|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Tak, na bank "za chwilę będą chronić przed wychodzeniem z domu". Przecież to dokładnie to samo, co odpalanie piro pod flagami. Wszędzie tylko ta neokomuna, postmodernizm.
Przecież i tak wiadomo, że nie chodzi o świeczki, tylko o to, żeby zrobić coś na nielegalu i się "pokazać" innym amebom. Gdyby UEFA zalegalizowała race, to zaczęliby odpalać granaty dymne, gdyby granaty były nagle legalne, to zaczęliby pewnie jarać ogniska na trybunie, itd. Wszystko, żeby pokazać, jacy są wyklęci i antysystemowi. I w sumie, to miałbym na to szczerze wyje*ane, ale problem jest taki, że ZADŁUŻONY KLUB ZA TO PŁACI. Czego tu ku*wa nie kumacie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Wiselko wygraj mecz....
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mnie osobiście race byłyby całkowicie obojętne, gdyby środowisko ultrasów pokrywało straty finansowe, które klub ponosi z tego tytułu.
Kumaci tutaj mówią, że "kasa się znajdzie". Śmiem w to wątpić i chętnie zrewiduję tą opinię, kiedy okaże się, że klub dostał przelew na pokrycie tych kar. W przeciwnym razie jest to kopanie leżącego finansowo, ukochanego klubu. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ale teraz jeszcze dochodzi fakt, że stracili władzę w Polsce, więc znowu będą kreować się na wyklętych z Nowogrodzkiej, bo z pewnością czekają na instrukcje od Naczelnika z Żoliborza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Ale odlot. ![]() Jak mu się to wszystko w ogóle spina? ![]() Natomiast bezmózgi, dla których ważniejsze jest odpalanie rac z pełną świadomością, że uderzają we własny klub, który będzie musiał płacić kary za ich skandaliczne zachowanie,powinny otrzymać zakaz stadionowy i pozwy o odszkodowanie ze strony klubu. Powinny każdą karę płacić z własnej kieszeni. Niestety nic takiego się nie wydarzy. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwsza połowa bardzo dobra. Pozytywne zaskoczenie Starzyński (jak na niego), nędza Sukiennicki. Strasznie dużo groźnych strat, do zmiany w przerwie.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2023
Offline |
|
|
Jak dla mnie strasznie słabo dziś Jaroch. O Zwolińskim nie wspominając, bo chłopa nie ma na boisku. Starzyński jak nie on, do momentu jak wywinał orła na piłce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Online |
|
|
Ja jestem pod wrazeniem gry druzyny, niezaleznie od tego co sie stanie w tej dogrywce.
Lepiej by bylo dla ligi jakby w bohaterski sposob odpadli po karnych, ale i tak bym wolal jakby ta Trnave przeszli. Zwyczajnie zasluzyli sobie na to swoja dzisiejsza gra. /brak pl znakow/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Emocje i nerwy jak za starych dobrych czasów. Póki co fatalna zmiana Baeny łamie mi serce.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brak mi słów... Coś pięknego.
Starzyński zagrał najlepszy do tej pory mecz w Wiśle. Cały, nie chodzi tylko o gola. Rodado MoM. Gol i asysta. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Brawo brawo brawo, gratuluję Piłkarzom i Trenerom!
Zasłużony awans, szkoda że przez nieskuteczność musiało dojść do dogrywki i karnych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Wwwiiiissslaaaaaa!!!!
Zawal!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Online |
|
|
Czapki z glow przed calym zespolem.
Byliscie panowie niesamowici. Do tego jeszcze te 14 serii karnych, ja pierdziele - zawal serca byl blisko. Dziekuje /brak pl znakow/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Moskal specem od takich awansów. Fajnie Starzyński zamknął usta krytykom.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Poplakalem się.
Na Belgie ! ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Brawo!
Żeby oni tak do końca sezonu grali w lidze... Szkoda Kiakosa, mam nadzieję, że nic poważnego. Angel to skarb. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mozemy przelozyc Arke? To wiecej niz wskazane.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co tu dużo mówić, dla takich chwil się kibicuje! Niesamowite, te karne to jakaś masakra była, kto się nie załamał po niestrzelonym karnym Brody? A później okazało się, że trzeba powtarzać, scenariusz jak z filmu.
Niestety nie oglądałem całego meczu, bo różne obowiązki wypadły, żałuje, bo z tego co słyszałem, to chyba najlepszy mecz Wisły od czasu finału z Pogonią. Emocje takie, jakbyśmy weszli do LM, a nie do kolejnej rundy LKE, gdzie na 99% zostaniemy zjedzeni. Ale kasa wpadła ładna i na pewno doda to mnóstwo energii piłkarzom, trenerom i kibicom. W końcu nie może być ciągle źle ![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To byl lepszy mecz niz z Pogonia.
Zaorali Spartaka bez reszty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Niesamowicie cieszy nie tylko wygrana i awans ale także styl. Dramatyczna seria karnych trochę fałszuje obraz, bo przy odrobinie szczęścia mecz mógł skończyć się wynikiem 4:0 w ciągu 90 minut i Trnava nie mogłaby być rozczarowana.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja napiszę tylko jedną rzecz , ale zrobię to wielkimi literami:
TO BYŁ NAJLEPSZY MECZ MARCA CARBO W BARWACH WISŁY ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Nagroda za wiare niezachwiana i do konca...Dzieki Wiselko
![]() ![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
To w ogóle był najlepszy mecz Wisły z ładnych kilku lat
Z okazji w drugiej połowie to się powinno skończyć 4-5 do 0 No ale wtedy nie byłoby tych emocji ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ale mecz ale karne. Z meczu na mecz coraz lepiej
22 sierpnia gramu siebie w el LK czyli mecz zLeczna bedzie przelozony |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kamil Broda był gorszy od Ratonika?
Chyba dla tych, którzy na tym zarabiali. Fajnie, że najbardziej osądzany piłkarz Wisły od czci i wiary, a więc Alan Uryga pokazał też moc w tym meczu. Szacunek! No i trener, wreszcie trener w Wiśle Kazimierz Moskal. Nie alfons, nie sutener, nie czyjś wujek. Tylko trener. Szacunek! No i Angel Rodado Nie Ratonik, nie Eneko, nie Omrani. Tylko piłkarz. Szacunek! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
JAROSŁAW KRÓLEWSKI !!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Rewelacja! Zwracam uwagę, że w karnych trafił KAŻDY zawodnik z jedenastki kończącej mecz, a Uryga nawet dwa razy!
Maszyna Kazka zaczyna działać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ale jaja!
Jazda, jazda, jazda, biała gwiazda! ![]() ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
To jest literalnie saragossa
![]()