|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ot po prostu bredzisz nie na temat. W pierwszej lidze prowadzą zespoły polscy trenerzy bo są tańsi i jako jedyni w większości przypadków są zainteresowani tym piłkarskim zadupiem. Rude zwiał stąd przy pierwszej okazji. A teraz zrób mi listę polskich trenerów prowadzących zagraniczne zespoły w ligach top 15 rankingu UEFA. Na pewno są prześladowani, dlatego pies z kulawą nogą ich nie chce. Na pewno o to chodzi. To może listę polskich trenerów którzy zdobyli Puchar Polski z drużyną pierwszoligową? Równie kretyńska lista jak Twoja. Masz jeszcze jakieś pomysły na bezwartościowe listy? Czy uważasz że ludzie są tak głupi żeby nie zauważać że skoro zdecydowana większość trenerów w tym bagnie to krajowi szamani to - z braku innych możliwości - to oni awansują. Naprawdę zastanawiam się - jesteś tak głupi?.. Bo obrażasz moją inteligencję takimi wpisami. Wytłumaczę Ci to jak mało lotnemu dziecku. Z osiemnastu drużyn pierwszej ligi siedemnaście prowadzą Polacy. Awansuje najprawdopodobniej trzech rodaków. Co to oznacza? Nie to co Ci się wydaje. Bo widzisz, tu chodzi o awans z Wisłą, a tutaj są ciężary bez względu na narodowość. Tak jakby problem leżał gdzie indziej... To tak samo jak z Twoim bełkotem o tym że Uryga, Krzyżanowski i Jaroch są zajebiści, tylko ten idiota Rude nie umie ich ustawić. Problem w tym że Alana nie potrafi ustawić już trzeci trener z rzędu. Ja wiem że to nie wybitni trenerzy, ale prawdopodobnie Twoja teoryjka rozminęła się z rzeczywistością. A może wrócimy do Twojego gwałtu na statystyce który miał wykazać że Sobolewski jest obiecującym trenerem młodego pokolenia? Albo że powinniśmy budować kadrę na takim tragicznie przepłaconym Młyńskim? @FraMat - jesteś hipokrytą. Jeżeli polscy i hiszpański trener robili to samo, to oczywiście - hiszpan jest gorszy, głupszy etc. Nasi robili to dla pieniędzy, a ten frajer w to wierzył! Marnuje czas. Pokłady złej woli i zakłamania jakie z MaLk tu prezentujecie są zwyczajnie żałosne. Nie mam emocjonalnego związku z Rude, ale to co od początku robiliście w jego przypadku było obrzydliwe. P S. Zespoły Wisły w kolejnych sezonach są tragicznie budowane pod względem mentalności, charakterystyki boiskowej, zawsze mają jakieś poważne braki. Nie mają one nic wspólnego z narodowością piłkarzy ani trenera A kiedy akurat wykosztowaliśmy się na klasowych piłkarzy to prowadził nas trenerski ułom który dał prawdziwy popis w meczu barażowym z Puszczą.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.03.2025 o godz. 02:08.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|