|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
O wiele ciekawsze niż sam mecz z Chrobrym (widziałem co zrobili piłkarze Hybali w Wielką Sobotę, widziałem cały sezon spadkowy, widziałem co zrobili Sobolewskiemu z Puszczą) były reakcje Rude podczas meczu. Od niedowierzania, poprzez minę kogoś kto dostał mokrą szmatą przez ryj w drugiej połowie aż po monolog do Jopa (który miał minę p.t. "gdzieś to już widziałem") połączony z energicznym machaniem rękami.
Z wywiadu pomeczowego ("koniec ćwiczeń z piłka, będą się uczyli walki") wnioskuję że lont już się tli i wyczuwam silny vibe Hybali. Czy z kolejnego trenera nie mającego żadnych epizodów piłkarze z pomocą właściciela zrobią u nas wariata? Cytat:
P.S. Dodajmy, że Królewski swoimi kretyńskimi wpisami na X nie pomaga. P S. 2 To żałosne jak u nas robi się gwiazdy z jakichś zer jak Goku i wunderkidów z totalnych leszczy bez liczb (jak Krzyżanowski czy Duda). Potem taka ofiara uważa że wygra mecz bez walki, swoim gigantycznym talentem którego nie ma.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.03.2024 o godz. 21:14.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Wkleiłem wywiad z nim, przeczytaj. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Śmiało, czekam... Jak widzę świadome bądź po prostu wynikające z posiadania mózgu na poziomie rozwielitki przeinaczenie wypowiedzi innych osób to zastanawiam się czy wszystkie twoje posty są podobnym tworzeniem mitów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
@Cymes - Krzyżanowski w poprzedniej rundzie to była parodia bocznego obrońcy, rywale mieli tam autostradę. To że mało spalonych zrobił wynikało z tego że nie nadążał za akcją...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.04.2024 o godz. 13:43.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
@Drozd No nie. To jak gra Czubak, a jak w meczu z nami był ustawiony Kuzdra to jednak dwie różne sprawy. Odnośnie tej konkretnej sytuacji. https://youtu.be/4Xgh3wtMvic?si=JYIML_FnF7IJmj0x&t=199 Nie zaspał. Dał się wyjebać. Przyjrzyj się, że Kuzdra ewidentnie pali, cały czas kontrolując linię spalonego i w ogóle nie jest zainteresowany akcją prawdopodobnie wiedząc, że w tym rozegraniu to nie on dostanie piłkę. A, że w pierwszej połowie napsuł Kubie sporo krwi to ten niestety skupił się na nim za bardzo. Zasadniczo nie jestem przeciwnikiem pomysłu takiego grania jak próbujemy, ale liczmy się z tym, że wprowadzanie tego będzie okupione takimi błędami jak z Chrobrym. Albo się z tym pogódźmy, albo to krytykujmy, ale nie róbmy kozła ofiarnego z chłopaka, który ma 15 meczy, a dokładniej 795 minut w seniorskiej piłce. W kwestii intensywności. Dlatego piszę, że taktyczne niuanse to nie jest coś co przegrało nam ten mecz. Podobnie zresztą jak z Tychami, Opolem, Niecieczą czy PBB za Sobola. I tak jak pisałem w meczowym z linkiem do konfy. Bardziej wierzę w Rudego z punktu widzenia kwestii charakterologicznych niż taktycznych, bo nad mentalem jest tu straszna robota do wykonania, która introwertyka Sobola ewidentnie przerosła. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wczoraj olali zwyczajnie mecz, wydawało im się że bez walki też wygrają, tylko ślepy tego nie widzi, dlatego przegrali. Mało, sami zawodnicy o tym mówią. Ale sraczka musi znaleźć winę trenera Bajki o zajechaniu to wszyscy znają z czasów Hyballi. Więc się nie wysilaj.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 01.04.2024 o godz. 19:44.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słabiutka odpowiedź, która w gruncie rzeczy jest unikaniem przyznania się do kłamstwa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"Jeśli jeden czy drugi znajomy mówi Ci że jesteś pijany to możesz to zignorować, ale po trzecim - pora zamówić do domu taksówkę". Jest też polski odpowiednik, parafrazując: "Wstawaj FraMat, zesrałeś się". Ty twierdziłeś na podstawue urywka transmisji, że Rude za mało słucha fachury Jopa i przez to straciliśmy punkty. Ja stwierdziłem po całym meczu i wywiadzie w którym zapowiedział że będzie uczył naszych walczyć i się starać (!!) - że Rude krew zalała. Każdy może ocenić we własnym zakresie który z nas manipuluje: Ty na podstawie kilkusekundowego klipu bez dźwięku tworząc teorię o relacjach Rude Jop czy ja - parafrazując w sumie to co sam Rude powiedział na konferencji. Zabrakło na razie "puta madre" i "fucking legends", ale dajmy chłopu czas. Jakiś wunderkid zapomni że się nie zagrywa ręką w polu karnym (wolno mu! uczy się!) albo Goku znowu zejdzie w czyściutkiej koszulce i może się zacząć.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.04.2024 o godz. 17:01.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Całe Twoje wskazanie na tą sytuację miało pokazać i pokazywało obraz, w którym Rude rzekomo nie słucha wartościowych i mądrych uwag Jopa lepiej znającego sytuację Wisły, jej zawodników oraz rywali, a także potrafiącego w związku z tym niby podejmować lepsze decyzje jako trener. Zaprzeczaj temu wykreowanemu przez siebie obrazowi dalej. To jest całkiem zabawne. Prawie wszyscy wiedzą, że masz ogromny problem z faktem, że zwolniony został Sobolewski, którego bardzo długo broniłeś jako wartościowego trenera i dlatego teraz za wszelką cenę wszędzie starasz się wykazać, że on jednak dobrym trenerem był, bo następca rzekomo sobie nie radzi lepiej, nie ma ani lepszego warsztatu ani taktyki, a powodem klęski Sobolewskiego i jego dramatycznych wyników był nie on sam, tylko słabi zawodnicy i tak dalej. Takie podejście jest bełkotem na poziomie bełkotu Koaliczka czy Jaroo, kibicujących dzisiejszym porażkom i wpadkom Wisły.
Ostatnio edytowane przez Markus : 01.04.2024 o godz. 19:08.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|