|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
||
Widać że to zakompleksione lewackie gówno. Szkoda ze coraz więcej ludzi nie prezentuje sobą ŻADNYCH WARTOŚCI
Co ty bredzisz człowieku. Gdyby tam była jakaś banda od nas, i rozniosła tych ruskich w pył - i przy okazji pół okolicy razem z ruskimi (tak to bywa przy takich zabawach) to od wczoraj od 23 było by to na każdym pasku każdej telewizji i portalu. Irlandczycy dostali oklep, wisi na pierwszej stronie SPORTOWEJ onetu. To samo z Ruskimi w Łodzi. A o tym wrzucili na jakis schowany kij wie gdzie kontakt. Zajebiście.
Ostatnio edytowane przez SV_ : 09.06.2012 o godz. 11:21.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() Do jakich wiec wartosci nalezy udawanie malpy na widok czarnoskorych ?
Ostatnio edytowane przez wyar : 09.06.2012 o godz. 11:38.
![]()
You'll never know...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Na szczęście coraz mniej takich faszyzujących gnojków się kręci po świecie.
Najgorsze jest to, że wystarczy kilku czy kilkunastu takich ślepych troglodytów na stadionie, a smrodu narobią na cały stadion. Tak samo jak jedno pierdnięcie w salonie zepsuje atmosferę. |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
CNN godzinę temu mówił "about racism in Cracow". Bez napinki to piszę, po prostu ktos rozdmu..... ładnie całą sprawę. aha, nie było śpiewających kibiców, tylko biegających pomaarńczowych; oni chca tak pisać i mówic o Polsce, niezależnie od tego czy paru mądrych inaczej poudaje małpy.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a może tak dla ochłonięcia zamknąć temat?
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
O co chodzi z tym rasistowskim "pohukiwaniem" Miało coś takiego miejsce,czy to wymysł mediów?
Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez mzzzzz : 09.06.2012 o godz. 12:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Miało miejsce. Niewielka grupa zrobiła sobie zabawę, a prasa zachodnia dzieki temu ma na kibicach Wisły i w ogóle Polakach, używanie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Zgadzam sie z Kocurem. Myśle, ze warto temat zamknąć. Cześć ludzi udających kibiców Wisły nie będzie mogła tutaj siać niepotrzebnego zamieszania. A cześć kibiców Wisly o rożnych poglądach na temat "fuckowania" będzie mogła sie wyciszyć i przemyśleć jeszcze raz temat.
Cześć osób, które nie biorą aktywnego udziału w akcjach kibicowskich (wszelakich) nigdy nie zrozumie ludzi będących na froncie działać kibicowskich. Tak samo jak kibic, który każdego dnia moze stać sie celem jg nie zrozumie Pikola, który mówi o szacunku i neutralnosci do cracovii. To po prostu dwa rożne światy, i jeśli ktoś patrzy na świat przez tylko i wyłącznie własne "okulary" nigdy nie pojmie, ze coś moze inaczej wyglądać niż mu sie wydaje. większość kibiców modern footballu nigdy nie zrozumie, ze klub to coś wiecej niż 90 minut meczu, piwo i kolejna możliwość spędzenia wolnego czasu - alternatywa dla kina czy knajpy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Woleliby doping pozytywny, skierowany do Wisły, a nie antydoping i bluzgi? Niestety chamstwo ma przewagę siły i bezmyślności. Mam nadzieję, ze na razie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
I kibice maja prawo to pokazać! I Nie mówię o "małpach"! I masz racje śpiewanie na Legie przez pól godziny to oznaka "januszostwa" i frajestwo. Tez tak uważam. Ale doping negatywny być musi, powinien stanowić jeden z elementów dopingu, nie przerawazajacy-ale zauważalny. Odnosić sie to powinno glownie do sąsiadki. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Zupełnie przypadkowo wciskając zły numer kanał na jakiejś holenderskiej stacji zobaczyłem znaną twarz. Był to Stan Valckx który dyskutował z innymi ekspertami w jakimś programie o EURO2012.
Widać było, że był z lekka podkur, a inni eksperci uśmiechali się ironicznie słysząc to co mówi, generalnie widać było że miał zupełnie innym pogląd niż pozostali panowie. Odgłosy dżungli wyemitowane w ich materiale było wyraźnie słychać. Nie wiem czy materiał był zmanipulowany czy rzeczywisty tak czy inaczej małpy słychać było. Valckx skomentował to nawet słowem "incydental " co spoktało się ze śmiechem pozostałych panów. Napisałem to dlatego, że ktoś nie dawno oskarżał Valckxa że plecie głupstwa na użytek holenderskich mediów. To bzdura. edit: Nie mam kompleksów innych krajów, oraz nie sprawdzam co sądzą oraz myślą o nas zagranicą choć nie ukrywam że zaciekawiła mnie zachowanie Stana, który odszedł praktycznie bez słowa.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 09.06.2012 o godz. 19:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Czasami sie zastanawiam, czy ....a "myślenie/sprawdzanie co o nas sądzą zagraniczni" to sport narodowy Polaków.....a, co nas to do wuja obchodzi?jakieś kompleksy czy coś?
Nie pije do Ciebie westersyl, pisze ogólnie. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
To zadam przewrotnie inne ironiczne pytanie - dlaczegóż 3/4 tego forum uważa za nieomal boska istotę niejakiego Stana Valckxa ? A cóż nas obchodzi,co sadzą o nas i o naszej piłce zagraniczni ? Ach,ale jak tłumaczył intelektualista kilka postów wcześniej,oczywiście dajemy sobą manipulować. To zachodnie media wmówiły nam,że u nas z poziomem piki gorzej,niż u nich. Ciekawe,jak wmanipulowały nam istnienie Messiego czy Ronaldo ? Sądzę,że dzielni udawacze małp nam to wyjaśnią. ![]()
You'll never know...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ogólnie to nie jest sport tylko fajna możliwość manipulowania głupkami. Często wykorzystywana
![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nic poza tym? po co zawężać rzeczywistość? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dla mnie piłka jest sportem, ale dla żadnego polityka, dla żadnego dziennikarza już nie. Ugrywają swoje interesy i interesiki. A teraz przy okazji jewro to już żadnego wstydu w zakłamywaniu rzeczywistości nie ma. Zero rzetelności w komentarzach i "opisach".
Uważasz, że jest inaczej? ![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niekoniecznie w dupie przywiązanie mają - inaczej je okazują ale nie o tym rozmowa.
Masz oczywiście dużo racji tyle, że to nie znaczy że trzeba czy można ich olać mając na uwadze dobro klubu - zresztą przy okazji "deklaracji" Małego klub się jasno opowiedział. Można też mieć własną wizję dobra klubu, taką z fanatykami tylko ale trzeba pamiętać, że to kasy nie zapełni. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet jeśli przez popcorn to może nie jest to powód do stosowania zasady "kto nie z nami ten przeciw nam"
Ostatni znany wyznawca tej zasady chwałą się nie okrył - nie ma co go naśladować |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jeszcze czy już wystarczy
Cytat:
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Pisałem wcześniej, że widziałem na holenderskiej stacji ten incydent - było słychać dżungle, która już wtedy zdawała mi się jakoś lekko nie naturalna.
Ciekawe jest jednak to, że zauważyłem na YouTube ujęcie z tej samej kamery, które jest oryginalnie wrzucone i jest ono bez odgłosów dżungli. Manipulacja poprzez podłożenie dźwięku to dopiero jest propaganda. edit: Nie zaprzeczam że coś takiego było po prostu media też dołożyły swoje.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 12.06.2012 o godz. 18:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kocur problem leży w tym, że tych wszystkich artykułów, jak argumentują niektórzy, podających nieprawdziwe informację o tym co się działo na treningu już nikt nie cofnie. Mleko się rozlało.
Naprawdę myślisz, że teraz zagraniczna prasa zgodnie napisze na pierwszych stronach, że do skandalu nie doszło, bo tak powiedział niejaki pan Szatanik? |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Panowie bez jaj - tym tokiem myślenia mleko się rozlało jak Obama wyjechał z polskimi obozami.
Leci sprostowanie i koniec. Tyle że tutaj Miasto powinno nagłośnić to sprostowanie żeby też poszło echem, bo zaraz jakiś brukowiec z Amsterdamu czy z Londynu napisze że w Krakowie się gwałci 12 letnie holenderki i co potem? Też mleko się rozlało bo napisali? Trzeba walczyć o rację - pytanie czy nasze Miasto potrafi i ma chęci. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Przypomnij sobie ile osób zaangażowało się w sprawę "polskich obozów śmierci".Prezydent, premier, ministrowie, tabuny dziennikarzy i ekspertów. Ile wysiłku zostało włożone po to aby wyprostować jedną oczywistą pomyłkę Obamy. W naszym wypadku sprawa jest o tyle trudniejsza, że Polscy kibice mają już pewną, wątpliwą opinie na świecie. Dziennikarzom jest dzięki temu o tyle łatwiej budować kolejne argumenty pod z góry obraną tezę. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
Dlatego napisałem że jakby ktoś z Ratusza chciał to też by sprostowanie nagłośnił albo nawet zażądał przeprosin. Nie nasza wina że w Krakowie w urzędzie są same ciepłe kluchy i prezio który "nie schodzi na psy". Ale skoro uznali wydarzenie za "niebyłe" to nie ma co drążyć dalej tematu i skakać sobie do gardeł. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
alez dla mnie jest to oczywiste - niektórzy udawali goryle i to nie ulega wątpliowści.
Oficjalny komunikat w tej sprawie wydany przez Urząd Miasta jest tylko propagandą. Nie było wcześniej nieprawdziwej informacji. Może za to była za bardzo uwypuklona i przesadzona. Natomiast propaganda UM to po prostu kłamstwo w żywe oczy. Można i tak. Tak samo jak ruscy kibice twierdzili że to polscy stewardzi byli winni temu, że zostali pobici. Ciekaw jestem tylko czy ci, kótrzy zorganizowali te nikomu niepotrzebną w tym miejscu i czasie akcję, nie czują, że ktoś (Szatanik) chce im odebrac całą "chwałę". |
|
|
|
Member
Od: 06.2012
Offline |
|
Pytanie, kiedy ci się lepce na łapach skończą... Jeszcze jedno pytanie, kiedy będziesz miał odwagę porozmawiać w cztery oczy, skoro za takiego cwanego i poprawnego na forum robisz ?
Ostatnio edytowane przez 3120c : 13.06.2012 o godz. 00:19.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Propagandą były oszczerstwa Holendrów, ale moze i dobrze -zaczęli sie zajmować .......ami a nie meczem moze niedługo opuszcza nasze miasto ))FraMat moze powinieneś być moderatorem na forum gazety wyborczej, forum organizacji FARE, Antify, rzetelnej BBC, organizacji mniejszości wszelakich lub Bóg wie czego jeszcze, ale na Miłość Boska nie na forum Kibiców Wisły Kraków - to takie moje skromne zdanie. Co Ty masz z kibicami wspólnego? Czy chodzież regularnie na R22? Czy jeździsz na wyjazdy? Czy identyfikujesz sie z ruchem kibicowskim? Czy Wisla Kraków to dla Ciebie ideologia czy rozrywka jak kino, teatr, knajpa, kręgle? |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|