|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Ło kurewa ale wam dojebał
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mogę być .....m, ale nie robię sobie jaj z ludzi z wadami rozwoju. Asperger to stadium autyzmu.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Nie burz się wolfy, podałem diagnozę a nie wyzwisko. Teraz lepiej rozumiem dlaczego zamiast rzeczowo argumentować próbujesz właśnie ty poniżać dyskutantów. Kiedyś nawet mnie to złościło. Teraz wiem że trzeba cię traktować jak, niegroźnego dzieciaka ze spektrum.
Twoje poniżanie innych, w tym mnie, przestało mnie ruszać. Jesteś specyficznym folklorem tego forum. Trochę jak Koalik choć jednostka chorobowa jest zupełnie inna. Nie robię sobie z ciebie jaj. Tylko od czasu do czasu przypominam diagnozę żeby nie musieć reagować jak powinno się reagować wobec normalnego, zdrowego faceta. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
@Drozd, trochę się nie zrozumieliśmy Ten mityczny 6 budżet ligi (choc budżet nie gra i zawiera milion zmiennych, nie tylko place 1 drużyny), sprawił że zamiast stawiać sobie za cel bezpieczny środek tabeli i sukcesywny rozwój sportowy, robiono znowu fikołki i wielkie zapowiedzi, czego skutkiem był spadek z hukiem. My się natomiast lubimy tak bawić, te słynne haselka "że Wisła jest stworzona do wyższych celow" choćby ze słynnej przemowy JB po wygranych derbach w tamtym sezonie. Przypadkowo po tym się zaczął zjazd. Dzięki temu wszystkiemu jesteśmy tu gdzie jesteśmy, a nie przez minimalizm piłkarzy. O tym wszystkim zdaje się że powiedziano już bardzo dużo, choć jakoś nie mam przekonania że podobne bledy nie zostaną popełnione w przyszłości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie jesteś lekarzem, tylko kretynem w internecie. Żaden lekarz nie wydaje diagnoz rozwoju przez internet.
Fakt że nadal w to brniesz... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
10 znaków |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
yyyyyyyyyyyyyyyy, to jest meczowy temat?
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|