|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A czy osoba taka jak Markus kiedykolwiek skrytykowała na poważnie Rude?
Czy do krytykowania nadają się tylko polscy trenerzy: Brzęczek, Sobolewski, a teraz Moskal? Proszę cię tylko o równe taktowanie wszystkich i skoro krytykujesz wymienionych wyżej polskich trenerów za błędy w "taktyce, ustawieniu i doborze zawodników" a pomijasz w tym zakresie Rude, to jak mam odczytać twoje wynurzenia inaczej niż jako stronnicze? I daruj sobie powtarzanie bredni o moich uwagach co do relacji Jopa z Rude, bo zacznę się pastwić nad twoją oceną i wymyślaniem filmów na temat zawodnika, którego nie widziałeś i nie chciałeś czytać cytatów z rumuńskich mediów i mojej na ich podstawie oceny. Gdzie jest teraz ów Omrani, o którym pisałem, że najprawdopodobniej jego sprowadzenie było bez sensu, a ty się upierałeś, że może się nam przydać? Z jakim klubem podpisał teraz umowę? Choćby za 500 euro miesięczni? Powiedz mi jeszcze raz, bo nie zauważyłem w twojej krytyce Moskala: - kogo Moskal miał wstawić do zespołu w miejsce Mikulca, Urygi, Biedrzyckiego, Kiakosa, Zwolińskiego czy Starzyńskiego na zmianę? Może ciebie, Markusie? |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|