|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Zakładam temat, w którym opisujemy krakowskie kąpieliska.
I mam takie pytanie, czy można jeszcze wejść na Skałki Twardowskiego? Bo słyszałem coś o tym, że teren został sprzedany prywatnej firmie i nie da sie tam wejsc... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Da sie. Podobno zostal sprzedany ale nikt nie chce sie zgodzic na budowe mieszkan tam ( juz nie maja gdzie budowac meiszkania? - paranoja) wiec narazie mozna spokojnie tam chodzic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
w ostatnich dniach dwóch bąków się tam utopiło podobno
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
ale woda zajebista
![]() ![]()
Nie Ważne Co sie Stanie WIŚLE Wierny Pozostanę
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
przylasek ;p ale tam tez sie ktos ostatnio utopił
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2007
Offline |
|
|
ostatnio dwóch typków po 22lata na Kryspinowie się utopiło i jeden dzieciak 4lata nad zalewem w Hucie .. tyle wiem, a co do kąpielisk to polecam Brzegi !
i Krakowianke ! ... eLo.! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Podobno po 25 lat na Kryspinowie. Moze sie myle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
fajnie że polecacie kompieliska
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Polecam Czorsztyn....moze troche dalej od Krk. ale jest warto...tylko woda troche jeszcze zima(w koncu to Podhale)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja polecam Bagry... bardzo miło
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2007
Offline |
|
|
heh obydwoje się myliliśmy
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Wilku : 26.06.2008 o godz. 08:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jak jest na Bagrach? Duzo ludzi
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Utopić to się w wannie można.
Ale jak ktoś po pijaku włazi do wody to sorry - na głupotę nie ma rady - albo jak ktoś nie zna terenu i skacze na Zakrzówku do wody z 10 metrów. Odrobina wyobraźni nie zaszkodzi. Kryspinów polecam - ale wieczorami - jak mało ludzi a i woda nagrzana przez cały dzień przez słońce - jeszcze można dodać grilla na plaży to już w ogóle raj na ziemi ![]() Zakrzówek ok ale ludzi zawsze tak nabite że nie ma gdzie stanąć nawet. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
i to jest największy minus.Ja preferuję wiślackie baseny Wisła, Polfa Clepardia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Najlepsze to moim zdaniem brzegi są byłem już na Kryspinowie i na przylasku ale jakoś najbardziej mi brzegi do gustu przypadły raz że nie tak daleko a dwa to że nie ma tam tak multum ludzi. A baseny to tak jak Malvivente napisał only Wisła Polfa i Clepardia jeszcze godna polecenia jest krakowianka w hucie ale moim zdaniem za dużo judaszów z kałuży się tam kręci (myje
Powód: Przypomniało mi się coś
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 26.06.2008 o godz. 01:23.
![]()
|
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 12.2002
Offline |
|
|
mozna wiedziec, gdzie te Brzegi sa?
![]()
walcze z alkoholizmem: pije wiecej zeby inni mieli mniej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
między Wieliczką a Rybitwami/Hutą
wg mnie jednak woda to syf(przynajmniej w zeszłym roku)a ludzi tam jest zawsze w ****u moim zdaniem juz lepiej jest na Przylasku ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
|
a moze cos ciekawego ciut dalej od Krakowa?
powiedzmy do 30 km ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
czasem się kręcą różne kozaczki ale to powuem że jak nie z Wisły to częściej już z hutnika a nie pasów ;PP a tak to z każdego klubu ludzie są .., rozróby nikt żadnej nierobi , przynajmniej ja niewidzialem żadnej a siedze od otwarcia do zamknięcia jak już przyjde ;PP w tygodniu elegancko jest miejsc bardzo dużo.. bufecik jest ;D a w weekendy się tylko zdaża że jest bardzo dużo ludzi ale w tygodniu zdecydowanie polecam ;D pozdro Wiślaccy pływacy xDD |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Zarabie w Myślenicach 30 km - ale nie wiem jak w tym roku Raba z czystością...
Zalew w Alwerni - ok. 25-30 km ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Jeszcze jest zalew koło Jaworzna.
tez elegancko |
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
lupus albus
Offline |
|
|
Woda już ciepła itd.. tyle że coraz więcej śmieci tam jest i co najgorsze pływa.. :/
Tylko czekać aż któryś z matołów co robią skoki do wody na rowerach kark skręci. No ale własciwie to ich sprawa.. Mnie zawsze ten bagienny i mulasty smród odrzucał od nich. ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W Krakowie dla mnie najlepszym rozwiązaniem w upalne dni jest Kryspinów albo Clepardia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ja równiez polecam Kryspinów
fajnie jest na rowerku można śmigać, bufecika, grill piwko, lasek strzeżone i niestrzeżone kapielisko, ogłnie miło jest ![]() ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
W bagrach miło?
Ale niektórych i tak nie odstrasza ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Skalbmierz ok. 40km na północ od Krakowa. Ładny zbiornik, plaża, bar, wypożyczalnia rowerków - woda może być.
Takie pytanie: ma ktoś wykaz zbiorników dopuszczonych przez sanepid? ![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Polecam miejscowość nie daleko Wadowic mianowicie Zarąbki jest tam gospodarstwo agroturystyczne.Można pływać
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A za granice bym proponował Besanova około 60 km za granicą PL.Można wygrzać kości na gorących źródłach |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
mówisz o tym Ranczo w dolinie czy jakos tak
co do SK to Tatralandia z dużą ilościa zjeżdżalni, ok 2 km od Liptowskiego Mikulaszu. ale to juz raczej nie rejon Krakowa. mimo to warto sie tam wybrac ![]() ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|