|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Wiem, że to boli, że pod Królewskim Wisła będzie grać w pucharach, na prawdę, łączę się w bólu ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Misiu Kolorowy, zakładam że na obydwa mecze będzie pełen stadion. Tylko że rachunek: ilość*cena nie daje żadnej wymiernej kwoty co do realnego zysku z meczu. Ty naprawdę tak na serio to wszystko piszesz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Liczysz jak Królewski.Oczywiście gdyby zgłosił się wierzyciel i powiedział-hej Jaro przytuliłeś 13 mln za PP i grę w europie weż mnie spłać z 13 mln zrobiłoby się pewnie 1,3 mln i to pewnie jeszcze straty....ehh pelikany.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A wyjaśnisz co to ma do rzeczy? Leć do wierzyciela namawiać go żeby się zgłosił. To Królewskiemu pokrzyżuje plany, a że przy okazji Wisła ucierpi to mniej ważne. Najważniejsze uwalić Królewskiego.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No jasne,Wisła ucierpi bo przecież ci wstrętni wierzyciele chcą ją nie wiedzieć czemu wydoić.Idż ty Drozd ze swoim pojmowaniem świata zapierdalać,bo to może ci wychodzi lepiej jak pisanie tych pierdół.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja piszę o sposobie liczenia człowieka renesansu a ty tu wyjeżdżasz z ckliwymi tekstami.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze wiem o czym piszesz. Ważniejsze jednak przy jakiej okazji. Dyskusja jest o rzeczywistych potencjalnych wpływach wynikających z wygrania pucharu Polski. A nie metodach liczenia Królewskiego.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No zaraz Drozd rzeczywiste potencjalne? Serio tak piszesz i myślisz, że ktoś Cię potraktuje poważnie?
Powód: Nie chce mi cytować.
Ostatnio edytowane przez Clanowy : 03.06.2024 o godz. 21:38.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie o metodach liczenia Królewsk....przepraszam,wiem,wiem człowieka renesansu.Ty nie potrafisz uzasadnić skąd ci wyszło 10 mln a jemu wyszło nawet 13
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|