The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2024, 16:47
emjot napisał(a):Wyświetl post
to co twierdzi wolfy....

co do meritum
jednak jest różnica między II a I ligą, to nie dziwne, że chłopak czasem się myli
taki Biedrzycki
ligi nie zmieniał, a ... gra jak gra
Najpierw lecisz ad personam, a potem przyznajesz mu rację.

Tak, Sukiennicki jest młody i będzie robić błędy.
Tak, Sukiennicki wszedł "z drzwiami" początkiem sezonu.
Niestety również zaliczył spadek formy.

A co najważniejsze jest raczej graczem ofensywnym, a nie defensywnym. I dlatego jak defensywny Carbo zszedł z kontuzją to nasz środek gorzej bronił.

I nie wydaje mi się, że to jest największy problem w meczu z Tychami. A już najbardziej nie wydaje mi się, że należy wystawiać zawodnika z kontuzją. Mecz z Łęczną i Płockiem udowodnił, że lepiej wystawić zdrową "11" niż chorego Angela.
Inna sprawa, że czasami będzie to większe wyzwanie ale niech się Pan Trener Mariusz Jop wysili. W Płocku mu to całkiem fajnie wyszło. Zaś Tychy nie są aż tak wymagającym przeciwnikiem.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2024, 18:01
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Najpierw lecisz ad personam, a potem przyznajesz mu rację.

Tak, Sukiennicki jest młody i będzie robić błędy.
Tak, Sukiennicki wszedł "z drzwiami" początkiem sezonu.
Niestety również zaliczył spadek formy.

A co najważniejsze jest raczej graczem ofensywnym, a nie defensywnym. I dlatego jak defensywny Carbo zszedł z kontuzją to nasz środek gorzej bronił.

I nie wydaje mi się, że to jest największy problem w meczu z Tychami. A już najbardziej nie wydaje mi się, że należy wystawiać zawodnika z kontuzją. Mecz z Łęczną i Płockiem udowodnił, że lepiej wystawić zdrową "11" niż chorego Angela.
Inna sprawa, że czasami będzie to większe wyzwanie ale niech się Pan Trener Mariusz Jop wysili. W Płocku mu to całkiem fajnie wyszło. Zaś Tychy nie są aż tak wymagającym przeciwnikiem.
ad wolfam jeśli już
i jakoś nie będę się bił w piersi

dlaczego?

to chyba jasne

co do przyznania racji to napisałem następny post na ten temat
dla ludzi którzy mają szare komórki jest to jednoznaczne że lepiej wystawić zdrowego grajka niż chorego

ps. w SSW Sukiennicki grał na def pomie
czy jest bardziej czy mniej ofesywny nie ma to znaczenia bo tam (to kluczowe słowo) dawał radę
tu być może (kluczowe słowa) da radę bardziej grając do przodu bo to potrafi (chyba lepiej) jednak - co jest swego rodzaju zaskoczeniem, że łatwiej grać do przodu w I lidze

Carbo niech gra
ale tylko jak będzie zdrowy chyba to jasno napisałem
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów