The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
South
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2010, 17:49
Można gdzie w Krakowie wypożyczyć gry na Wii ?
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 14.12.2010, 17:27
Wszyskiego naj Devil.... I tak mam depresję z wiadomego powodu
Nawet chciałem dziśw MM kupićnowe PS3, ale jakoś żadna opcja mnie nie przekonała... Nie jestem fanem samochodówek, więc GT5 odpuszczam, a "gołej" też nie chciałem. Kto mi napisze gdzie jest w Krakowie sklep Sony? W Galerii Kazimierz nie ma, na Karmelickiej (platynowy sklep) podobno też nie. Tylko w Bonarce się ostał?
Odpowiedz cytując
TeeS
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 14.12.2010, 17:51
stawski napisał(a):Wyświetl post
Wszyskiego naj Devil.... I tak mam depresję z wiadomego powodu
Nawet chciałem dziśw MM kupićnowe PS3, ale jakoś żadna opcja mnie nie przekonała... Nie jestem fanem samochodówek, więc GT5 odpuszczam, a "gołej" też nie chciałem. Kto mi napisze gdzie jest w Krakowie sklep Sony? W Galerii Kazimierz nie ma, na Karmelickiej (platynowy sklep) podobno też nie. Tylko w Bonarce się ostał?
A może zainteresowałaby Cię oferta ze sklepów Euro? Słyszałem w radio, że PS3 jest za jakieś 980 PLN. Nie podawali konfiguracji, ale cena wydaje się być nawet, nawet...

pozdrawiam
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 15.12.2010, 19:00
Hej hej! Dzięki Tees za info. Dziś zadzwonił koleś i powiedział że jutro odbiera moje ps3, z serwisu na 100% działa i albo odbiorę sobie w sobotę, albo mi wyśle - będę miał w Poniedziałek. JUPII!!!! już się nie mogę doczekać
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 15.12.2010, 23:09
stawski napisał(a):Wyświetl post
Hej hej! Dzięki Tees za info. Dziś zadzwonił koleś i powiedział że jutro odbiera moje ps3, z serwisu na 100% działa i albo odbiorę sobie w sobotę, albo mi wyśle - będę miał w Poniedziałek. JUPII!!!! już się nie mogę doczekać
Ja na Twoim miejscu bym to PS3 teraz sprzedał i kupił nowe, choćby to za 980 zł w Euro. Ale upewnij się, że ten sklep jest ok i nie będzie robił jaj przy (odpukać) reklamacji
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 15.12.2010, 23:12
Facet daje mi gwarancje na 3 m-ce, jak tyle pociągnie to spoko. Krucho u mnie z kasą, więc jeśli jeszcze nie muszę brać kolejnych rat, to nie biorę. A nowe PS3 kupięprzed wakacjami, stare zostawię, może sięprzyda jak brat przyjedzie zagramy na dwa pokoje
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 16.12.2010, 14:56
Witam,nie wiem czy dobry temat ale bardziej zbliżonego tematu do mojego pytania nie znalazłem,więc chciałbym się Was zapytać czy Fifa 11 pójdzie mi na takiej karcie : geforce 8400GS 512 mb ? na nie których stronkach jest napisane,że pójdzie na innych z kolei,że minimum to geforce 8800 GT ..chciałbym mieć pewność bo wyłoże 100 za gre a jak mi nie pójdzie to kasa w błoto,chodzi mi oczywiście o minimalne wymagania..z góry dzieki za odp,może być tez prv
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 16.12.2010, 14:59
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
Witam,nie wiem czy dobry temat ale bardziej zbliżonego tematu do mojego pytania nie znalazłem,więc chciałbym się Was zapytać czy Fifa 11 pójdzie mi na takiej karcie : geforce 8400GS 512 mb ? na nie których stronkach jest napisane,że pójdzie na innych z kolei,że minimum to geforce 8800 GT ..chciałbym mieć pewność bo wyłoże 100 za gre a jak mi nie pójdzie to kasa w błoto,chodzi mi oczywiście o minimalne wymagania..z góry dzieki za odp,może być tez prv
Sprawdź demko
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Stary 16.12.2010, 15:10
Syn Kangura z 1984 napisał(a):Wyświetl post
Sprawdź demko

Demko działa,ale przecież ma nieporównywalnie mniejsze wymagania niż pełna wersja..
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 16.12.2010, 15:06
Na Wadowickiej jest jakiś sklep z reklamami Play Station.Ale nie wiem jaki tam asortyment mają.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 16.12.2010, 17:53
No to gramy - Wszystko o graniu na pc. Jest taki temat.
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 16.12.2010, 19:47
Zbliża się koniec roku więc może podsumowując:
1) Najlepsza gra na konsole A.D. 2010?
2) Najbardziej pozytywne zaskoczenie?
3) Najbardziej negatywne zaskoczenie?
4) Nad czym spędziliście najwięcej czasu w tym roku?
5) Jakieś propozycje?

może ja zacznę:
1. Alan Wake - klimat i fabuła mnie mocno pochłonęły, a jeszcze czekają na mnie oba DLC
2. Castelvania - długa, pięknie wyglądająca i całkiem wymagająca.
3. Star Wars: The Force Unleashed 2 - dno. przeszdłem w jeden wieczór.
4. Ciężko stwierdzić: albo Fifa10, albo CoD: BO, FM3 dopiero w lipcu dorwałem
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 16.12.2010, 20:19
Ofsajd napisał(a):Wyświetl post
Zbliża się koniec roku więc może podsumowując:
1) Najlepsza gra na konsole A.D. 2010?
2) Najbardziej pozytywne zaskoczenie?
3) Najbardziej negatywne zaskoczenie?
4) Nad czym spędziliście najwięcej czasu w tym roku?
5) Jakieś propozycje?

może ja zacznę:
1. Alan Wake - klimat i fabuła mnie mocno pochłonęły, a jeszcze czekają na mnie oba DLC
2. Castelvania - długa, pięknie wyglądająca i całkiem wymagająca.
3. Star Wars: The Force Unleashed 2 - dno. przeszdłem w jeden wieczór.
4. Ciężko stwierdzić: albo Fifa10, albo CoD: BO, FM3 dopiero w lipcu dorwałem

Uprzedziłeś mnie !!!!!

1) AC Brotherhood
2) GoW 3, AC-B
3) Sacred 2, oraz lider- FINAL FANTASY XIII
4) Sacred 2 , FIFA 11, F1 2010, Just Cause 2

Mówisz Ofsajd, że Castlevania jest spoko?. Właśnie dostałem ją od żonki na urodziny.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 16.12.2010 o godz. 20:44.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 16.12.2010, 20:50
chwilę już w nią pograłem i jak na razie dla mnie to jest mocne 9/10. Jutro mam wolne, i mam plan spędzić upojny dzień z Gabrielem i jego przygodami ;D
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 16.12.2010, 22:16
1) GoW III - Za "Zeusie! Twój syn powrócił!"
2) Castelvania - za dłuuugość i piękną grafikę
3) Zepsucie się mojej PS3ki w dniu zwycięstwa w derbach
4) MW2, B:BC2, GoW III
Uwaga - Oceniłem tylko gry, w które grałem, więc proszę się nie zżymać, że nie wymieniłem nowego assasyna, czy czegoś innego.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 20.12.2010, 00:09
Taaak... Odebrałem dziś z MULTIGAMES moją PS3. Kazałem włączyć, mój profil sięposzedł paść, moje sejvy sięposzły paść, a co najgorsze moje zdjęcia z wakacji się poszły paść!!! Bluzg, bluzg BLUZG!!! Nieważna że konsola zj....na, kupię sobie nową, ale pytałem gościa, co z danymi? będą, będą! A najlepsze jest to, że dysk nie był pusty, tylko miał w ch.. innych profili i wgranej muzyki (Michael Jackson - na świętą Brunhildę) no i zdjęcie jakiegoś porszaka z.... 2008 roku! Jako początkujący Sherlock Holmes dedukuję, że wpierdzielili mi inny dysk do mojej konsoli. Obudowa jest ta sama na 100%. Jestem zły i to baaardzo. Zapamiętajcie tę nazwę MULTIGAMES.......................................
Przepraszam, byłem trochę nieprecyzyjny. Konsolę odebrałem, wieczorem podłączyłem pochodziła trochę, zrobiłem aktualizację, wpisałem swój profil itd, i po 1.5 godzinki znowu się zje.... !!!!!To przepełniło czarę goryczy. wrrrrr
Ostatnio edytowane przez stawski : 20.12.2010 o godz. 00:12.
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 21.12.2010, 13:10
gdzie niby za 980 , to napewno farmazon , ps3 trzymaja cene niestety , ja zmeczony czekaniem na okazje kupilem na necie za 1019 , co i tak jest dorba cena

w sklepie sony w bonarce niestety nie ma zadnych promo , ceny gorsze znacznie niz w mediamarkcie

a co do klimatu , to dla mnie play w przeciwienstwie do kompa troche przypomina klimat z dawnych lat

komp to wiadomo - tysiac kichowatych geir sicagnych za darmo z neta , nuda i masówka

play , ceny gier , koniecznosc orginalu , powoduje u mnie jakis szacunek do tej plytki bluray porownywalny z nowa kaseta na C-64
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.12.2010, 13:18
Można też poszukać używanych na allegro. Pół roku temu udało mi się kupić PS3 za 800 zł.
Odpowiedz cytując
Matti1231
Member

Od: 06.2010

Stary 21.12.2010, 13:59
Mam pytanie odnośnie konsoli Xbox 360 , ponieważ mam dylemat - kupić Xboksa 360 elite 4 gb , czy inną wersję ,ale z pojemniejszym dyskiem ? Weżcie pod uwagę cenę !
Odpowiedz cytując
montypajton
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 22.12.2010, 17:27
Witam! Ostatnio coraz poważniej rozważam kupno konsolki PSP. Po wstępnym zorientowaniu zdecydowałem się na wersję 3004 Slim&Lite. Mam w związku z tym kilka pytań może ktoś jest w stanie pomóc
1. najnowszym modelem jest PSP GO. Czy nie lepszym/rozsądniejszym wyborem byłoby kupno tego modelu? Wiem że jego przewagą jest np obecność Bluetooth, przy czym mnie osobiście nie podoba mi się jej wygląd i motyw z rozsuwanym ekranem. Czy ktoś może grał na obu wersjach? Może GO jest wygodniejsze?
2. Jak wygląda sprawa z Playstation Store? Czy w PL można kupować gry (np. z PSOne) które ukazały się w amerykańskiej "wersji" sklepu, czy tylko te dedykowane na nasz rynek? Czy w ogóle ktoś szarpie w tytuły z PSX-a na PSP?
3. Jak wygląda sprawa z przeróbką? Czy opłaca się przerabiać PSP? Wiem że przeróbka umożliwia uruchamianie masy aplikacji i gier Homebrew, ale z drugiej strony jest niebezpieczeństwo tzw. "bricka"? A może np nie opłaca się nie przerabiać konsolki i kupować oryginalnych gier?
Będę MEGA wdzięczny za pomoc! Pozdro!
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 21.12.2010, 14:24
Jak już wcześniej pisałem- zawsze lepiej jest kupić z większym dyskiem. Wcześniej czy później, będziesz musiał dokupić do niego większy dysk, więc oszczędność jest raczej wątpliwa.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 21.12.2010, 18:27
Gra ktos w CoD Black Ops na multi?
Jezeli tak to jak puszczac te "samochodziki" z ladunkiem wybuchowym ?
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 21.12.2010, 18:47
Czym teraz przerabia sie XBOXy zeby chodzily najnowsze gry na nich ? Gdzie w Krakowie i ile kosztuje ?
Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 21.12.2010, 22:42
mic napisał(a):Wyświetl post
Czym teraz przerabia sie XBOXy zeby chodzily najnowsze gry na nich ? Gdzie w Krakowie i ile kosztuje ?
Na wadowickiej jest fajny sklep z konsolami. Tam zawsze przerabiałem i polecam. Zero problemów.
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 21.12.2010, 18:48
na x360 krzyżak w prawo i jedziesz, z resztą tak się odpala wszystkie killstreaki
Powód: reszta ;)
Ostatnio edytowane przez Ofsajd : 21.12.2010 o godz. 18:51.
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Stary 21.12.2010, 20:54
Ofsajd napisał(a):Wyświetl post
na x360 krzyżak w prawo i jedziesz, z resztą tak się odpala wszystkie killstreaki
mam ps3 pewnie tez robi sie to na ps3 krzyzakiem tylko jak to robie nic nie nie dzieje,kupilem ten kill czy jak to sie nazywa ale i tak lipa..
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 21.12.2010, 21:08
Czy jest ktos kto gra w Pes 2011 na klawiaturze na PC ? bardzo prosze o pomoc
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 21.12.2010, 22:40
A zaznaczyłeś, że tego właśnie ma używać po serii 3 zabójstw? Z tego co pamiętam, to na ps3 jest tak samo. Później sterujesz L2-R2 (hamulec, gaz). Wysadzanie to R1

Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Stary 21.12.2010, 23:09
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
A zaznaczyłeś, że tego właśnie ma używać po serii 3 zabójstw? Z tego co pamiętam, to na ps3 jest tak samo. Później sterujesz L2-R2 (hamulec, gaz). Wysadzanie to R1
Yee działa,dzieki wielkie.

Gracie cos na trybie zombie?
Gram na łączonym ekranie z bratem albo kolegą i maksymalnie wytrzymujemy do 6 rundy
Macie jakies porady jak tam sobie radzic?
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 22.12.2010, 01:46
Pogrywam w zombie. Ja dotarłem do 25-26. nie pamiętam. Jak chcesz to możemy kiedyś pograć. Co do rad. Nie kupować broni na początku (sam nóż, pistolet wystarczy). 3-4 runda, otwierasz drzwi na górze- jak jest mistic box, to losujesz. Jeżeli nie, to otwierasz następne drzwi- kupujesz mp40 lub shotguna (najlepszy na psy, które pojawią się losowo (4-5-6 runda- warto zebrać się w kupie w kącie). Później docierasz na scene- uruchamiasz teleport (jak będzie ciężko tam uciekasz- pamiętaj aby poczekać na kumpli ), kupujesz napój wzmacniający. Szukasz mistic box (o ile wcześniej nie znalazłeś). Jak wylosujesz dobre bronie, zbierasz 5000 kasy. Jak uzbierasz używasz tp, wzmacniasz najlepszą Twoją broń. Bronisz się jak najdłużej . Jeżeli chcesz możesz mi pomóc z moim ostatnim pucharkiem w CoD-Black Ops (akurat trzeba go zrobić w zombie ).

A jeszcze jedno. Jeżeli jeszcze nie znalazłeś mistic boxa, a masz już dużo kasy oraz końcówkę fali, to warto ostatnie zombie potraktować granatem. Jeden zombiak powinien stracić nogi i się czołgać (nie zabijaj go!!!). To da Ci czas na przeszukanie mapy (oczywiście mówię o mapie Kino Toten).
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 22.12.2010 o godz. 14:05.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów