The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2012, 11:17
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiesz o co mi chodzi. Mi nie chodzi o czy dobrze, że go pobili, nie chodzi mi o to czy to prawda itd.

Przedstawie ci to krok po kroku.

Pobito stewarda. Widzisz, żeby osoby, który były zbulwersowane odgłosami małp były zbulwersowane tym że pobito ich rodaka? Nie, mają to gdzieś.

Teraz wyobraź sobie, że jest tam setka Wiślaków, którzy się za nim wstawiają i leją się z ruskimi. Wiesz jakie byłoby oburzenie tutaj na forum? Że jaki wstyd na całą europę. Że kibole wystawiają nam złą opinie. Że jednak to co o nas mówiono to prawda. I tak pare stron. Powiesz mi, że nie mam racji? Bo ja jestem pewien, że dokładnie tak by było.

Jaki z tego morał? Ano taki, że inni mogą robić co chcą, mogą nas lać itd, a my mamy udawać, ze jest wszystko pięknie bo co powiedzą na zachodzie. Rozumiesz o co mi chodziło?
Niestety żeby dostrzec to trzeba mieć choć trochę własnej myśli, nie sraczkę w głowie.

hunter napisał(a):Wyświetl post
Błagam, nie dyskutujcie z tym klaunem.

Co do hymnu, przeczytaj sobie tekst od A do Z jeśli nie znasz na pamięć. Jeśli nie wyłapiesz o jakich wartościach wspomina, to zrób to jeszcze raz, potem następny i aż do skutku. W razie czego niech Ci ktoś wytłumaczy.

Bez odbioru.

Widać że to zakompleksione lewackie gówno. Szkoda ze coraz więcej ludzi nie prezentuje sobą ŻADNYCH WARTOŚCI

wyar napisał(a):Wyświetl post
No rzeczywiscie,w dalszym ciagu nie rozumiem o co Ci chodzi - napisalem w tekscie,ze setki komentarzy sa juz wszedzie.Zapewne komentuja to takze Ci,ktorzy sa oburzeni glupim zachowaniem na treningu Holendrow - komentarze sa WSZEDZIE negatywne (zerknalem na x
roznych stron).
Poza tym - kto gdzie i kiedy napisal,ze jeslibys wstawil sie za niewinnym bitym Polakiem,to inni Polacy mieliby Cie gdzies,lub tez opisywaliby Twoje zachowanie w negatywnym swietle ?
Probujesz manipulowac,bo dobrze Wiesz o co mi chodzi.
Poza tym,ze kibole (nie kibice) wystawiaja nam zla opinie - to oczywiste.Myslisz jednak,ze ludzie w Wielkiej Brytanii myslac o polskich kibolach utozsamiaja ich z calym polskim narodem ? Przykro mi,ale mylisz sie,zreszta oznacza to,ze w zyciu nigdzie nosa poza Polske nie wysciubiles,a szkoda,bo ponoc podroze ksztalca.Tak jak i w Polsce,tak i na calym swiecie sa rozne osoby,i w zaleznosci od poziomu wiedzy i inteligencji uslyszysz o wielu sprawach rozne opinie.Tyle.
Moi zagraniczni przyjaciele maja o Polakach bardzo dobre zdanie,choc wykpiwaja rozne nasze przywary zupelnie tak,jak my wykpiwamy ich.
Nikt nigdzie nie pisze,ze tylko Polacy to rasisci - rasizm jest wszedzie na swiecie,z tym tylko,ze gdzieniegdzie sie go bardziej toleruje.Co jest bledem,i nie ma to nic wspolnego ze swiatopogladem lewackim czy jakimkolwiek innym - rasizm wszedzie i zawsze jest sk..wysynstwem,by przypomniec Ci Hitlera i jego plany co do Slowian.
Moze teraz zrozumiesz.
P.S. W pierwszym poscie napisales "Widzisz jaka cisza w tym temacie..." itd. - pozniej musiales to wyedytowac,bo teraz to zniknelo z postu. W dalszym ciagu mam to na kompie - zrobic rzut ekranu albo poprosic moda o arbitraz ?

Co ty bredzisz człowieku. Gdyby tam była jakaś banda od nas, i rozniosła tych ruskich w pył - i przy okazji pół okolicy razem z ruskimi (tak to bywa przy takich zabawach) to od wczoraj od 23 było by to na każdym pasku każdej telewizji i portalu.
Irlandczycy dostali oklep, wisi na pierwszej stronie SPORTOWEJ onetu.
To samo z Ruskimi w Łodzi.
A o tym wrzucili na jakis schowany kij wie gdzie kontakt. Zajebiście.
Ostatnio edytowane przez SV_ : 09.06.2012 o godz. 11:21.
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 09.06.2012, 11:19
SV_ napisał(a):Wyświetl post
Niestety żeby dostrzec to trzeba mieć choć trochę własnej myśli, nie sraczkę w głowie.

Widać że to zakompleksione lewackie gówno. Szkoda ze coraz więcej ludzi nie prezentuje sobą ŻADNYCH WARTOŚCI
Ty prezentujesz te jedynie prawdziwe ?
Do jakich wiec wartosci nalezy udawanie malpy na widok czarnoskorych ?
Ostatnio edytowane przez wyar : 09.06.2012 o godz. 11:38.
You'll never know...
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 09.06.2012, 12:09
SV_ napisał(a):Wyświetl post
Wyprasowałeś już brązową koszulę, "WARTOŚCIOWY patrioto" , no to opaska na ramię i ruszaj krzewić "polskość", a jutro dumny przeczytasz o bandytyzmie na ulicach i stadionach, wzorowanym na ideałach gościa z wąsikiem.
Na szczęście coraz mniej takich faszyzujących gnojków się kręci po świecie.
wyar napisał(a):Wyświetl post
Ty prezentujesz te jedynie prawdziwe ?
Do jakich wiec wartosci nalezy udawanie malpy na widok czarnoskorych ?
Wyjścia są dwa - albo idiota może coś takiego prezentować, albo faszysta wyznawać. Na jedno wychodzi - tak czy owak idiota.
Najgorsze jest to, że wystarczy kilku czy kilkunastu takich ślepych troglodytów na stadionie, a smrodu narobią na cały stadion. Tak samo jak jedno pierdnięcie w salonie zepsuje atmosferę.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 09.06.2012, 12:00
CNN godzinę temu mówił "about racism in Cracow". Bez napinki to piszę, po prostu ktos rozdmu..... ładnie całą sprawę. aha, nie było śpiewających kibiców, tylko biegających pomaarńczowych; oni chca tak pisać i mówic o Polsce, niezależnie od tego czy paru mądrych inaczej poudaje małpy.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.06.2012, 12:32
a może tak dla ochłonięcia zamknąć temat?
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
mzzzzz
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 09.06.2012, 12:34
O co chodzi z tym rasistowskim "pohukiwaniem" Miało coś takiego miejsce,czy to wymysł mediów?
Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez mzzzzz : 09.06.2012 o godz. 12:34.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.06.2012, 12:35
Miało miejsce. Niewielka grupa zrobiła sobie zabawę, a prasa zachodnia dzieki temu ma na kibicach Wisły i w ogóle Polakach, używanie.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 09.06.2012, 15:56
Zgadzam sie z Kocurem. Myśle, ze warto temat zamknąć. Cześć ludzi udających kibiców Wisły nie będzie mogła tutaj siać niepotrzebnego zamieszania. A cześć kibiców Wisly o rożnych poglądach na temat "fuckowania" będzie mogła sie wyciszyć i przemyśleć jeszcze raz temat.

Cześć osób, które nie biorą aktywnego udziału w akcjach kibicowskich (wszelakich) nigdy nie zrozumie ludzi będących na froncie działać kibicowskich. Tak samo jak kibic, który każdego dnia moze stać sie celem jg nie zrozumie Pikola, który mówi o szacunku i neutralnosci do cracovii. To po prostu dwa rożne światy, i jeśli ktoś patrzy na świat przez tylko i wyłącznie własne "okulary" nigdy nie pojmie, ze coś moze inaczej wyglądać niż mu sie wydaje.

większość kibiców modern footballu nigdy nie zrozumie, ze klub to coś wiecej niż 90 minut meczu, piwo i kolejna możliwość spędzenia wolnego czasu - alternatywa dla kina czy knajpy.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 09.06.2012, 16:59
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Cześć osób, które nie biorą aktywnego udziału w akcjach kibicowskich (wszelakich) nigdy nie zrozumie ludzi będących na froncie działać kibicowskich.
A moze dlatego nie biorą udziału w wielu akcjach kibicowskich, bo to im po prostu nie po drodze? Wstydzili by się udawać małpy, a śpiewanie przez pół godziny że Legia to stara K... tez im nie pasuje?
Woleliby doping pozytywny, skierowany do Wisły, a nie antydoping i bluzgi?
Niestety chamstwo ma przewagę siły i bezmyślności. Mam nadzieję, ze na razie

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 09.06.2012, 19:30
FraMat napisał(a):Wyświetl post
A moze dlatego nie biorą udziału w wielu akcjach kibicowskich, bo to im po prostu nie po drodze? Wstydzili by się udawać małpy, a śpiewanie przez pół godziny że Legia to stara K... tez im nie pasuje?
Woleliby doping pozytywny, skierowany do Wisły, a nie antydoping i bluzgi?
Niestety chamstwo ma przewagę siły i bezmyślności. Mam nadzieję, ze na razie
Ale czy ja pisze o odglosach małp. Nie, ja pisałem o fuckowaniu na euro, bo taka postawa wcale nie jest negatywna- a dla wielu ludzi jest to postawa godna uwagi i szacunku- bo powiedzmy sobie szczerze, ze ta impreza to komercja, powód do walki z kibicami i promowanie footballu w wersji modern footballu.

I kibice maja prawo to pokazać! I Nie mówię o "małpach"!

I masz racje śpiewanie na Legie przez pól godziny to oznaka "januszostwa" i frajestwo. Tez tak uważam.
Ale doping negatywny być musi, powinien stanowić jeden z elementów dopingu, nie przerawazajacy-ale zauważalny.
Odnosić sie to powinno glownie do sąsiadki.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 09.06.2012, 18:02
Zupełnie przypadkowo wciskając zły numer kanał na jakiejś holenderskiej stacji zobaczyłem znaną twarz. Był to Stan Valckx który dyskutował z innymi ekspertami w jakimś programie o EURO2012.

Widać było, że był z lekka podkur, a inni eksperci uśmiechali się ironicznie słysząc to co mówi, generalnie widać było że miał zupełnie innym pogląd niż pozostali panowie.

Odgłosy dżungli wyemitowane w ich materiale było wyraźnie słychać. Nie wiem czy materiał był zmanipulowany czy rzeczywisty tak czy inaczej małpy słychać było. Valckx skomentował to nawet słowem "incydental " co spoktało się ze śmiechem pozostałych panów.

Napisałem to dlatego, że ktoś nie dawno oskarżał Valckxa że plecie głupstwa na użytek holenderskich mediów. To bzdura.

edit: Nie mam kompleksów innych krajów, oraz nie sprawdzam co sądzą oraz myślą o nas zagranicą choć nie ukrywam że zaciekawiła mnie zachowanie Stana, który odszedł praktycznie bez słowa.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 09.06.2012 o godz. 19:08.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 09.06.2012, 18:44
Czasami sie zastanawiam, czy ....a "myślenie/sprawdzanie co o nas sądzą zagraniczni" to sport narodowy Polaków.....a, co nas to do wuja obchodzi?jakieś kompleksy czy coś?
Nie pije do Ciebie westersyl, pisze ogólnie.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 10.06.2012, 11:05
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Czasami sie zastanawiam, czy ....a "myślenie/sprawdzanie co o nas sądzą zagraniczni" to sport narodowy Polaków.....a, co nas to do wuja obchodzi?jakieś kompleksy czy coś?
Nie pije do Ciebie westersyl, pisze ogólnie.
Kompleksy ? A nie powinniśmy ich mieć ? Na jakim polu - rozwoju kraju czy np. poziomu piłki nożnej ? Poziomu polityków ? Polskiej kultury ?
To zadam przewrotnie inne ironiczne pytanie - dlaczegóż 3/4 tego forum uważa za nieomal boska istotę niejakiego Stana Valckxa ? A cóż nas obchodzi,co sadzą o nas i o naszej piłce zagraniczni ?
Ach,ale jak tłumaczył intelektualista kilka postów wcześniej,oczywiście dajemy sobą manipulować. To zachodnie media wmówiły nam,że u nas z poziomem piki gorzej,niż u nich. Ciekawe,jak wmanipulowały nam istnienie Messiego czy Ronaldo ? Sądzę,że dzielni udawacze małp nam to wyjaśnią.
You'll never know...
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.06.2012, 19:13
ogólnie to nie jest sport tylko fajna możliwość manipulowania głupkami. Często wykorzystywana
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 09.06.2012, 19:15
ociec Ciemka napisał(a):Wyświetl post
ogólnie to nie jest sport tylko fajna możliwość manipulowania głupkami. Często wykorzystywana
Tylko fajna możliwość manipulowania?
Nic poza tym?
po co zawężać rzeczywistość?

Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.06.2012, 21:50
Tylko fajna możliwość manipulowania?
Nic poza tym?
po co zawężać rzeczywistość?
Dla mnie piłka jest sportem, ale dla żadnego polityka, dla żadnego dziennikarza już nie. Ugrywają swoje interesy i interesiki. A teraz przy okazji jewro to już żadnego wstydu w zakłamywaniu rzeczywistości nie ma. Zero rzetelności w komentarzach i "opisach".

Uważasz, że jest inaczej?
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 10.06.2012, 12:55
Niekoniecznie w dupie przywiązanie mają - inaczej je okazują ale nie o tym rozmowa.
Masz oczywiście dużo racji tyle, że to nie znaczy że trzeba czy można ich olać mając na uwadze dobro klubu - zresztą przy okazji "deklaracji" Małego klub się jasno opowiedział.
Można też mieć własną wizję dobra klubu, taką z fanatykami tylko ale trzeba pamiętać, że to kasy nie zapełni.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 10.06.2012, 13:13
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Niekoniecznie w dupie przywiązanie mają - inaczej je okazują ale nie o tym rozmowa.
Masz oczywiście dużo racji tyle, że to nie znaczy że trzeba czy można ich olać mając na uwadze dobro klubu - zresztą przy okazji "deklaracji" Małego klub się jasno opowiedział.
Można też mieć własną wizję dobra klubu, taką z fanatykami tylko ale trzeba pamiętać, że to kasy nie zapełni.
Przestań... Już nie raz w inny sposób pokazali to swoje przywiązanie. W drugiej lidze w szczególności
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 10.06.2012, 19:09
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Przestań... Już nie raz w inny sposób pokazali to swoje przywiązanie. W drugiej lidze w szczególności
Albo na wyjazdach w szczególności . Nie ma kiełbachy i popcornu to dlategho pewnie nie jeżdżą
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 11.06.2012, 14:05
Nawet jeśli przez popcorn to może nie jest to powód do stosowania zasady "kto nie z nami ten przeciw nam"
Ostatni znany wyznawca tej zasady chwałą się nie okrył - nie ma co go naśladować
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 12.06.2012, 13:46
Jeszcze czy już wystarczy

Cytat:
"W ocenie policji oraz obserwatorów podczas treningu reprezentacji Holandii na stadionie Wisły Kraków nie doszło do rasistowskich incydentów". Takie oświadczenie wydał zastępca dyrektora ds. informacji Filip Szatanik z urzędu miasta.

"Zarejestrowany zapis sesji otwartej (treningu - przyp. jkl) nie daje podstaw do twierdzenia że na stadionie doszło do jakichkolwiek rasistowskich ekscesów. Co więcej, podczas konferencji prasowej zwołanej dzień po treningu piłkarze reprezentacji Holandii podkreślali fantastyczną atmosferę panującą w Krakowie. Ani słowem nie wspomniano o rzekomych rasistowskich incydentach podczas otwartej sesji" - czytamy w oświadczeniu. Kończy się ono apelem o "natychmiastowe zaprzestanie powielania nieprawdziwych informacji, które psują wizerunek miasta".
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 12.06.2012, 15:30
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze czy już wystarczy

niech żyje propaganda

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 12.06.2012, 16:22
niech żyje propaganda
Pisałem wcześniej, że widziałem na holenderskiej stacji ten incydent - było słychać dżungle, która już wtedy zdawała mi się jakoś lekko nie naturalna.
Ciekawe jest jednak to, że zauważyłem na YouTube ujęcie z tej samej kamery, które jest oryginalnie wrzucone i jest ono bez odgłosów dżungli. Manipulacja poprzez podłożenie dźwięku to dopiero jest propaganda.

edit:
Nie zaprzeczam że coś takiego było po prostu media też dołożyły swoje.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 12.06.2012 o godz. 18:04.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.06.2012, 15:53
Kocur problem leży w tym, że tych wszystkich artykułów, jak argumentują niektórzy, podających nieprawdziwe informację o tym co się działo na treningu już nikt nie cofnie. Mleko się rozlało.

Naprawdę myślisz, że teraz zagraniczna prasa zgodnie napisze na pierwszych stronach, że do skandalu nie doszło, bo tak powiedział niejaki pan Szatanik?
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 12.06.2012, 16:01
Panowie bez jaj - tym tokiem myślenia mleko się rozlało jak Obama wyjechał z polskimi obozami.

Leci sprostowanie i koniec.

Tyle że tutaj Miasto powinno nagłośnić to sprostowanie żeby też poszło echem, bo zaraz jakiś brukowiec z Amsterdamu czy z Londynu napisze że w Krakowie się gwałci 12 letnie holenderki i co potem? Też mleko się rozlało bo napisali?

Trzeba walczyć o rację - pytanie czy nasze Miasto potrafi i ma chęci.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.06.2012, 07:14
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Panowie bez jaj - tym tokiem myślenia mleko się rozlało jak Obama wyjechał z polskimi obozami.

Leci sprostowanie i koniec.

Tyle że tutaj Miasto powinno nagłośnić to sprostowanie żeby też poszło echem, bo zaraz jakiś brukowiec z Amsterdamu czy z Londynu napisze że w Krakowie się gwałci 12 letnie holenderki i co potem? Też mleko się rozlało bo napisali?

Trzeba walczyć o rację - pytanie czy nasze Miasto potrafi i ma chęci.

Przypomnij sobie ile osób zaangażowało się w sprawę "polskich obozów śmierci".Prezydent, premier, ministrowie, tabuny dziennikarzy i ekspertów.
Ile wysiłku zostało włożone po to aby wyprostować jedną oczywistą pomyłkę Obamy.

W naszym wypadku sprawa jest o tyle trudniejsza, że Polscy kibice mają już pewną, wątpliwą opinie na świecie. Dziennikarzom jest dzięki temu o tyle łatwiej budować kolejne argumenty pod z góry obraną tezę.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 13.06.2012, 08:56
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Przypomnij sobie ile osób zaangażowało się w sprawę "polskich obozów śmierci".Prezydent, premier, ministrowie, tabuny dziennikarzy i ekspertów.
Ile wysiłku zostało włożone po to aby wyprostować jedną oczywistą pomyłkę Obamy.

Dlatego napisałem że jakby ktoś z Ratusza chciał to też by sprostowanie nagłośnił albo nawet zażądał przeprosin.
Nie nasza wina że w Krakowie w urzędzie są same ciepłe kluchy i prezio który "nie schodzi na psy".

Ale skoro uznali wydarzenie za "niebyłe" to nie ma co drążyć dalej tematu i skakać sobie do gardeł.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 12.06.2012, 16:51
alez dla mnie jest to oczywiste - niektórzy udawali goryle i to nie ulega wątpliowści.
Oficjalny komunikat w tej sprawie wydany przez Urząd Miasta jest tylko propagandą.
Nie było wcześniej nieprawdziwej informacji. Może za to była za bardzo uwypuklona i przesadzona.
Natomiast propaganda UM to po prostu kłamstwo w żywe oczy.
Można i tak.
Tak samo jak ruscy kibice twierdzili że to polscy stewardzi byli winni temu, że zostali pobici.
Ciekaw jestem tylko czy ci, kótrzy zorganizowali te nikomu niepotrzebną w tym miejscu i czasie akcję, nie czują, że ktoś (Szatanik) chce im odebrac całą "chwałę".

Odpowiedz cytując
3120c
Member

Od: 06.2012

Stary 13.06.2012, 00:11
alez dla mnie jest to oczywiste - niektórzy udawali goryle i to nie ulega wątpliowści.
Oficjalny komunikat w tej sprawie wydany przez Urząd Miasta jest tylko propagandą.
Nie było wcześniej nieprawdziwej informacji. Może za to była za bardzo uwypuklona i przesadzona.
Można i tak.
Tak samo jak ruscy kibice twierdzili że to polscy stewardzi byli winni temu, że zostali pobici.
Ciekaw jestem tylko czy ci, kótrzy zorganizowali te nikomu niepotrzebną w tym miejscu i czasie akcję, nie czują, że ktoś (Szatanik) chce im odebrac całą "chwałę".
To, że jesteś upośledzony nie widzisz ? Jesteś jak wsza...
Pytanie, kiedy ci się lepce na łapach skończą...
Jeszcze jedno pytanie, kiedy będziesz miał odwagę porozmawiać w cztery oczy, skoro za takiego cwanego i poprawnego na forum robisz ?
Ostatnio edytowane przez 3120c : 13.06.2012 o godz. 00:19.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 13.06.2012, 07:48
Można i tak.
Ja nie słyszałem nic, i tak jak pisze WesterSyl te odgłosy na filmie holenderskim były podejrzane.
Propagandą były oszczerstwa Holendrów, ale moze i dobrze -zaczęli sie zajmować .......ami a nie meczem moze niedługo opuszcza nasze miasto ))

FraMat moze powinieneś być moderatorem na forum gazety wyborczej, forum organizacji FARE, Antify, rzetelnej BBC, organizacji mniejszości wszelakich lub Bóg wie czego jeszcze, ale na Miłość Boska nie na forum Kibiców Wisły Kraków - to takie moje skromne zdanie.

Co Ty masz z kibicami wspólnego? Czy chodzież regularnie na R22? Czy jeździsz na wyjazdy? Czy identyfikujesz sie z ruchem kibicowskim? Czy Wisla Kraków to dla Ciebie ideologia czy rozrywka jak kino, teatr, knajpa, kręgle?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów