|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Można gdzie w Krakowie wypożyczyć gry na Wii ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Wszyskiego naj Devil.... I tak mam depresję z wiadomego powodu
![]() Nawet chciałem dziśw MM kupićnowe PS3, ale jakoś żadna opcja mnie nie przekonała... Nie jestem fanem samochodówek, więc GT5 odpuszczam, a "gołej" też nie chciałem. Kto mi napisze gdzie jest w Krakowie sklep Sony? W Galerii Kazimierz nie ma, na Karmelickiej (platynowy sklep) podobno też nie. Tylko w Bonarce się ostał? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hej hej! Dzięki Tees za info. Dziś zadzwonił koleś i powiedział że jutro odbiera moje ps3, z serwisu na 100% działa i albo odbiorę sobie w sobotę, albo mi wyśle - będę miał w Poniedziałek. JUPII!!!! już się nie mogę doczekać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Facet daje mi gwarancje na 3 m-ce, jak tyle pociągnie to spoko. Krucho u mnie z kasą, więc jeśli jeszcze nie muszę brać kolejnych rat, to nie biorę. A nowe PS3 kupięprzed wakacjami, stare zostawię, może sięprzyda jak brat przyjedzie zagramy na dwa pokoje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Witam,nie wiem czy dobry temat ale bardziej zbliżonego tematu do mojego pytania nie znalazłem,więc chciałbym się Was zapytać czy Fifa 11 pójdzie mi na takiej karcie : geforce 8400GS 512 mb ? na nie których stronkach jest napisane,że pójdzie na innych z kolei,że minimum to geforce 8800 GT ..chciałbym mieć pewność bo wyłoże 100 za gre a jak mi nie pójdzie to kasa w błoto,chodzi mi oczywiście o minimalne wymagania..z góry dzieki za odp,może być tez prv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Na Wadowickiej jest jakiś sklep z reklamami Play Station.Ale nie wiem jaki tam asortyment mają.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to gramy - Wszystko o graniu na pc. Jest taki temat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Zbliża się koniec roku więc może podsumowując:
1) Najlepsza gra na konsole A.D. 2010? 2) Najbardziej pozytywne zaskoczenie? 3) Najbardziej negatywne zaskoczenie? 4) Nad czym spędziliście najwięcej czasu w tym roku? 5) Jakieś propozycje? może ja zacznę: 1. Alan Wake - klimat i fabuła mnie mocno pochłonęły, a jeszcze czekają na mnie oba DLC 2. Castelvania - długa, pięknie wyglądająca i całkiem wymagająca. 3. Star Wars: The Force Unleashed 2 - dno. przeszdłem w jeden wieczór. 4. Ciężko stwierdzić: albo Fifa10, albo CoD: BO, FM3 dopiero w lipcu dorwałem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Uprzedziłeś mnie !!!!! 1) AC Brotherhood 2) GoW 3, AC-B 3) Sacred 2, oraz lider- FINAL FANTASY XIII 4) Sacred 2 Mówisz Ofsajd, że Castlevania jest spoko?. Właśnie dostałem ją od żonki na urodziny.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 16.12.2010 o godz. 20:44.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chwilę już w nią pograłem i jak na razie dla mnie to jest mocne 9/10. Jutro mam wolne, i mam plan spędzić upojny dzień z Gabrielem i jego przygodami ;D
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1) GoW III - Za "Zeusie! Twój syn powrócił!"
![]() 2) Castelvania - za dłuuugość i piękną grafikę 3) Zepsucie się mojej PS3ki w dniu zwycięstwa w derbach 4) MW2, B:BC2, GoW III Uwaga - Oceniłem tylko gry, w które grałem, więc proszę się nie zżymać, że nie wymieniłem nowego assasyna, czy czegoś innego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taaak... Odebrałem dziś z MULTIGAMES moją PS3. Kazałem włączyć, mój profil sięposzedł paść, moje sejvy sięposzły paść, a co najgorsze moje zdjęcia z wakacji się poszły paść!!! Bluzg, bluzg BLUZG!!! Nieważna że konsola zj....na, kupię sobie nową, ale pytałem gościa, co z danymi? będą, będą! A najlepsze jest to, że dysk nie był pusty, tylko miał w ch.. innych profili i wgranej muzyki (Michael Jackson - na świętą Brunhildę) no i zdjęcie jakiegoś porszaka z.... 2008 roku! Jako początkujący Sherlock Holmes dedukuję, że wpierdzielili mi inny dysk do mojej konsoli. Obudowa jest ta sama na 100%. Jestem zły i to baaardzo. Zapamiętajcie tę nazwę MULTIGAMES.......................................
Przepraszam, byłem trochę nieprecyzyjny. Konsolę odebrałem, wieczorem podłączyłem pochodziła trochę, zrobiłem aktualizację, wpisałem swój profil itd, i po 1.5 godzinki znowu się zje.... !!!!!To przepełniło czarę goryczy. wrrrrr
Ostatnio edytowane przez stawski : 20.12.2010 o godz. 00:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
gdzie niby za 980 , to napewno farmazon , ps3 trzymaja cene niestety , ja zmeczony czekaniem na okazje kupilem na necie za 1019 , co i tak jest dorba cena
w sklepie sony w bonarce niestety nie ma zadnych promo , ceny gorsze znacznie niz w mediamarkcie a co do klimatu , to dla mnie play w przeciwienstwie do kompa troche przypomina klimat z dawnych lat komp to wiadomo - tysiac kichowatych geir sicagnych za darmo z neta , nuda i masówka play , ceny gier , koniecznosc orginalu , powoduje u mnie jakis szacunek do tej plytki bluray porownywalny z nowa kaseta na C-64 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Można też poszukać używanych na allegro. Pół roku temu udało mi się kupić PS3 za 800 zł.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie konsoli Xbox 360 , ponieważ mam dylemat - kupić Xboksa 360 elite 4 gb , czy inną wersję ,ale z pojemniejszym dyskiem ? Weżcie pod uwagę cenę !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Witam! Ostatnio coraz poważniej rozważam kupno konsolki PSP. Po wstępnym zorientowaniu zdecydowałem się na wersję 3004 Slim&Lite. Mam w związku z tym kilka pytań może ktoś jest w stanie pomóc
1. najnowszym modelem jest PSP GO. Czy nie lepszym/rozsądniejszym wyborem byłoby kupno tego modelu? Wiem że jego przewagą jest np obecność Bluetooth, przy czym mnie osobiście nie podoba mi się jej wygląd i motyw z rozsuwanym ekranem. Czy ktoś może grał na obu wersjach? Może GO jest wygodniejsze? 2. Jak wygląda sprawa z Playstation Store? Czy w PL można kupować gry (np. z PSOne) które ukazały się w amerykańskiej "wersji" sklepu, czy tylko te dedykowane na nasz rynek? Czy w ogóle ktoś szarpie w tytuły z PSX-a na PSP? 3. Jak wygląda sprawa z przeróbką? Czy opłaca się przerabiać PSP? Wiem że przeróbka umożliwia uruchamianie masy aplikacji i gier Homebrew, ale z drugiej strony jest niebezpieczeństwo tzw. "bricka"? A może np nie opłaca się nie przerabiać konsolki i kupować oryginalnych gier? Będę MEGA wdzięczny za pomoc! Pozdro! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak już wcześniej pisałem- zawsze lepiej jest kupić z większym dyskiem. Wcześniej czy później, będziesz musiał dokupić do niego większy dysk, więc oszczędność jest raczej wątpliwa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Gra ktos w CoD Black Ops na multi?
Jezeli tak to jak puszczac te "samochodziki" z ladunkiem wybuchowym ? ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czym teraz przerabia sie XBOXy zeby chodzily najnowsze gry na nich ? Gdzie w Krakowie i ile kosztuje ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Na wadowickiej jest fajny sklep z konsolami. Tam zawsze przerabiałem i polecam. Zero problemów.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na x360 krzyżak w prawo i jedziesz, z resztą tak się odpala wszystkie killstreaki
Powód: reszta ;)
Ostatnio edytowane przez Ofsajd : 21.12.2010 o godz. 18:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
pewnie tez robi sie to na ps3 krzyzakiem tylko jak to robie nic nie nie dzieje,kupilem ten kill czy jak to sie nazywa ale i tak lipa..![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czy jest ktos kto gra w Pes 2011 na klawiaturze na PC
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A zaznaczyłeś, że tego właśnie ma używać po serii 3 zabójstw? Z tego co pamiętam, to na ps3 jest tak samo. Później sterujesz L2-R2 (hamulec, gaz). Wysadzanie to R1
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gracie cos na trybie zombie? Gram na łączonym ekranie z bratem albo kolegą i maksymalnie wytrzymujemy do 6 rundy ![]() Macie jakies porady jak tam sobie radzic? ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pogrywam w zombie. Ja dotarłem do 25-26. nie pamiętam. Jak chcesz to możemy kiedyś pograć. Co do rad. Nie kupować broni na początku (sam nóż, pistolet wystarczy). 3-4 runda, otwierasz drzwi na górze- jak jest mistic box, to losujesz. Jeżeli nie, to otwierasz następne drzwi- kupujesz mp40 lub shotguna (najlepszy na psy, które pojawią się losowo (4-5-6 runda- warto zebrać się w kupie w kącie). Później docierasz na scene- uruchamiasz teleport (jak będzie ciężko tam uciekasz- pamiętaj aby poczekać na kumpli
. Jeżeli chcesz możesz mi pomóc z moim ostatnim pucharkiem w CoD-Black Ops (akurat trzeba go zrobić w zombie ).A jeszcze jedno. Jeżeli jeszcze nie znalazłeś mistic boxa, a masz już dużo kasy oraz końcówkę fali, to warto ostatnie zombie potraktować granatem. Jeden zombiak powinien stracić nogi i się czołgać (nie zabijaj go!!!). To da Ci czas na przeszukanie mapy (oczywiście mówię o mapie Kino Toten).
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 22.12.2010 o godz. 14:05.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|