|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No to jak zostało ok 1000 to czemu ma nie być komletu? Wynika z tego, że będzie na bank
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
szaliki okazyjne" wydawalismy juz kilka razy
np Wisła-Parma ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Parma Anderlecht OK ale z barca mi sie niezbyt podoba nie wiem moze to przez zgraj hiszpanskich "polakow"
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Wiecie juz moze Panowie kiedy jakis trening ma Barcelona...i czy mozna ich zobaczyc?Wiecie w jakim hotelu beda przebywac?
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
zamienie bilet z sektor E na sektor D pilnie priv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jutro trenują o 19.30.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
na którym boisku? można skombinować od nich autografy
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chetnych bedzie wielu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ja bym zbierał autografy od naszych. We wtorek 5-0 Barcę pukną.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niech żyje optymizm
Katalończycy przylatują do Balic o 13:20 Trenują o 19:30 Śpią w Sheratonie Taki mini przewodnik dla potencjalnych łowców ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie przelatywali nad moim blokiem w NH chyba ...
13:17![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
raz. nie chwalę się, że znam. dwa. mogę ci nawet dać imię i nazwisko oraz fotografię ryja na priv, jeśli byś tak bardzo tego pragnął. to nie jest mój bliski znajomy, więc opinie o tym że kumpluję się z żydem sobie schowaj. trzy. wyluzuj trochę, tylko napisałem przykład ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
witam ! czy zostaly jeszcze bilety na sektor D
![]()
żadne zwycięstwo, nie przychodzi bez ceny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak zostały
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
haha jak czytałem ten artykuł (z hiszpańskiej prasy)na głównej stronie o tym że w Krakowie nie ma dopingu to normalnie śmiech mnie ogarnia Ci co to pisali to chyba nigdy nie byli w Krakowie !!!! Szok . Przyjadą ,,wielcy kibice'' Barcy to pokażą nam jak się dopinguje...
i to narzekanie że stadion jest w przebudowie i w ogóle jest niebezpiecznie.... śmiech na sali..!!!![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Zamienie 3 bilety z sektora D na sektor E. Tylko musze znalezc chetnych na wszystkie 3 bilety.
moj numer: 691-488-630 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Bierzecie udział w tym konkursie Futbol.pl? Ja wysłałem, co mi szkodzi, a może uda się bilecik wygrać
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/sport/10,67450,5..._Krakowie.html
I śmieszne, i straszne. A nade wszystko żałosne. ![]() Co to k***a jest "rów widokowy"?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć, czy jeśli odkupiłem od znajomego bilet po 100 zł kupiony na jego karnet (na wejściówce jest jego imię i nazwisko) to będę mógł bez problemu wejść na mecz? Nie będzie żadnych kontroli tożsamości, albo sprawdzania danych dla "karnetowiczów"? Pytam czysto formalnie, żeby nie było zdziwienia przed meczem. Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam. JJJBG! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Atak Barcy to jest to: Messi, Henry i Eto'o"
--> świetny wierszyk."Barcelona to najbardziej ukochany klub przez Polaków, ze względu na swoją wspaniałą i porywającą grę." --> szczególnie w zeszłym sezonie..."Barcelona potraktuje ten mecz bardzo poważnie, mimo, że już ma PRAWIE pewny awans do fazy grupowej LM." --> no tak, PRAWIE, bo przecież możemy wygrać 5:0... ![]() Ten dziennikarz i ta biedna głupia dziewczynka, oraz zgraja palantów w koszulkach Barcy na lotnisku - naprawdę rozbawili mnie do łez. Niech żyje GW! Niech żyje Michnik!
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 25.08.2008 o godz. 16:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Młoda zakompleksiona dzieweczka w okularach kochająca się w paru młokosach z Barcelony ? Każda nastolatka przechodzi taki trudny okres ... Może i tak - choć dla mnie osobiście bardziej straszni, śmieszni i żałośni są niektórzy kibice Wisły z naszego forum piszący o swym ukochanym klubie z brakiem szacunku czyli z małej litery. I nie ma tłumaczenia: 'bo ja tak piszę i już" czy też "wymskło mi się" , cały post potrafi taki jeden z drugim napisać z zastosowaniem reguł ( a jakże Jodłowca szanuje, Leo szanuje, itd. ) ale już Wisła przez klawiaturę nie przejdzie. Poza tym zostawmy ich ze swoimi słabostkami i myślmy coraz intensywniej o jutrzejszym święcie na R22, bo dla każdego kibica Wisły dzień meczowy jest dniem świętym. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() PS: Za tę specjalistyczną i wyczerpującą odpowiedź żądam od Ciebie dopingu na maksa przez 90 minut! ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
) nie mieć o tym wszystkim pojęcia. Liczba "kibiców" Interów, Barcelon, Reali i Bayernów wzrasta w szybkim tempie, i mnie to niepokoi.Ale to już ma się nijak do tematu, nie zaśmiecajmy. ![]() Co to k***a jest "rów widokowy"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Dzięki za odpowiedź
O doping możesz być spokojny, nie często trafia się okazja zasiadania na trybunie D!Do zobaczenia na meczu! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|