|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ojej uważaj bo jem kolacje i o mało się nie udławiłam ze śmiechu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
naprawde wydanie robi wam różnice
?cena to tak... ostatnio kupiłem na allegro 17 różnych książek, od Rozmów z Katem, przez Ojca chrzestnego do Kuczoka i kilka sztuk z serii Dookoła świata. Ucieszyłem się,ze sa w niezłym stanie, ale wolę dac 4 czy 7zł za książke z 70roku niż 25-30 za ta samą tylko nową teraz czytam Dzieci Północy zapowiada sie ciekawie PS wąchacie książki? ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() Zresztą zazwyczaj te lepsze wydania lubią być pełniejsze wersje autorskie itd choć to nie reguła, ale wiadomo najważniejsza treść i tyle choć moich ulubionych książek lubię mieć porządne wydania, bo często do nich wracając dłużej "pożyje" taka w twardej oprawie niż wydana nie najlepiej miękka z marnej jakości papierem, ale jak mówię to kryterium uwzględniam gdy kupuje jakąś ukochaną książkę do kolekcji do, której wiem, że będę często wracał. lub wydanie lepsze jest poszerzone. ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ja co rok mam dylemat czy kupić nowe czy stare, kupie nową to intensywny zapach świeżosći(drukarnią jeszcze podjeżdza), kupie używane to pachnie nie zwykle subtelną starością
Mam dziwny zwyczaj, zanim przeczytam ksiązke to musze jedną strone powąchać EDIT: Dokładnie, to samo ![]() Powód: EDIT
Ostatnio edytowane przez igortsw : 04.01.2009 o godz. 21:41.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|