|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Co więcej: co przygotował? Przygotował elaborat na ponoć 80 stron, w którym wykazał (ponoć - nie wiem, może mnie Prezes poprawi) dlaczego jest najlepszą opcją dla Wisły. Wiedział kim będzie grał. Wiedział, że będzie Jaroch, Łasicki, Uryga, Duda, Żyro, Sapała. I co? Podjął się. I teraz okazuje się, że nie osiąga lepszych wyników od swoich poprzedników. I nie możemy wszystkiego złożyć na karb kontuzji czy sędziów. Poprzednicy mierzyli się z tym samym. Poprzedników zwolniono, albo sami odeszli. Jeszcze do niedawna miałem nadzieję, że Rude ma jakiś autorski pomysł na Hiszpanów i Polaków w Wiśle. Teraz, mimo zaklęć Markusa i wklejania przez niego analiz o "recyrkulacji piłki" (nie zdziwiłbym się, gdyby to on je tworzył). przysięgam: nie widzę niczego z tego, co te analizy tak niby wykazują. Dla mnie to pustosłowie. Bo albo widać coś na boisku, albo trzeba to tłumaczyć wyszukanymi frazami jak jakiemuś "mizoginowi" ![]() Jeśli dzisiaj nic się nie zmieni (i nie mam na myśli wyniku - choć on jest bardzo ważny) w sposobie gry Wisły uznam, że projekt Rude spalił na panewce. Zasłanianie się sukcesem w postaci awansu do PP jest jak pudrowanie trupa. Mam tylko nadzieję, że się mylę i Rude oraz drużyna jeszcze mnie pozytywnie zaskoczą.
Ostatnio edytowane przez FraMat : 13.04.2024 o godz. 13:50.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|