The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2024, 10:13
Nic nowego, ale to dowodzi ile są warte wypowiedzi tego typu "kibiców" w każdych okolicznościach.

Z meczu widziałem tylko bramki i skrót. Dlatego o grze nic nie wspominam. Co warte zauważenia. Letkiewicz już nabiera pewności inaczej by takiego zachowania nie zaprezentował w 3 lidze faktycznie taka wrzutka nie byłaby zagrożeniem bo strzelec albo by w piłkę nie trafił albo przy największym szczęściu trafiłby w boczną siatkę. Tutaj bez większego problemu zapakował Letkiemu po krótkim i dupa. Widziałem jego kilka meczy w rezerwach i jedno co mnie raziło to właśnie taki "luźny styl" oby to go nauczyło, że luźny to może być po prysznicem, bo takie podejście na boisku zawsze będzie prędzej czy później ukarane.

Kutwa i Zwoliński. To co jeszcze miesiąc temu było tutaj na ich temat wypisywane to był skandal. Teraz i jeden i drugi pokazują, że są mocnym punktem drużyny i mają potencjał na jeszcze więcej.

Jeszcze jedno, przy straconej bramce tuż przed wykonaniem wolnego strzelec był na spalonym, w powtórkach pokazywana jest stop klatka kiedy piłka już leci, więc możliwe, że znowu próbują nas przytrzymać. To samo będzie w Głogowie. Nasi muszą mieć świadomość że przeciwnik nie jest naszym jedynym przeciwnikiem na boisku.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów