The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2010, 20:50
chwilę już w nią pograłem i jak na razie dla mnie to jest mocne 9/10. Jutro mam wolne, i mam plan spędzić upojny dzień z Gabrielem i jego przygodami ;D
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 16.12.2010, 22:16
1) GoW III - Za "Zeusie! Twój syn powrócił!"
2) Castelvania - za dłuuugość i piękną grafikę
3) Zepsucie się mojej PS3ki w dniu zwycięstwa w derbach
4) MW2, B:BC2, GoW III
Uwaga - Oceniłem tylko gry, w które grałem, więc proszę się nie zżymać, że nie wymieniłem nowego assasyna, czy czegoś innego.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 20.12.2010, 00:09
Taaak... Odebrałem dziś z MULTIGAMES moją PS3. Kazałem włączyć, mój profil sięposzedł paść, moje sejvy sięposzły paść, a co najgorsze moje zdjęcia z wakacji się poszły paść!!! Bluzg, bluzg BLUZG!!! Nieważna że konsola zj....na, kupię sobie nową, ale pytałem gościa, co z danymi? będą, będą! A najlepsze jest to, że dysk nie był pusty, tylko miał w ch.. innych profili i wgranej muzyki (Michael Jackson - na świętą Brunhildę) no i zdjęcie jakiegoś porszaka z.... 2008 roku! Jako początkujący Sherlock Holmes dedukuję, że wpierdzielili mi inny dysk do mojej konsoli. Obudowa jest ta sama na 100%. Jestem zły i to baaardzo. Zapamiętajcie tę nazwę MULTIGAMES.......................................
Przepraszam, byłem trochę nieprecyzyjny. Konsolę odebrałem, wieczorem podłączyłem pochodziła trochę, zrobiłem aktualizację, wpisałem swój profil itd, i po 1.5 godzinki znowu się zje.... !!!!!To przepełniło czarę goryczy. wrrrrr
Ostatnio edytowane przez stawski : 20.12.2010 o godz. 00:12.
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 21.12.2010, 13:10
gdzie niby za 980 , to napewno farmazon , ps3 trzymaja cene niestety , ja zmeczony czekaniem na okazje kupilem na necie za 1019 , co i tak jest dorba cena

w sklepie sony w bonarce niestety nie ma zadnych promo , ceny gorsze znacznie niz w mediamarkcie

a co do klimatu , to dla mnie play w przeciwienstwie do kompa troche przypomina klimat z dawnych lat

komp to wiadomo - tysiac kichowatych geir sicagnych za darmo z neta , nuda i masówka

play , ceny gier , koniecznosc orginalu , powoduje u mnie jakis szacunek do tej plytki bluray porownywalny z nowa kaseta na C-64
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.12.2010, 13:18
Można też poszukać używanych na allegro. Pół roku temu udało mi się kupić PS3 za 800 zł.
Odpowiedz cytując
Matti1231
Member

Od: 06.2010

Stary 21.12.2010, 13:59
Mam pytanie odnośnie konsoli Xbox 360 , ponieważ mam dylemat - kupić Xboksa 360 elite 4 gb , czy inną wersję ,ale z pojemniejszym dyskiem ? Weżcie pod uwagę cenę !
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 21.12.2010, 14:24
Jak już wcześniej pisałem- zawsze lepiej jest kupić z większym dyskiem. Wcześniej czy później, będziesz musiał dokupić do niego większy dysk, więc oszczędność jest raczej wątpliwa.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 21.12.2010, 18:27
Gra ktos w CoD Black Ops na multi?
Jezeli tak to jak puszczac te "samochodziki" z ladunkiem wybuchowym ?
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 21.12.2010, 18:47
Czym teraz przerabia sie XBOXy zeby chodzily najnowsze gry na nich ? Gdzie w Krakowie i ile kosztuje ?
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 21.12.2010, 18:48
na x360 krzyżak w prawo i jedziesz, z resztą tak się odpala wszystkie killstreaki
Powód: reszta ;)
Ostatnio edytowane przez Ofsajd : 21.12.2010 o godz. 18:51.
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Stary 21.12.2010, 20:54
Ofsajd napisał(a):Wyświetl post
na x360 krzyżak w prawo i jedziesz, z resztą tak się odpala wszystkie killstreaki
mam ps3 pewnie tez robi sie to na ps3 krzyzakiem tylko jak to robie nic nie nie dzieje,kupilem ten kill czy jak to sie nazywa ale i tak lipa..
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 21.12.2010, 21:08
Czy jest ktos kto gra w Pes 2011 na klawiaturze na PC ? bardzo prosze o pomoc
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 21.12.2010, 22:40
A zaznaczyłeś, że tego właśnie ma używać po serii 3 zabójstw? Z tego co pamiętam, to na ps3 jest tak samo. Później sterujesz L2-R2 (hamulec, gaz). Wysadzanie to R1
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 21.12.2010, 22:42
mic napisał(a):Wyświetl post
Czym teraz przerabia sie XBOXy zeby chodzily najnowsze gry na nich ? Gdzie w Krakowie i ile kosztuje ?
Na wadowickiej jest fajny sklep z konsolami. Tam zawsze przerabiałem i polecam. Zero problemów.
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Stary 21.12.2010, 23:09
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
A zaznaczyłeś, że tego właśnie ma używać po serii 3 zabójstw? Z tego co pamiętam, to na ps3 jest tak samo. Później sterujesz L2-R2 (hamulec, gaz). Wysadzanie to R1
Yee działa,dzieki wielkie.

Gracie cos na trybie zombie?
Gram na łączonym ekranie z bratem albo kolegą i maksymalnie wytrzymujemy do 6 rundy
Macie jakies porady jak tam sobie radzic?
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 22.12.2010, 01:46
Pogrywam w zombie. Ja dotarłem do 25-26. nie pamiętam. Jak chcesz to możemy kiedyś pograć. Co do rad. Nie kupować broni na początku (sam nóż, pistolet wystarczy). 3-4 runda, otwierasz drzwi na górze- jak jest mistic box, to losujesz. Jeżeli nie, to otwierasz następne drzwi- kupujesz mp40 lub shotguna (najlepszy na psy, które pojawią się losowo (4-5-6 runda- warto zebrać się w kupie w kącie). Później docierasz na scene- uruchamiasz teleport (jak będzie ciężko tam uciekasz- pamiętaj aby poczekać na kumpli ), kupujesz napój wzmacniający. Szukasz mistic box (o ile wcześniej nie znalazłeś). Jak wylosujesz dobre bronie, zbierasz 5000 kasy. Jak uzbierasz używasz tp, wzmacniasz najlepszą Twoją broń. Bronisz się jak najdłużej . Jeżeli chcesz możesz mi pomóc z moim ostatnim pucharkiem w CoD-Black Ops (akurat trzeba go zrobić w zombie ).

A jeszcze jedno. Jeżeli jeszcze nie znalazłeś mistic boxa, a masz już dużo kasy oraz końcówkę fali, to warto ostatnie zombie potraktować granatem. Jeden zombiak powinien stracić nogi i się czołgać (nie zabijaj go!!!). To da Ci czas na przeszukanie mapy (oczywiście mówię o mapie Kino Toten).
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 22.12.2010 o godz. 14:05.

Odpowiedz cytując
Damianek_ABG
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 22.12.2010, 13:18
Mam problem, mianowicie w grze Call of Duty Black Ops w misji 6, po tym jak przepycham blachę by wejść do budynku wybucha samochód. Później jest chwila czarnego obrazu, a ja mam czarny obraz przez cały czas, widzę tylko odległość jaką mam przebyć, głosy słychać i mogę się ruszać tylko w ciemnościach daleko nie pochodzę ... ;/

Jak mogę to naprawić i przez co może się tak dziać Proszę o pomoc!!
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 22.12.2010, 14:01
Na konsoli masz ten problem? To jest znany błąd w wersji PC-towej. Na konsoli jeszcze się z nim nie spotkałem.
Jeżeli na Pc, to proponuje zmienić częstotliwość odświeżania obrazu, lub rozdzielczość (tak radzi Activision Polska- mój ojciec miał to samo, więc dzwonił do nich i się dopytywał. Oczywiście na laptopach to nie zadziała). Jeżeli to nie pomoże, mój ojciec zaleca jego sposób- zmniejszenie poziomu trudności, i przejście tego checkpointa na ciemno- mojemu ojcowi się udało (oczywiście za ntym razem), to Tobie też się uda. Późniejsze etapy działają normalnie.
BTW mój ojciec doszedł już do takiej wprawy, że wiedział nie tylko gdzie skręcić, ale nawet skąd kolesie wyskoczą . Pod koniec lepiej się chować, i pozwolić twoim kompanom walczyć.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 22.12.2010 o godz. 16:31.

Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Stary 22.12.2010, 15:54
Moglbym z Toba zagrac na multi ale ostrzegam nie jestem pro gamerem

moj nick na ps3 to dawidkrk.
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
montypajton
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 22.12.2010, 17:27
Witam! Ostatnio coraz poważniej rozważam kupno konsolki PSP. Po wstępnym zorientowaniu zdecydowałem się na wersję 3004 Slim&Lite. Mam w związku z tym kilka pytań może ktoś jest w stanie pomóc
1. najnowszym modelem jest PSP GO. Czy nie lepszym/rozsądniejszym wyborem byłoby kupno tego modelu? Wiem że jego przewagą jest np obecność Bluetooth, przy czym mnie osobiście nie podoba mi się jej wygląd i motyw z rozsuwanym ekranem. Czy ktoś może grał na obu wersjach? Może GO jest wygodniejsze?
2. Jak wygląda sprawa z Playstation Store? Czy w PL można kupować gry (np. z PSOne) które ukazały się w amerykańskiej "wersji" sklepu, czy tylko te dedykowane na nasz rynek? Czy w ogóle ktoś szarpie w tytuły z PSX-a na PSP?
3. Jak wygląda sprawa z przeróbką? Czy opłaca się przerabiać PSP? Wiem że przeróbka umożliwia uruchamianie masy aplikacji i gier Homebrew, ale z drugiej strony jest niebezpieczeństwo tzw. "bricka"? A może np nie opłaca się nie przerabiać konsolki i kupować oryginalnych gier?
Będę MEGA wdzięczny za pomoc! Pozdro!
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 22.12.2010, 19:17
Polecem normalne psp, w psp go nie masz napędu optycznego UMD, więc pograsz tylko w tytuły które stargasz z neta. Wg. mnie jest też mniej wygodne w korzystaniu, ale to może kwestia przyzwyczajenia. Na pewno ma lepszy (jaśniejszy) ekran. Nie wiem czy to najnowsze psp można przerabiać (3004 slim), Ale i tak bym poczekał na Twoim miejscu na PSP2.
BTW, ale masa osób ciupie w Black Opsy Ja już jestem bez kasy i sobie nie kupię Mam na razie Move'a od kolegi na kilka dni i powiem wam, że zabawa jest zajebista! nie spodziewałem siępo sobie takiej reakcji, tym bardziej że bawiłem się już wii. Zobaczymy za parędni czy dalej mi siętak podoba, czy może mi sięznudzi.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 22.12.2010, 21:09
No właśnie, co wy z tym Black Ops? Czym ta gra się różni od MW? Chwilę można pograć, ale na dłuższą mete nudy.
Już lepiej ciupnąć w BC2 i poczekać na KZ3
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 22.12.2010, 23:42
No właśnie nie wiem o co chodzi, ale jakbym tylko miał te 180-190 złotych to bym sobie kupił.... Dlaczego? Nie wiem Po prostu lubię cod-y
Odpowiedz cytując
Pavay
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 22.12.2010, 23:44
Co wybrać na PSP z rodzinki FF: CRISIS CORE, TACTICS THE WAR OF THE LIONS, CZY DISSIDIE?
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 23.12.2010, 12:07
Osobiście nie znam żadnej, ale mój brat fan jrpg poleca FF.
Odpowiedz cytując
Damianek_ABG
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 23.12.2010, 12:47
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
Na konsoli masz ten problem? To jest znany błąd w wersji PC-towej. Na konsoli jeszcze się z nim nie spotkałem.
Jeżeli na Pc, to proponuje zmienić częstotliwość odświeżania obrazu, lub rozdzielczość (tak radzi Activision Polska- mój ojciec miał to samo, więc dzwonił do nich i się dopytywał. Oczywiście na laptopach to nie zadziała). Jeżeli to nie pomoże, mój ojciec zaleca jego sposób- zmniejszenie poziomu trudności, i przejście tego checkpointa na ciemno- mojemu ojcowi się udało (oczywiście za ntym razem), to Tobie też się uda. Późniejsze etapy działają normalnie.
BTW mój ojciec doszedł już do takiej wprawy, że wiedział nie tylko gdzie skręcić, ale nawet skąd kolesie wyskoczą . Pod koniec lepiej się chować, i pozwolić twoim kompanom walczyć.

Problem ten mam na Xboxie, czytałem na innych forach i sporo osób ma ten sam problem, pisali tam żeby zmniejszyć grafikę ale to nic nie daje, może masz jakiś inny pomysł ?
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 23.12.2010, 13:14
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
No właśnie, co wy z tym Black Ops? Czym ta gra się różni od MW? Chwilę można pograć, ale na dłuższą mete nudy.
A czym się będzie różnić Killzone 3 od Killzone 2 (oprócz tego, że będzie w 3D )?

Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Stary 23.12.2010, 14:44
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
inna fabuła,akcja gry toczy sie w latach 60' podczas zimnej wojny...trelemorele i takie tam. Pamietaj tez ze jak skonczysz kampanie to masz rozbudowany multi i ten tryb "zombi"
wiec mozna troche sie w Black Ops pobawic.
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 23.12.2010, 15:10
Dodam jeszcze że fabuła w porównaniu do MW jest genialna, szczególnie zakończenie jest mocne
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 23.12.2010, 15:17
Przyznaje, że końcówka mnie rozpi..... , i to mocno. Najlepsze zakończenie jakie miała cała seria CoD (oraz jedno z najlepszych zakończeń gier FPS jakie widziałem w życiu). Single jest najmocniejszym punktem tej gry.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów