|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Żadnej Warszawy, Poznania, Bytomia, Chorzowa, Zabrza itd itp na D!Nikt nie będzie zarabiał na naszej Wisełce, argh! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
wyslac to wszystko mailem do klubu... oni tam beda działac, bo to zresztą nie zgodne z prawem.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nieee k***** skad sie tacy ludzie biorą,jak to czytam to mnie krew zalewa NA D ANI JEDNEJ CZAPKI KOSZULKI CHORAGIEWKI CZY CZEGOKOLWIEK BARCY To juz byla by kpina i skandal zeby po naszym mlynie pałętały sie jacys Hiszpanscy "kibice"czy ich polskie przydupasy.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 15.08.2008 o godz. 19:38.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
no ładnie wycztałem że Barcelonie grozi walkower za mecz z Wisła!!! ale sie narobilo ciekawe czy to prawda czy jakas gierka
Uefy... no bylo by ciekawie gdyby Uefa przyznala nam walkowera... co myslicie na ten temat |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ten temat, "Wisła w pucharach europejskich(...)". Tu na tematy kibicowskie (głównie).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Może to brutalne, ale niestety prawdziwe. Sam znam kilka osób, nawet kibica Cracovii (!) który wybiera się na R22 tylko po to, żeby zobaczyć "swoje" gwiazdki z FCB. Inna sprawa że Allegro ma podpisaną umowę z Wisłą SA, która zabrania dystrybucji produktów związanych z Wisłą SA lub ich logiem (pamiątki bez logo SA mogą być sprzedawane, co zresztą widzicie) i jedyna nadzieja w klikaniu na "Zgłoś naruszenie zasad" ![]() Żal mi, że niektóre osoby kompletnie nie wiedzą, w co się pakują ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
oj juz poszedl niezbyt przyjemny emilek do tego prostaka..
![]() ![]()
... w sercu moim Wisła i na dobre i na złe..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jestem ciekaw skąd ten kutas miał 6 biletów na D? 'Bogowie Trybun' bawią się w koni?
s****ysyństwo ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Załoze sie ze oni tych biletów nawet nie mają... bo niby skąd?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
składy są. Tylko nie w raporcie meczowym: http://www.uefa.com/competitions/ucl...report=lu.html
btw dotyczy to wszystkich spotkań tylko: 1. http://www.uefa.com/ 2. UEFA CHAMPIONS LEAGUE 3. MATCHCENTRE 4. Wyskoczy mniejsze okienko a w jego prawej części wyniki poszczególnych spotkań. Kliknać na wynik spotkania Barcelona - Wisła a ujawnią się składy. ![]() Cytat:
|
|
|
|
PNU '06
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
PNU '06
Offline |
|
|
Niech odrazu zaprosi cala kolonie koszernych - ktorzy chca sobie zobaczyc barcelone - bo zapewne dla Wisly to oni nie przychodza...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nie wiem czy będzie akcja uświadamiania kibiców Barcy (tych którzy będą na D) jeżeli przyjdą w koszulce Barcy że pomylili sektor... z sektorem gości... Nawet jeżeli nie to ja sam nie wytrzymam i z kilkoma kumplami ściągniemy takiemu klijętowi koszulke czy też zabierzemy szalik... Uprzedzając ataki niektórych "wszystko wiedzacych" - Nie możemy do tego dopuścić bo stąd tylko krok do tego że wkrótce będziemy siedzieć na młynie z kibicami przyjezdnych... :/
Bez Napinki ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez michu-k : 15.08.2008 o godz. 23:17.
|
||
|
|
PNU '06
Offline |
|
|
A to ze taki palant jak Watts sie chwali ze zna zyda ktory idzie na mecz i z pewnoscia go nie wystawi to dla Ciebie normalne
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiesz, może znać bliżej lub z widzenia/opowieści znajomych. Nie da się jednoznacznie stwierdzić czy jest on bierny czy aktywny wobec takiego działania. Jak już pisałem, nie możemy dopuścić żeby ktoś sobie przyjechał do NASZEGO MŁYNA i robił nam koło dupy. Nie, stanowcze nie. Dlatego D3 TYLKO ŚPIEWAJĄCA WISŁA. Żadnych barw Polskich, żadnych barw Barcy. Spróbujmy faktycznie zadbać o swoje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Po pierwsze nie rozumiem jak mozna byc Polakiem i zamiast polskich klubow miec w sercu na pozycji nr 1 jakies barcelony reale manchestery i inne ... nie bedzie mnie na meczu zaluje bardzo !! moj wklad w oczyszczanie D z fanow barcy jakis minimalny jest jeden lebek z Piaskow juz chcial sie wybierac i wkomponowac wsrod NAS ... chyba wybierze sektor gosci
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie z takich powodów nasz młyn może w meczu z Barcą ucierpieć. Kto kupi bilet za 600 zł? Pasjonata, zapaleniec piłki, który wali Wisłę a przyjdzie dla Barcy. Normalny kibic, kibic Wisły, NIE KUPI biletu za 600 zł jeżeli może kupić za 200!. Jak powiedział po ostatnim meczu Guli, na D3 nie może być patałachów z polskimi szalikami. To jest NASZA, WIŚLACKA trybuna.
Proponuję zejść w 5 minucie z trybuny pod gniazdo na 2/3 minuty. Kto nie zejdzie, wiadomo że coś nie ok. A wtedy to się już załatwi. Jak nie da rady po grzeczności, to odpowiednie osoby załatwią to w odpowiedni sposób.
Ostatnio edytowane przez michu-k : 15.08.2008 o godz. 23:26.
|
|
|
|
PNU '06
Offline |
|
|
No ale chyba logiczne ze jak przyjda jacys cylindrarze to nie wpier.... sie w sam srodek mlyna ... zobacza co sie dzieje i pojda na boczne sektory.
Zawsze przy okazji takich meczy niestety doping a przede wszystkim przekroj spoleczenstwa na trybunach jest jaki jest - przyklad REAL Madryt w Krakowie ... Ja bym tam nie panikowal, nawet z powodu kilku kolesi ktorzy cos tam sprzedaja... nie mnie to oceniac - ale ile moga sprzedac tych biletow Ludzie ogarnijcie sie .. przeciez sektor D liczy sobie troszke wiecej niz te kilka biletow ... a placzecie jakby normalnie caly stadion byl wyprzedawany w jakis ****a ticketpro czy innych bucow ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
A jak w sprzedaży normalnej od poniedziałku nie pojawią się kolejki WIŚLAKÓW, to wiadomo że tak właśnie się z tymi biletami stanie - rozejdą się wśród ludzi niewiele mających wspólnego z naszą ukochaną Wisłą... Nie możemy na to pozwolić, ale wiadomo - 200 zł to dla niektórych zaporowa cena. Wszystko wyjaśni się w dniu meczu. Miejmy nadzieję na dobrą ekipę na trybunach.
![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jak chca przyjsc koszerni..to ich sprawa
PP Przestancie sie podniecac ludzie juz tymi klubowymi animozjami. Ja ma 30 lata i nienaiwdze LEgii, Lecha, Zydow, Arki Poloni, Hanysow itd itd itd..Ale sobie zluowalzem bo cale zycie walczyc to nawet Che Guevara nie mogl ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jak to "nie ma koszulek Barcy na D"?! Koszulki/ jakiekolwiek atrybuty Barcy są akceptowalne tylko na sektorze gości. Na żadnym z naszych sektorów nie może być barw FCB! To nie piknik i ku*wa impreza dla zasrańców, którzy myślą, że to jakiś mecz z cyklu tournee Barcy po Wschodniej Europie! To mecz Wisły i powtarzam, na naszych sektorach nie ma prawa być niczego co ma coś wspólnego z FCB.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ostatnio wszedłem sobie na polską strone Barcy i jak zobaczyłem komentarze to przeżyłem szok .. były w stylu "Barca zniszczy polaków" "polaczki dostaną w dupe" itd itp i jak się tu nie w****ić bo nie pisali tego Hiszpanie tylko Polacy. Kibice Barcy na sektor gości skoro tak kochacie ten wasz klub
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
bo oni sa umyslowo chorzy... jeden z drugim raz na 10 lat jest na Camp Nou, uwaza sie za wielkiego kibica FCB , i co najlepsze sam jest "Polaczkiem" i zamiast za swoimi stac w dupe wchodzi Hiszpanom i najezdza na swoja ojczyzne.
co do barw FCB na naszych sektorach, to nie patrzec czy laska, dziadek czy 15 latek , bo dobrze wiedza ze nie maja prawa wejsc na Wislackie sektory w barwach FCB a mimo to bede mogli chciec przykozaczyc.. z A i B moze byc problem, ale na D i E pilnowac i "eliminowac" tego typu osobnikow. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member