|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ale chociaż Talar dobrze dośrodkował.
Olejarka - dramatycznie słaby występ. Strzały Sobczaka i Jarocha - super, z wcale nie tak łatwych pozycji. Żeby taką skuteczność mieli też w lidze...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.11.2023 o godz. 23:39.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Ogółem mecz jak mecz, dalej piach dawał się we znaki, myślę że gdyby nie to to szybciej padłyby by bramki. Polonia bezzębna. Strzały 31 do 3 wiele mówią. Polonia trochę wzorem nas, klepanie na swojej połowie z którego nic nie wynikalo. A sami byli sobie winni że grają w 10. Teraz poproszę derby lub Legię. Niech sobie chociaż klub zarobi, a kibice mają namiastkę ekstraklasy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wisle przy życiu trzymają wyłącznie emocje i spotkania "o coś". A porażka to od 10 lat nasze drugie imię, więc jedna więcej niewiele zmieni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Pewnie, najlepiej przeżyć emocje związane z kolejnym skompromitowaniem się i utratą tzw. prymatu w mieście przed zawinięciem się do IV ligi. "Maksymalizm"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Zgadzam się, że Sapała dawał dobre piłki, tylko co z tego jak i tak nie zagra w pierwszym z Lechią. Wiem, że pewnie jestem jedyny, ale ja grałbym Sobczakiem i Rodado na tych słabszych rywali cały czas, tak wiem z Sosnowcem była chujnia. My musimy mieć klocka w polu karnych w takich meczach, by strzelić z tych 5 metrów. Dobrze, że nikt się nie pozabijał na tej murawie, przecież na tym się nie da grać praktycznie. Zna ktoś powód? Przecież po tych igrzyskach ona wyglądała przyzwoicie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A o tym że wyglądała przyzwoicie po igrzyskach to bym polemizował. Przecież tam ledwo wyrobil z jej położeniem, o jakimkolwiek zakorzenieniu mowy nie było. Gdzieś też była plotka że murawę dopadł grzyb ale być może to plotka. Tak czy siak, jest dramat. Po zimie nie będzie lepiej. Może latem 2024 wróci do poprzedniego stanu swojej poprzedniczki. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|