The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
donPedro23
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2009, 22:47
Powtórzę to co napisałem w temacie Ekstraklasa.
To już na stałe weszło do kanonu przyśpiewek "chuliganów" z Kielc, na meczu z Motorem było tak samo, nie wspominając już o meczu repry - szczyt żenady. Tak to jest jak zabita dechami wiocha zachłyśnie się na chwilę wielkim światem - we łbach się przewraca. Scyzory prezentują podobny poziom do dziewczyn z Kałuży (ich niedawna jeszcze zgoda). Brak zasad, brak honoru. Kibicowskie dno.
WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!

Odpowiedz cytując
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 22.05.2009, 23:03
donPedro23 napisał(a):Wyświetl post
Powtórzę to co napisałem w temacie Ekstraklasa.
To już na stałe weszło do kanonu przyśpiewek "chuliganów" z Kielc, na meczu z Motorem było tak samo, nie wspominając już o meczu repry - szczyt żenady. Tak to jest jak zabita dechami wiocha zachłyśnie się na chwilę wielkim światem - we łbach się przewraca. Scyzory prezentują podobny poziom do dziewczyn z Kałuży (ich niedawna jeszcze zgoda). Brak zasad, brak honoru. Kibicowskie dno.
Tak sie sklada, ze akurat Korona ma "moralne prawo" do takiego zachowania, a poziom kibicowski, ktory w ich przypadku nie jest wcale taki niski, nie ma tu nic do rzeczy.
Tekst o honorze i zasadach moglbys sobie darowac, bo uzywanie go przez wislaka w stosunku do koroniarza jest delikatnie mowiac niesmaczne.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 22.05.2009, 23:17
bbbnba napisał(a):Wyświetl post
Tak sie sklada, ze akurat Korona ma "moralne prawo" do takiego zachowania, a poziom kibicowski, ktory w ich przypadku nie jest wcale taki niski, nie ma tu nic do rzeczy.
Tekst o honorze i zasadach moglbys sobie darowac, bo uzywanie go przez wislaka w stosunku do koroniarza jest delikatnie mowiac niesmaczne.
to Ty kolego możesz sobie takie teksty darować. U nich istnieje coś co kibice Lecha mają na szczęście tylko w małym procencie od scyzorów. Tzn. o ile Lech ma dość bogatą historię, i przyrównuje się do Wisły czy Legii (co i tak jest śmieszne) to scyzory nie mają żadnych sukcesów a mówią o sobie jako klubie z tradycjami i wspaniałą przeszłością godną Lecha czy nawet Ruchu dla mnie to jest żałosne. A jestem ze świętokrzyskiego to wiem co mówię.

pozdr
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów