The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2023, 12:26
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Nie atakował bo co?Bo w skrócie meczu tego nie ma?Bramka na 1:1 padła 5 minut przed przerwą,bramka na 1:2 5 minut po przerwie.Rozumiem,że te huraganowe ataki Łęczna miała w szatni przeprowadzać...
Poza tym uważam,że ten wykład Jara na temat gry obronnej Wisły i zarzucenie dyskusji statystykami na pierwszoligowych trenerach nie zrobił i nie zrobi wrażenia i dalej będą polować na bramki ze stałych fragmentów gry.Choćby nie wiem jak prezes czarował to fakt jest taki,że najłatwiej jest nas ukłuć w ten właśnie sposób więc nie spodziewał bym się jakichś szaleńczych ataków przeciwników przy wyniku remisowym.Im bliżej końca meczu nasi są bardziej obsrani.
Między bramka na 1-1 a 1-2 minęło mniej więcej tyle czasu ile od stanu 2-2 do końca meczu.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 25.07.2023, 12:43
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Między bramka na 1-1 a 1-2 minęło mniej więcej tyle czasu ile od stanu 2-2 do końca meczu.
A była przerwa w międzyczasie czy mi się tylko wydawało?
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 25.07.2023, 13:04
krysztal napisał(a):Wyświetl post
A była przerwa w międzyczasie czy mi się tylko wydawało?
No i kto po tej przerwie ruszył do ataku?
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 25.07.2023, 13:59
Karherop napisał(a):Wyświetl post
No i kto po tej przerwie ruszył do ataku?
Ktoś musiał .Jak się przed drużyną za cel stawia awans do ekstraklasy to nie wypada być zadowolonym z remisu.Problem w tym,że zryw trwał chwilę a potem z każdą minutą i korektami Mamrota Łęczna spychała nas pod pole karne i liczyła na wykorzystanie mnożących się SFG.No i nie zawiedli się.Tak jak pisałem wcześniej sporo meczów tak wyglądało w poprzednim sezonie i teraz będzie podobnie.Trzymanie z nami wyniku na styku-remis lub dystans jednego gola- jest dobrym zamysłem.Im dłużej trwa mecz tym więcej paniki w naszych poczynaniach i smrodu pod bramką.Swoje dokłada trener zmianami z dupy i brakiem elastyczności taktycznej(o ile taktyką nazywamy danie dużej swobody w ofensywie swoim zawodnikom).
Łęczna chciała wejść spokojnie w drugą część meczu.Popełnili błąd.Pewnie dlatego,że Mamrot to nie jest też jakiś mag trenerki.Sęk w tym że w porównaniu z Sobolem nawet Irek jest fachowcem potrafiącym reagować na wydarzenia na boisku.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów