The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2023, 23:05
Ale chociaż Talar dobrze dośrodkował.
Olejarka - dramatycznie słaby występ.
Strzały Sobczaka i Jarocha - super, z wcale nie tak łatwych pozycji. Żeby taką skuteczność mieli też w lidze...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.11.2023 o godz. 23:39.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 08.11.2023, 08:08
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ale chociaż Talar dobrze dośrodkował.
Olejarka - dramatycznie słaby występ.
Strzały Sobczaka i Jarocha - super, z wcale nie tak łatwych pozycji. Żeby taką skuteczność mieli też w lidze...
Wcześniej Sapala dawał świetne piłki z rożnych. Coś drgnelo.

Ogółem mecz jak mecz, dalej piach dawał się we znaki, myślę że gdyby nie to to szybciej padłyby by bramki. Polonia bezzębna. Strzały 31 do 3 wiele mówią.

Polonia trochę wzorem nas, klepanie na swojej połowie z którego nic nie wynikalo. A sami byli sobie winni że grają w 10.

Teraz poproszę derby lub Legię. Niech sobie chociaż klub zarobi, a kibice mają namiastkę ekstraklasy.
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 08.11.2023, 09:36
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Teraz poproszę derby lub Legię. Niech sobie chociaż klub zarobi, a kibice mają namiastkę ekstraklasy.
No, też się nie mogę doczekać np. 0-3 z sąsiadką u siebie. Idealnie by do tego naszego cyrku pasowało.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 08.11.2023, 10:13
d napisał(a):Wyświetl post
No, też się nie mogę doczekać np. 0-3 z sąsiadką u siebie. Idealnie by do tego naszego cyrku pasowało.
Tak, najlepiej się nie konfrontować z nikim z poziomu wyżej, bo a nuż się przegra. Wzorowy minimalizm.

Wisle przy życiu trzymają wyłącznie emocje i spotkania "o coś". A porażka to od 10 lat nasze drugie imię, więc jedna więcej niewiele zmieni.
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 08.11.2023, 10:37
Tak, najlepiej się nie konfrontować z nikim z poziomu wyżej, bo a nuż się przegra. Wzorowy minimalizm.

Wisle przy życiu trzymają wyłącznie emocje i spotkania "o coś". A porażka to od 10 lat nasze drugie imię, więc jedna więcej niewiele zmieni.
Pewnie, najlepiej przeżyć emocje związane z kolejnym skompromitowaniem się i utratą tzw. prymatu w mieście przed zawinięciem się do IV ligi. "Maksymalizm"
Odpowiedz cytując
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 08.11.2023, 10:55
Wcześniej Sapala dawał świetne piłki z rożnych. Coś drgnelo.

Ogółem mecz jak mecz, dalej piach dawał się we znaki, myślę że gdyby nie to to szybciej padłyby by bramki. Polonia bezzębna. Strzały 31 do 3 wiele mówią.

Polonia trochę wzorem nas, klepanie na swojej połowie z którego nic nie wynikalo. A sami byli sobie winni że grają w 10.

Mecz tak jak wszystkie inne ze słabszymi.

Zgadzam się, że Sapała dawał dobre piłki, tylko co z tego jak i tak nie zagra w pierwszym z Lechią.

Wiem, że pewnie jestem jedyny, ale ja grałbym Sobczakiem i Rodado na tych słabszych rywali cały czas, tak wiem z Sosnowcem była chujnia. My musimy mieć klocka w polu karnych w takich meczach, by strzelić z tych 5 metrów.

Dobrze, że nikt się nie pozabijał na tej murawie, przecież na tym się nie da grać praktycznie.
Zna ktoś powód? Przecież po tych igrzyskach ona wyglądała przyzwoicie.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 08.11.2023, 11:28
fansorina napisał(a):Wyświetl post
Dobrze, że nikt się nie pozabijał na tej murawie, przecież na tym się nie da grać praktycznie.
Zna ktoś powód? Przecież po tych igrzyskach ona wyglądała przyzwoicie.
Temat wałkowany od kilku dni. Piaskowali ja bo istniało zagrożenie ze w listopadzie i grudniu gdy przyjdą deszcze to już zupełnie nie będzie się nadawać do gry.

A o tym że wyglądała przyzwoicie po igrzyskach to bym polemizował. Przecież tam ledwo wyrobil z jej położeniem, o jakimkolwiek zakorzenieniu mowy nie było.

Gdzieś też była plotka że murawę dopadł grzyb ale być może to plotka.

Tak czy siak, jest dramat. Po zimie nie będzie lepiej. Może latem 2024 wróci do poprzedniego stanu swojej poprzedniczki.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów