The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2008, 12:29
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Drugie ostrzeżenie dostałem od Wilka za nazwanie Frankowskiego pedałem
I słusznie, bo zapomniałeś o jednej rzeczy - to nie było jakies okreslenie - tylko sugerowałeś że gość mający zone i dzieci nim jest.

ps.
Dzisiaj dostałbys bana.

kądzikowski napisał(a):Wyświetl post
Ja mialem już 3 bany, najdłuższy był chyba miesięczny. Czasem zastanawiam się za co, bo zadnych glupich postow w tym czasie co bana dostalem nie pisalem(wg mnie oczywiscie)
I to jest problem, ze nie zdajesz sobie sprawy, i bany w twoim wypadku nie sa nawet wychowawcze.
Cytat:
Pozdrawiam Wszystkich Moderatorów..wykonujecie kawał dobrej roboty pilnując tego forum...
Wazelina w najgorszym stylu

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów