The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2024, 19:01
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Absolutnie nie możemy, bo nie spełnia to Twojego drugiego warunku.

Pamiętaj, miały być te same drużyny i te same składy! Sam wykluczyłeś porównywanie meczów z dwóch różnych sezonów, znowu sam jedziesz po swoich własnych teoriach...

Wiesz, nie zrozum mnie źle, ja się z tym, co teraz piszesz o porównywaniu akurat tym razem zgadzam. Nabijam się tylko z tego, że jakiś rok temu dałbyś się pokroić za to, że to błędne podejście. Szanuję, że potrafiłeś zmienić zdanie, trochę mniej szanuję, że usiłujesz to zrobić w takiej formie, aby za żadne skarby nie przyznać, że wtedy nie miałeś racji...
Nie dałbym się pokroić - to Twoje urojenia. Bawiło mnie jak bardzo nienawiść do Rude zmąciła Wam osąd sytuacji.
Zauważ że zaczynając zabawę nie mogłem znać jej wyników. Cała reszta powstała w Twoim umyśle.

Tak naprawdę - i o tym pisałem - to jak wykorzystujesz statystyki jest prymitywne i głupie.
Nie skreśliłem Moskala bo miał 6 punktów w 7 meczach, tylko dlatego że miałem pewność że to nie przypadek ani pech, tylko jedyny realny rezultat jego decyzji. Mogłoby zamiast 6-ciu - dwanaście. Mogły być cztery. Ostatecznie nic by z tego nie było...

Taki hobby footbal może wypalić raz na kilka meczy. To za mało żeby myśleć o utrzymaniu.

A Jop, cóż - nie próbuje wymyślać piłki na nowo. Ja to popieram. Jeśli Rodado w Wiśle nie wykona już żadnego rzutu rożnego - trudno. Przeżyję że przepadnie ten wielki wkład Moskala w PMS.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.10.2024 o godz. 19:07.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów