The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2025, 10:30
Witalis napisał(a):Wyświetl post
Nie chce mi się z tobą pisać, bo nie masz ani dobrej woli, ani dobrych manier.

Jeśli Szneka będzie chciał porozmawiać, to spoko.

No i widzisz jaki jesteś żałosny Wcześniej nie miałeś żadnych oporów żeby wcinać się w moją dyskusję i w złej woli przekręcać moje słowa, ale teraz kiedy się ośmieszyłeś potrzebujesz specjalnego zaproszenia.

Obrażasz Wójtowicza porównując go z kimś kto od dekad znany jest z chamskich i populistycznych ataków bo ten opisał po prostu rzeczywistość. I jeszcze Jop mu jednocześnie przyznał rację i go zjebał że się czepia jego jedynie słusznej taktyki, a jak się komuś nie podoba walenie głową w mur to niech mu wymyśli lepszą. Dopiero pod koniec się trochę zreflektował że bredzi.

Na konferencji było więcej kwiatków:
- wg. Jopa było zajebiście, zdominowaliśmy Znicza i stworzyliśmy 29 sytuacji a oni tylko jedną
- Poletanović jest w pełni gotowy, ale nie zna genialnej taktyki Jopa a poza tym Sukiennicki jest bardziej ofensywny Koleś który ani razu nie stworzył sytuacji sobie albo innemu piłkarzowi w tym meczu jest bardziej ofensywny. Zabrakło mi dziennikarza z jajami który zapytałby na czym ta ofensywność Oliwiera polega i czemu jej nie widać na boisku. Były tylko sugestie że Poletanović potrafi dograć i dośrodkować (w domyśle - Sukiennicki nie). Kamyczek do ogródka fanów ściągania i ogrywania młodego szrotu.
- Szot grał bo "jest lepszy w defensywie".

Serio, sugeruję odsłuchać całość konferencji Jopa, tam naprawdę padło wiele, że tak powiem, niepokojących słów świadczących o totalnej odklejce.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.02.2025 o godz. 11:53.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów