|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
A kiedy wpłacałeś? Pocztą 3-4 dni idzie, a przelewem za zwyczaj do 3 dni. Chyba, że z tego samego banku to jest na następny dzień. A tak z ciekawości - na jakie kierunki składałeś?
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Dziś rano, bo dopiero wczoraj w nocy udało się zarjestrować:/
Ale jade jutro na weekend. I niewiem jak z netem bedzie. A jutro ostatni dzien roboczy rekrutacji.... Złozyłem na Mechaniczny na Zarzadzanie i Inzynierie produkcji A ty zmienił Ci sie juz status? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Liczy się data wykonania przelewu, ewentualnie data na pieczątce z poczty więc spokojnie. Jakby przyszło za dwa tygodnie, a byś miał pieczątkę to nic by się nie stało
Więc luz. Mi się jeszcze status nie zmienił bo dopiero jutro idę wpłacić. A złożyłem na Lądówke na budownictwo - tylko fartem się mogę dostać, ale to raczej mało prawdopodobne i na Mechaniczny na automatykę i robotykę, a jako alternatywę - mechanikę i budowę maszyn. Najbardziej prawdopodobne jest to, że pójdę na automatykę.![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Powiedzcie mi tak od serca ... AGH - wiertnictwo, nafta i coś tam, coś tam ... czy to kierunek tylko taki na [cenzura] czy naprawde z tego da się żyć w przyszłości itp. itd. ... proszę o głębszą wypowiedź.
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
M89 dzieki za odpowiedz
Co do wiertnictwa, obiło mi się że to nowy kierunek, a wiec watpie zeby byly opinie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ja nauczony doswiadczeniem zalozylem konto w mBanku wplacilem tysiaka i teraz robie przelewy w 2minuty nie wychodzac z domu a kasa dochodzi w ten sam dzien lub na nastepny.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też konto netowe, i jestem niemal że pewny że już u nich leży kaska
Tylko że status się nie zmienił ![]() Kij najwyzej nie zostane studencikiem ;D |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Mialem skladac papiery na AP, potem sie zniechecilem a teraz znowu sie waham. Osoby zorientowane prosze zeby cos poradzily czy z takimi wynikami: j. polski 43% , j. angielski 67 %, WOS 59% (wszystko podstawowe) jest realna szansa dostac sie na jakis kierunek na dzienne - gl. zalezalo by mi na stosunkach miedzynarodowych (myslalem wczesniej tez o europeistyce no ale UJ to jednak raczej za wysokie progi). Mieszkam na dolnym slasku wiec jesli bedzie z gory wiadomo ze nie mam szans to wole wiedziec i nie jechac niepotrzebnie tak daleko.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
na,rezerwe, ze znacznie lepszymi wynikami i rozszerzonym wosem. no ale probowac mozesz, choc wg mnie wyrzucisz kase w bloto ps.zalalem klawiature i wariuje... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
A jak wyglada sytuacja z uniwersytetem ekonomicznym na europeistyce i stosunkach ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Podobnie zapewne-z takimi wynikami nie dostaniesz sie.
![]()
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Poza kiepskimi wynikami, sytuacja jest taka, że wos Ci nic nie daje ani na stosunki na UJ, gdzie trzeba geografie i historię, ani nigdzie na UEK, gdzie licza matematykę, geografią lub historię. Aha, no i przede wszystkim termin rejestracji na UJ minął z dniem wczorajszym.
Ostatnio edytowane przez Jurand : 05.07.2008 o godz. 00:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Pewnie jakieś są, przecież z tych setek osób, które tam składają pewnie masa to ludzie, którzy nie mają jakis zajebistych wyników. Na AP ogólnie dużo chętnych, pewnie będzie ciężko się dostać, ale ja spróbowałem na 3 kierunki. Jak się nie uda, to pójdę tam na zaoczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i jak tam, podostawaliście się tam gdzie planowaliście? U mnie zgodnie z przewidywaniami, na budownictwie lista rezerwowa, ale dostałem się na automatykę. Oczywiście PK.
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jeszcze nie kazda uczelnia oglosila liste przyjetych. Wiec czekamy...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też PK zarzadzanie i inzynieria produkcji
![]() Dzieki chłopakom z forum za pomoc w decyzji ![]() Ehh cały dzień czekania bo WM na końcu i cyrki z nim straszne ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam zadzwoniłem po tym jak wyświetlili komunikat, że wyniki będą dopiero we środę i w sumie wszystko mi powiedzieli na telefon. Jeszcze musiałem pomóc w testowaniu systemu, bo bardzo ich zdziwiło, że nie wyświetla mi się jeszcze informacja o przyjęciu na ich stronie...
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ehhh zamiatanie ulic w moim przypadku nadal aktualne .. :(
![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Witam mam takie małe pytanko, najlepiej do osób z UJ lub UE. Matura mi dobrze poszła matma rozsz 86%, gegra rozsz 90%, anglik podst 96% i potrzebuje rady gdzie iść z tymi wynikami. Złożyłem na Zarządzanie na UJ i na UE na 1 Zarzadzanie, 2 Ekonomia, 3 Finanse i Rachunkowość. Gdzie mi radzicie pójść? Gdzie jest wyższy poziom? Ciągnie mnie na U J bo to renoma i znana marka w Europie ale poziom tego konkretnego wydziału nie wiem czy jest wysoki.
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Lepiej na UJ.
|
|
|
|
maurotanin
Od: 04.2004
Offline |
|
|
po UJ nie będziesz nic miał, idź lepiej na UE!! Łatwiej się wybić
![]()
Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Łatwiej się wybić ale wśród bezrobotnych.Mam kumpla na drugim roku tego wydziału i mówi że strasznie ciężko się dostać a jeszcze ciężej utrzymać. Poziomem nauczania UJ biję na głowę UE.
|
|
|
|
maurotanin
Od: 04.2004
Offline |
|
|
na UJ ida same cipusie i maminsynki, a na UE jest dużo zajebistych lasek
a imprezy jakie...ehhhhh........ ![]()
Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Z 52% z matmy rozszerzonej i 94% z angielskiego podstawowego dostalem sie na Matematyke na PK. Zarejestrowalem sie jeszcze na Ekonomie na Uniwersytet Ekonomiczny, ale watpie, by z takim wynikiem mnie tam przyjeli, co o tym sadzicie? Gdzie lepiej pojsc? Na razie jestem bardzo zadowolony. ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez kalashnikov2 : 10.07.2008 o godz. 13:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś może do kiedy jest czas zapisać się na jakieś studia, co jest do tego potrzebne i ile mniej więcej czasu to zajmuje. Trochę to zaniedbałem przez prace i teraz nie jestem w temacie.
Jeszcze jak by ktoś mógł mi polecić jakieś uczelnie na które się chodzi raz na dwa tygodnie i poziom nie jest za bardzo wygórowany, ważne dla mnie jest też to żeby dawali legitymacje na podstawie której będę miał zniżki na MPK i PKP ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Studia zaoczne to 1500-3000 zł za semestr. Jeśli chcesz płacić tyle kasy tylko po to by mieć ulgę na komunikację zbiorową, to jest chyba nieopłacalne przedsięwzięcie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie robie tego tylko dla ulgi ale między innymi. A nie zamierzam chodzić co dziennie na uczelnie. Poza tym wolę pracować i między czasie jakieś studia robić
ta opcja jest mi bardziej odpowiadająca...![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|