The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Ile medali zdobędzie Polska Reprezentacja na Letnich Igrzyskach Olimpijskich ?
Żadnych. 23 11,56%
Jeden medal. 9 4,52%
Nie więcej niż pięć. 55 27,64%
Więcej niż pięć. 112 56,28%
Głosujących: 199. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2008, 21:06
Cytat:
A Kasia Baranowska
Która jest 8 z czasem 3sekundy poniżej rekordu Polski?

Poza tym sorry, głowa Słomińskiego powinna polecieć za forma na IO. I tak z całego serca chce abyście mi to jutro wypomnieli może powinienem pisać o 4 z kawałkiem to byłbym jak PO, które zrobiło konferencje awanturniczą kiedy Sikora zdobywał srebro.

Medale będą: Pyrek to taka medalistka, która z palcem w dupie powinna zdobyć brąz, a srebro jest spokojnie w jej zasięgu, o ile nie wpisze się w historie polskich sportowców w Pekinie czyli nie wystąpi zamiast na 200% swoich możliwości to na 30%. I o ile nie spali się psychicznie czyli na przykład nie zaliczy żadnej wysokości. Sztafeta 4x400 to takie miejsce 3-5 jak komuś wypadnie pałeczka to medal powinien być. No i jest Plawgo który medal też powinien mieć na spokoju.

Blanik zobaczymy czy wytrzyma,

Co do siatkarzy bo tym się interesuje bardziej:
Nie widzę tego, szczerze mój scenariusz i to bardzo realny to 4 miejsce, a może być gorzej: Grupa już wyszliśmy coś tam gdzie czytałem że Stecu piszę że niekoniecznie. Powiem Wam tak oglądałem mecz Serbia - Rosja było 15-25 w 4 secie... i kurde Serbia grała lepiej niż my z Niemcami... Wyjdziemy z grupy warto walczyć o miejsce choćby trzecie bo unikniemy USA, który jest jedynym przeciwnikiem w drugiej grupie z którym mecz będzie 50:50, czy z Japonią, Chinami, Wenezuelą, Grecją, Włochami, to nasze szanse jak w przypadku takich meczy są 80:20. Później to tzw. loteria bo to finał, aczkolwiek musielibyśmy być naprawdę w genialnej formie, aby wygrać półfinał z kimkolwiek z trójki która w półfinale na 80% będzie czyli Rosja Serbia Brazylia. To jest inna siatkówka, a klucz aby wygrać z taką siatkówką to zagrywka której u nas po prostu nie ma. Dlatego ja typuje 4 miejsce. Szansa na medal to granie o to 3 miejsce z Brazylią (która może być zbyt sfrustrowana po ewentualnym przegranym półfinale żeby grać na 100% i my wtedy musimy grać na 200%, a żeby tak się stało to Brazylia musi grać półfinał z Rosją.)

Piłkarze Ręczni: nie interesuje się tym aż tak, ale spokojnie to tylko grupa wyjść, i wtedy zobaczymy co nasi pokażą...

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów