The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2024, 10:22
Skawa Wadowice napisał(a):Wyświetl post
Bardzo przecietny mecz. Nie wiem co bardziej mnie zaskoczylo. Czy mala
Ilosc sytuacji po naszej stronie czy to ze Stal prezentowala sie bardzo defensywnie.
Nie mniej szkoda remisu.
Naprawde sie zastanawiam sie czy nad nasza druzyna wisi jakies fatum nieskitecznosci czy moze jednak za malo ogladam pilki noznej i nie wiem tego ze kazda druzyna tak marnuje sytuacje.
Każda drużyna rozgrywa słabe, średnie, dobre i bardzo dobre spotkania. Ogólnie gdybyśmy mieli taką średnią przez cały sezon, jak pod wodzą Jopa, udałoby się uciułać 75 punktów, co w każdym z 15 poprzednich sezonów wystarczyłoby do bezpośredniego awansu. Oczywiście mieliśmy słabszy początek i to rzutuje na miejsce w tabeli, ale... 2,22 na mecz Jopa jest bardzo dobrym wynikiem. Oby tylko tak pozostało, co moim zdaniem bedzie bardzo trudne do utrzymania.

Nawet, biorąc pod uwagę straty z początku sezonu, powinniśmy bez problemu wywalczyć baraże. Zajęcie 2 miejsca jest mało możliwe, ale nie niemożliwe, tylko żeby o nim myśleć trzeba wygrać z Miedzią i do końca rozgrywek punktować lepiej od niej. Niestety, nie wszystko w tej sytuacji zależy od nas. Termalika ma rundę konia. To chyba najlepszy wynik w tym wieku w 1 lidze. Nawet, jeśli wiosną obniży loty, ma spory margines błędu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów