|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ale to że sobie coś uroiłeś nie czyni tego prawdą. To tylko Twój pogląd. A fakt że nie jesteś w stanie go niczym poprzeć... No bo serio, coś musiał ten Młyński zrobić żeby być zdecydowanie lepszy niż Cisse. Zepsuł masę akcji, większość pojedynków zakończył faulem, raz proste podanie pod bramką rywala odbiło mu się od obu konarów i była z tego kontra, przysłowiową wisienką było zablokowanie dośrodkowania Junci przy linii gdy stał tyłem do bramki i w ogóle nie powinno drewniaka tam być. Koszmarny występ. Nawet Sobolewski wprost powiedział że Młyński zawiódł i trzeba poszukać innych opcji. Nawet Twój idol nie próbował go bronić, chociaż to on go wpuścił i w jego interesie było bronienie tej decyzji przed (de facto) stwierdzeniem dziennikarza. Mnie naprawdę fascynuje na czym polega przewaga Młyńskiego. Zagrał koszmarnie, absolutnie nic nie wykreował, miał masę strat i zmarnował czas bezmózgimi faulami. Więc pytam: CO ON POZYTYWNEGO ZROBIŁ W MECZU Z ZAGŁĘBIEM? No musiał coś skoro jesteście tak przekonani, oświećcie mnie. I nie kłam że nie jesteś fanem Młyńskiego, to Ty ośmieszyłeś się peanami na jego cześć i urojeniami jak to mocno rywalizuje z Mulą, podczas gdy ta rzekoma rywalizacja trwała tylko tak długo jak długo Hiszpan potrzebował żeby się wyleczyć. Do dziś nie wiem dlaczego wzbudził wtedy taki entuzjazm, bo biegał przez kwadrans? Jego problemy są że tak powiem systemowe. Jest nędznym piłkarzem pod względem technicznym, bezmyślnym i dodatkowo - bez predyspozycji fizycznych. Nie ma szybkości, zwrotności, przyśpieszenia i wytrzymałości. Takie kluby jak Stuttgart kupują takich Cisse bo mają podstawy, a taktyki czy podejmowania decyzji da się niektórych nauczyć. Takiego Młyńskiego nigdy by nie zatrudnili, bo nie rokuje. Z Cisse może coś będzie jeśli zmądrzeje bo ma predyspozycje, Młyński nie. I ja wiem że wchodzimy tu na temat poważnych klubów i poważnego futbolu a nie Wisły i pierwszej ligi, ale problem w tym że Młyński sobie w tej pierwszej lidze absolutnie nie radzi. A mecz z Zagłębiem był jednym z jego najgorszych. Więc tak - konkrety proszę, albo dajcie sobie siana.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.06.2023 o godz. 02:43.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|