The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bieluu
PNU '06

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2008, 18:04
Telefon stacjonarny w UPC. Ktoś ma? Jakieś opinie na ten temat? Nie chodzi mi o kasę bo to już wiem. Raczej chciałbym opinię na temat jakości itd.
PNU '06

Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże
Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy!
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.10.2008, 18:26
Westmoreland napisał(a):Wyświetl post
Pytanie do grających na bet-at-home.
1. Czy podczas wypłaty wygranych na własne konto bankowe wpisujecie IBAN i BIC w okienku gdzie wpisuje się numer konta? Pytam bo jeszcze nie przelewałem wygranej.
2. Wpłacając np 50 zł (bez stosowania bonusów) muszę obrócić całą kwotą (np 3 razy) przed wypłatą wygranej?
3. Czy komuś trafiło się, że bank zakwestionował taki przelew (podobno zakłady bukmacherskie w naszym kraju bez podatku są nielegalne)?

Z góry dziękuję za odpowiedź
1. Nie pamiętam teraz tych wszystkich numerków, ale masz na BAH live-support w postaci czatu i wszystko Ci wytłumaczą, ewentualnie są fora gdzie o tym piszą.
2. Zgodnie z regulaminem wszystko. Jeśli piszą, że 3 - to znaczy że 3. (nie mam czasu się zagłębiać jak teraz tam jest).
3. Nie martw się o to.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.10.2008, 18:27
Wie ktoś gdzie w Krakowie (lub w necie) można kupić flagę Wielkiej Brytanii/Irlandii w rozmiarach 150cm*90cm? albo podobnych?
.
Odpowiedz cytując
d.j
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 21.10.2008, 18:31
Pablooo napisał(a):Wyświetl post
1. Nie pamiętam teraz tych wszystkich numerków, ale masz na BAH live-support w postaci czatu i wszystko Ci wytłumaczą, ewentualnie są fora gdzie o tym piszą.
2. Zgodnie z regulaminem wszystko. Jeśli piszą, że 3 - to znaczy że 3. (nie mam czasu się zagłębiać jak teraz tam jest).
3. Nie martw się o to.

O bank nie masz się co martwić... to się zgadza... Ale jeżeli będziesz za dobry to nie zdziw się jak nagle zniknie twoje konto z twoimi pieniędzmi....
Odpowiedz cytując
PauL
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 21.10.2008, 19:06
Jakieś dzieła, publikacje, artykuły dotyczące Rydlówki ? Zna ktoś jakieś tytuły, albo księgarnie gdzie mogę ów materiały nabyć ?
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.10.2008, 19:10
Nie wiecie jak pobrać pliki ze strony http://ifolder.ru
Wiem, że trzeba się zalogować, więc się zalogowałem, ale nadal nic :(
Odpowiedz cytując
Kondipr
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 21.10.2008, 19:54
Robiłem atualizacje i wyskoczyłomi "użytkownik mógł paść ofiarą fałszywego oprogramowania" ...
Co zrobić, żeby to znikło bo cały czas mam na pulpicie itp.
Powód: Pomogło przywrócenie systemu z wczoraj - dzięki gigant
Ostatnio edytowane przez Kondipr : 21.10.2008 o godz. 20:21.
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 21.10.2008, 20:10
Kondipr napisał(a):Wyświetl post
Robiłem atualizacje i wyskoczyłomi "użytkownik mógł paść ofiarą fałszywego oprogramowania" ...
Co zrobić, żeby to znikło bo cały czas mam na pulpicie itp.
Może wyłącz komputer, przeważnie wszystko z pulpitu znika.

Kup legalnego windowsa, lub cofnij ustawienia systemu na czas przed aktualizacją. Powinno zadziałać.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Krzyma
Member

Od: 11.2007

Stary 21.10.2008, 21:51
Mam pytanie, zamówiłem dziś cyfre plus (pakiet z samymi canalami +) dostalem dekoder, dostalem karte abonanecką i nie moge tego podlaczyc. Brak sygnalu itp. Babka pytala sie czy chce antene, powiedzialem ze nie, ale moze ja musze miec do odbioru sygnalu Ale babka mi nic nie mowila ze antena jest potrzebna . Błagam was o pomoc !!
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !!

Odpowiedz cytując
rafiABG
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 21.10.2008, 21:53
Czy dostane gdzieś w Krakowie ten model air maxów ? http://www.hetera.com/images/Large/DSCN5493.jpg

Odpowiedz cytując
West
Vide Cul Fide

Od: 09.2004

Stary 21.10.2008, 22:24
Krzyma napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie, zamówiłem dziś cyfre plus (pakiet z samymi canalami +) dostalem dekoder, dostalem karte abonanecką i nie moge tego podlaczyc. Brak sygnalu itp. Babka pytala sie czy chce antene, powiedzialem ze nie, ale moze ja musze miec do odbioru sygnalu Ale babka mi nic nie mowila ze antena jest potrzebna . Błagam was o pomoc !!
nie na stoprocent
ale ****a na zdrowy rozum
jak chcesz odebrac sygnal jak nie przez antene ?

Odpowiedz cytując
ByQ
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 21.10.2008, 22:37
ByQ napisał(a):Wyświetl post
Pytanko o firme w Krakowie, która na zamówienie zrobi 10-20 koszulek z danym napisem - i tak za rozsądna cenę? Zna ktoś może?

Podbijam na nowa str... przy okazji dodam ze chodzi coś ala koszulka czerwona na mistrza, nadruk z napisem z przodu i może ewentualnie coś z tylu
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 22.10.2008, 10:36
Krzyma napisał(a):Wyświetl post
Wybacz ale : rotfl:
Nie wiem - mam nadzieję, że robisz sobie jaja i marną prowokację. Jeżeli nie to brak mi słów.
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 22.10.2008, 12:36
To tak jakby kupić lampę, przyjść do domu i stwierdzić, że nie świeci, wrócić do sklepu a tam pan sprzedawca pyta: -czy ma pan w domu prąd?;
- a jest on potrzebny ? ;o

Pytanie: przedłużał ktoś umowę (mix) u tych złodziei z Orange? Opłaca się ich zbywać, dają coś więcej?
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 22.10.2008, 14:24
Arkas napisał(a):Wyświetl post
Może mi ktoś jasno wyjaśnic:
Chce kupic jakis dekoder gdzie bedzie Canal +, i z tego co widze to on jest tylko w Cyfrze +.
I ile najtańszy abonament kosztuje aby miec Canal+ I o co biega z tą promocją i ile lat trwa umowa.
Bo jakoś strasznie zamotane na tych ich stronie. Z góry dzięki za pomoc.
PODBIJAM

David. ja jak grałem kiedys na zwłokę to dali mi lepszy telefon i taniej trochę. Powiedz im, że zastanawiasz się nad przejściem do innej sieci i wtedy ci złożą nową ofertę. Bynajmniej ja tak miałem.

edit: Aha, ok dzieki :]
Powód: edit
Ostatnio edytowane przez Arkas : 22.10.2008 o godz. 18:38.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 22.10.2008, 18:23
Arkas napisał(a):Wyświetl post
Może mi ktoś jasno wyjaśnic:
Chce kupic jakis dekoder gdzie bedzie Canal +, i z tego co widze to on jest tylko w Cyfrze +.
I ile najtańszy abonament kosztuje aby miec Canal+ I o co biega z tą promocją i ile lat trwa umowa.
Bo jakoś strasznie zamotane na tych ich stronie. Z góry dzięki za pomoc.

No Canal+ to tylko na Cyfrze.

Co do pakietow,jesli chcesz miec C+ to musisz kupic zestaw komfortowy lub podstawowy,one sa teraz w promocjach bodaj 50% taniej,i do tych pakietow kupujesz np x4 canal(Sport sport 2,film i zwykly) za 29 zeta miesiecznie i juz masz w maire zestawik do tego jeszcze polecam HBO i Orange i masz wlasciwie do ogladania wsyztko.

Tu link do opisu zestawow

http://www.cyfra.tv/cyfra_plus_2.html
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.10.2008, 18:32
Nie musisz mieć żadnych pakietów, ja mam tylko 4 canal + w hd za 19 zł przez pierwsze 7 miesięcy a potem za 39. plus dopłata hd i wynajem dekodera.
Odpowiedz cytując
laku82
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 22.10.2008, 19:51
Poszukuje książki dp angielskiego "Inside Out" poziom Upper Intermediate. Ma ktoś może to w pdf ? Ew w grę wchodziło by odkupienie używanej/ kupno ksera.
Pilne.
Piwa i pacierza nigdy nie odmawiam
Walczmy o Wiślacki PR !! Bojkot Gazety Wyborczej !!
Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.10.2008, 20:49
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
No Canal+ to tylko na Cyfrze.

Co do pakietow,jesli chcesz miec C+ to musisz kupic zestaw komfortowy lub podstawowy,one sa teraz w promocjach bodaj 50% taniej,i do tych pakietow kupujesz np x4 canal(Sport sport 2,film i zwykly) za 29 zeta miesiecznie i juz masz w maire zestawik do tego jeszcze polecam HBO i Orange i masz wlasciwie do ogladania wsyztko.

Tu link do opisu zestawow

http://www.cyfra.tv/cyfra_plus_2.html
Na ile sie podpisuje umowe?
Odpowiedz cytując
3michal_04
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 22.10.2008, 22:58
Ratujcie!

którąś godzinę męcze się z instalacją PESa. Kiedy już jest 100% zainstalowane wyskakuje error o takiej treści:

Error 1305.Error reading from file G:\program files\ KONAMI\ Pro Evolution Soccer 2009\ img\ cv.09.img. Verify that the file exists and that you can access it.

Co robić?

Co mam zrobic z tym plikiem i czy ktoś miał podobny kłopot?

Pomóżcie - pilna sprawa.
Odpowiedz cytując
Verinho
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.10.2008, 00:20
3michal_04 napisał(a):Wyświetl post
Ratujcie!

którąś godzinę męcze się z instalacją PESa. Kiedy już jest 100% zainstalowane wyskakuje error o takiej treści:

Error 1305.Error reading from file G:\program files\ KONAMI\ Pro Evolution Soccer 2009\ img\ cv.09.img. Verify that the file exists and that you can access it.

Co robić?

Co mam zrobic z tym plikiem i czy ktoś miał podobny kłopot?

Pomóżcie - pilna sprawa.
Sprawdź czy plik przy instalacji znajduje sie w folderze z pozostałymi plikami , drugie to może być że ten plik cv.09.img jest uszkodzony , jeśli instalujesz to z płyty i masz dwa napędy wybierz ten bez nagrywarki, sprawdz czy płyta nie jest porysowana
Tłumaczenie błedu to: "problem z odczytem pliku , sprawdz czy plik istnieje i czy masz do niego dostęp"
Ostatnio edytowane przez Verinho : 23.10.2008 o godz. 00:25.
Odpowiedz cytując
kms
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 23.10.2008, 09:53
Gdzie najlepiej na necie obstawiac ? expert ? bet and win ? bwin ?

Zeby nie bylo limitu wyplacania wygranej powyzej np 100zl

jeszcze jedno.
Drukarke mam podpieta do kompa z xp
mam siec z laptopem przez liveboxa jak dodac drukarke do sieci ? udostepnilem na xp i chuia nie widac :/ wogole przez angry ip scaner tylko moga znalezc xp a xp viste mi znajduje ? ocb ?
Ostatnio edytowane przez kms : 23.10.2008 o godz. 11:10.
WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 23.10.2008, 10:23
ile jest w krk za metr kw. malowania
Odpowiedz cytując
>>OLSZA I<<
Żydzi Jedzą Dzieci

Od: 05.2006

Stary 23.10.2008, 10:39
Mam prozbe jesli ktos posiada TMK z relacja z derbów Tarnowa na stadnionie tovi Prosze o kontakt na priva
Odpowiedz cytując
szachmat
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 23.10.2008, 10:47
David. napisał(a):Wyświetl post
To tak jakby kupić lampę, przyjść do domu i stwierdzić, że nie świeci, wrócić do sklepu a tam pan sprzedawca pyta: -czy ma pan w domu prąd?;
- a jest on potrzebny ? ;o

Pytanie: przedłużał ktoś umowę (mix) u tych złodziei z Orange? Opłaca się ich zbywać, dają coś więcej?
Wiecej to tylko na stronie sie dostanie jak sie zalogujesz. Orange.pl i pozniej przedluz umowe. Ewenutalnie cały wielki watek o przedłużaniu jest na telepolis.pl lub gsmonline.pl
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 23.10.2008, 14:00
Mam pytanie - mianowicie ktoś wie jak będą wyglądały kwalifikacje do ligi mistrzów w następnym sezonie?
Niby ma być łatwiej dla biedniejszych klubów - np. Wisły, ale co sie zmieni...
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 23.10.2008, 14:30
do usunięcia
Powód: dance
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:32.

Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 23.10.2008, 15:40
Wie ktoś może jak w Anglii kształtują się ceny nowej Nokii N95 lub N95 8gb?
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.10.2008, 15:47
[quote=Zieniu17;618546]Wie ktoś może jak w Anglii kształtują się ceny nowej Nokii N95 lub N95 8gb?[/quote]

W granicach 300-400 funtow w zaleznosci od operatora i najczesciej z simlockiem, najlepiej poszukac na ebay-u. Ale malo osob zgadza sie na wysylke zagranice czasem mozna sie dogadac
,
Odpowiedz cytując
k888
Member

Od: 04.2005

Stary 23.10.2008, 16:12
Nie wiem czy w dorym temacie zadaje pytanie Jest jakiś program komputerowy, który potrafi stare czarnobiałe zdjecie przerobic do koloru Z góry dzieki za odpowiedz
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów