruszyć do LM ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Lech za tydzień nie odpuści, bo wciąg Legia może go wyprzedzić. Należy o tym pamiętać i wierzyć w Wisłę, a i dobrze życzyć Starozakonnym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
każdy z nas myśli byliście dziś zajebiści
za tydzień tez będzie zajebiście ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Wiem napewno ze w tych co teraz Wojtka kochaja sa osoby ktore po nic jechały jeszcze tydzien temu, wiec do tych ludzi zastanowcie sie nad tym kochaniem bo znowu przyjda gorsze dni i zamienicie sie w choragiewki ktore Wojtka beda nienawidziec |
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków
[/SIZE]600 x 338| AVI | HQ | Xvid |16:9 | Bramki ![]() 1-0 Buzała (17 sek) z Powtorki Kod:
http://odsiebie.com/pokaz/3020429---939b.html Reszta AllGoals.pl |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może w końcu Łobo się rozkręci, zresztą już w dzisiejszym pokazał na co go stać
W tej chwili to właśnie MY zasługujemy najbardziej na majstra jak nikt inny.Wisła walczy do końca i naprawdę warto było przeżyć ten horror dla tak pięknych chwil KOCHAM CIĘ WISEŁKO!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wszyscy Do Balic!!!!!! Armia BiaŁej Gwiazdy!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Wisła nie powinna przegrać ze Śląskiem, a już tylko 1 punkt dzieli nas od Mistrzostwa. Więc nawet jeśli Lech wygra, a my przynajmniej zremisujemy to i tak nic im to nie da. Powód: liter''uf''ka
Ostatnio edytowane przez SuperWisła : 23.05.2009 o godz. 18:30.
![]()
WISŁA NOWA HUTA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Marek Zienczuk to JEDYNY zawodnik ktory potrafi dosrodkowac. Malecki moze mu buty czyscić póki co. O Ćwielongu ni ewypiwadam sie bo facet jest kolesiem który zawsze robi coś na odwrót. Tragedia wg mnie i tyle.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie chodzi o to, że nie można źle pisać o naszych zawodnikach, bez przesady - jesli graja słabo, to przeciez mozna ich krytykować. Ale właśnie - krytykowac, a nie obrażać!! Trzeba zachować odrobinę umiaru i dojrzałosci a tu wielu uzytkowników umie tylko poruszac się w skali: nienawiść - miłość, a określenia w stylu - debil powinny faktycznie byc karane banem dożywotnim. Ja rozumiem emocje, ale w domu sobie używajcie takich określeń a nie na ogólnopolskim forum.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Iti płacze mistrza nie zobacze :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Ja mysle ze mecz Lecha z pasami bedzie ustawiony do ostatniej minuty. Dopoki Lech bedzie mial szanse na majstra to bedzie wygrywal, ale jesli zobaczy ze w Krakowie jest 2-3 to moze odpuscic, puchary i tak ma co najwyzej traci v-ce mistrzostwo... kwestia podejscia pilkarzy, bo kibice pewnie przeboleja, a pisze to bo jest to wazne w kontekscie Lechii, ktora z drugiej strony ma ulatwione zadanie dzieki wygranej Piasta, ktory na koniec sezonu napewno bedzie chcial cos dorobic. Ale bedzie bardzo ciekawie, bo dzieki remisowi, Arka ma szanse na utrzymanie bo z Odra w takim meczu raczej wygra... Co do meczu, Pawelek Ty chlopie mnie do zawalu doprowadzisz. Wreszcie swietne rotacje na pozycjach i zmiany dokonane przez Skorze. Lobo - czy ty kurde nie mogles tak grac przez caly rok jak w ostatnich dwoch meczach? Potafisz? A no potrafisz, nie wiem co to ten gosc ma w glowie... Karny to jakas komedia, bark w bark, tylko tamten byl na pelnej szybkosci dlatego tak polecial, w zyciu za cos takiego sie nie gwizda... Brawa dla Slaska za urwanie punktow Legii ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
juz nie moge sie doczekac kolejnego meczu! Jezeli wszystko dobrze pojdzie to chyba sie poplacze na stadione ! a co tam !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Łodo jest prze-dzik !!!
Ale emocje do teraz je mam ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
W następnym meczu dać szansę Beto albo Niedzielanowi od pierwszej minuty.
Cwielong narazie nie zasluguje na miejsce w I skladzie. Tyle co on już set mial. Z początku mówiłem o pechu, ale teraz stwierdzam, iż nie posiada narazie umiejętności, by zasilać szeregi białej gwiazdy |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
ostatni raz tak sie cieszyłem, jak Wisła grała z Schalke
a co najważniejsze: po strzeleniu goli na 3-2 i 4-2 dalej graliśmy w piłkę jak za najlepszych czasów Taką własnie Wisłe jak dziś chce oglądac cały czas ! Brawo Maciek! Brawo Łobo! Brawo dla wszystkich kibiców, którzy darli gardła w Gdańsku! FORZA WISŁA!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Niesamowite emocje dawno tak się nie denerwowałem.Myślałem że zaraz zejde na zawał ale Łobo mnie uratował
![]() ![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Za takie chwilę dziękuje gościowi, który wymyślił ten sport
Niesamowite emocje.Z drugiej strony - bardzo przepraszam pana Wojciecha Ł. za niepochlebne opinie wyrażane pod jego adresem zarówno na stadionie przy Reymonta jak i w prywatnych spotkaniach ze znajomymi. Drużyna pokazała charakter. Może było nerwowo, chaotycznie, ale była walka do końco. Dzięki, panowie. ![]()
Amnezja Team.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Po bramce na 2:4 odrazu powiedziałem ''spłacił się'' , chwilę później komentator powtórzył moje słowa =D
W takim momencie, tak ważne dwie bardzo urodziwe bramki to nie lada sztuka. Oby psychika mu się wzmocniła, a jeszcze będą z niego ludzie. Wisła na tronie Wisła w mistrzowskiej koronie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jestem dumny z tak ambitnego zespołu. Tylko tyle i aż tyle. Dziękuję
|
|
|